Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) به نقل از مرکز ارتباطات و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح، ستاد کل نیروهای مسلح در اطلاعیه‌ای مصوبات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا در خصوص سربازان مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را اعلام کرد.
در این اطلاعیه ضمن عرض تسلیت به هموطنان زلزله‌زده کرمانشاه که عزیزان خود را از دست داده‌اند و آرزوی صبر و سلامتی برای کسانی که از این حادثه مصدوم شده‌اند، بنا به پیشنهاد ستادکل نیروهای مسلح و تصویب مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا، تسهیلاتی به شرح زیر برای کارکنان وظیفه مناطق زلزله‌زده کرمانشاه درنظر گرفته شده است:
الف) به سربازان در حال خدمت در زمان وقوع زلزله (حین خدمت و آموزش)، اعزامی از مناطق فوق که خانواده‌های آنان در مناطق زلزله‌زده سکونت دارندو به افراد خانواده و واحدهای مسکونی‌شان بنا بر تأیید هیأت رسیدگی موضوع ماده 24 قانون خدمت وظیفه عمومی 40 درصد و یا بالاتر صدمه وارد گردیده، به مدت سه ماه مرخصی اضطراری داده می‌شود و این مدت جزو خدمت دوره ضرورت محسوب می‌گردد و کسانی که بعد از شنیدن خبر زلزله بدون اخذ مرخصی، خدمت را ترک کرده‌اند، در صورتی که متحمل آسیب‌های جانی و مالی (تخریب 40 درصد و یا به بالاتر واحد مسکونی) گردیده‌اند، در شمول مرخصی یادشده قرار گرفته و بقیه افراد پس از مراجعه به محل زندگی و اطلاع از وضعیت و سلامت خانواده باید پس از 10 روز به محل خدمت خود مراجعه نموده و این 10 روز جزو مرخصی استحقاقی آنها محاسبه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ب) سربازانی که خانواده آنها در محل زلزله‌زده سکونت داشته و به سبب این زلزله آسیبی به افراد خانواده و یا واحدهای مسکونی‌شان (40 درصد و یا بالاتر) صدمه وارد شده، به نزدیک ترین یگان نظامی و یا انتظامی محل سکونت خانواده منتقل شوند.
ج) اعزام مشمولین شهرستان‌های زلزله‌زده که آسیبی به افراد خانواده و یا به واحدهای مسکونی‌شان 40 درصد و یا بالاتر صدمه وارد شده به مدت یک سال به تعویق افتاده و نیروهای مسلح نیز نیروهای اختصاص‌یافته را تا مورخه 29 اسفند 96 پس از طی مدت آموزش نظامی در نزدیک‌ترین یگان نظامی یا انتظامی محل سکونت خانواده به کارگیری نمایند.
د) مشمولین و سربازان زیر با تشخیص هیأت رسیدگی موضوع ماده 24 قانون وظیفه عمومی از انجام و یا ادامه خدمت دوره ضرورت معاف گردند:
1ـ کسانی که تمام یا حداقل 2 نفر از اعضای خانواده درجه یک خود را از دست داده باشند.
2ـ کسانی که سرپرست خانواده را از دست داده و یا سرپرست خانواده به دلیل معلولیت ناشی از زلزله قادر به اداره امور خود نباشد و فرزند دیگری که سرپرستی خانواده را برعهده بگیرد، در استان حضور نداشته باشد.
3ـ سربازان متأهل دارای فرزند که همسر یا فرزند خود را از دست داده یا همسر به دلیل معلولیت قادر به اداره امور خانواده نباشد.
4ـ سربازان متأهلی که به دلیل از دست دادن پدر و پدر همسر (هر دو) همسرشان در محل بی‌سرپرست باشد.
5ـ سربازان متأهلی که منزل مسکونی‌شان قابل سکونت نبوده و از بین رفته محسوب می‌شود.
6ـ ماده 24 قانون خدمت وظیفه عمومی با حضور افراد زیر تشکیل می‌گردد:
ـ بخشدار محل یا نماینده او
ـ رئیس وظیفه عمومی محل یا نماینده او
ـ نماینده دادستان شهرستان و در صورت نبودن، دادسرا و وجود دادگاه، نماینده دادگاه
ـ نماینده سپاه پاسداران محل
ـ یک نفر نماینده شورای اسلامی شهرستان یا شورای اسلامی بخش یا شهر

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۰۹۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود

 آیین تجلیل از استادان، مدرسان و گروه های علمی برتر فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور سردار قاسم رضایی جانشین فرماندهی کل انتظامی کشور و دیگر فرماندهان برگزار شد.

سردار محمدحسین حمیدی، معاون تربیت و آموزش فراجا با اشاره اقدامات تحولی برای پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت گفت: بازنگری در سرفصل ها و برنامه های عملیاتی رده ها با رویکرد مهارت محوری و عملیاتی، تبدیل دوره های تخصصی تکمیلی ترفیعاتی به دوره های تخصصی مبتنی بر شغل و واکاوی و تحلیل عملیات های انتظامی با استفاده از خبرگان در مراکز اجرایی آموزش که در مسیر اجرا هستند.

حمیدی افزود: برنامه ریزی تحولی در فرآیند و محتوای دوره عالی با هدف تربیت سرمایه های راهبردی از جمله اقداماتی است که مستقیم با گروهای حامی این حوزه را هم بازنگری کنیم.

وی افزود: ارکان تربیت در آموزش فراجا به این شکل است که مربی همه کارکنان هستند، و در مراکز مختلف آموزشی، از منابع آموزشی مختلفی استفاده می کنیم که در راستای بازنگری و به روز شدن آن ها اقداماتی صورت گرفته است.

حمیدی با اشاره به آمار گروه های علمی گفت: در حال حاضر ۴۵ حوزه مرکزی، ۳۴ مرکز فرماندهی استان، هشت آموزشگاه تخصصی و عمومی، ۲۴ دانشگاه امام حسن مجتبی، ۱۵ دانشگاه جامع و ۸ دانشگاه علمی کاربردی فعال در سراسر کشور داریم.

معاون تربیت و آموزش فراجا ادامه داد: همچنین ۲۷۷ هیات علمی ۱۶۵۰ مدرس مراکز آموزشی ۳۷۳۵ نفر ۷هزار و۹۳ نفر در سراسر کشور در حال آموزش هستند.

حمیدی گفت: پرورش پلیس های تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت، هدف اصلی ما در آموزش است که برنامه ها بر اساس آن شکل می گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کاربردی کردن میز خدمت برای عموم مردم
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • فوت راهدار لرستانی حین انجام‌وظیفه
  • دیدار فرماندار شهرستان ارومیه به مناسبت روز کار و کارگر با خانواده شهید
  • سربازان وظیفه، تنها تماشاگران امشب فوتبال ایران
  • میانگین مدت خدمت سربازان اعلام شد
  • مشارکت ارتش در اجرای طرح مردم یاری در مناطق مرزی و محروم کرمانشاه
  • سربازان زن صهیونیست دچار حملات پانیک می‌شوند
  • خدمت ۱۳ میلیارد تومانی بسیج جامعه پزشکی به مناطق کم‌برخوردار کرمانشاه
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد