Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-06@00:05:13 GMT

شاخص بورس آسیا پایین آمد

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۱۰۴۱۷

شاخص بورس آسیا پایین آمد

ایران اکونومیست - به گزارش خبرنگار ایران اکونومیست به نقل از رویترز، شاخص بورس کشورهای آسیایی در نخستین روز بازار معاملات هفته جاری میلادی به دلیل عقب نشینی بورس وال استریت و چین کاهش پیدا کرد و روند محتاطانه ای را در دستور کار سرمایه گذاران قرار داد.
 
این درحالی است که انتظار می رود در اروپا بورس داکس آلمان ۵ دهم درصد، کاک فرانسه ۵ دهم درصد و فوتسی بریتانیا هم با یک دهم درصد روند نزولی شروع به کار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در آسیا میانگین شاخص بورس آسیا - اقیانوسیه در منطقه خارج از ژاپن یک دهم درصد کاهش پیدا کرد.  
 
بورس نیکی ژاپن ۶ دهم درصد اوفت شاخص را تجربه کرد و در چین شاخص بورس این کشور هم به دلیل اعلان خط مشی جدید برای سر و سامان دادن به محصولات مدیریت دارایی که می تواند اشتهای سرمایه گذاران را برای رویارویی با دارایی های با ریسک بالا از بین ببرد، روند نزولی به خود گرفت. شاخص بورس شانگهای و CSI۳۰۰ هر کدام ۵ دهم درصد پایین آمدند.
 
در آمریکا به دلیل تنش بر سر تصویب قانون اصلاح مالیاتی شاخص داوو جونز، اس اند پی ۵۰۰ و نزدک هر کدام به ترتیب با ۴ دهم درصد، ۳ دهم درصد و ۲ دهم درصد کاهش در روز جمعه به کار خود پایان دادند.
 
در بازار جهانی ارز، شاخص دلار آمریکا در برابر ۶ سبد اصلی ارز جهان با ۴ دهم درصد افزایش به ۹۳.۹۸۷ واحد رسید؛ اما ارزش یورو به دلیل مذکرات ۴ حزب در آلمان برای تشکیل ائتلاف برای کاهش قدرت آنگلا مرکل صدر اعظم این کشور با ۵ دهم درصد کاهش به ۱.۱۷۳۴ دلار رسید. همچنین هر دلار به ۱۱۲.۱۰ ین رسید که حاکی از رشد یک دهم درصدی دلار در برابر پول ژاپن دارد.
 
قیمت منطقه طلا هم با ۲ دهم درصد کاهش به یکهزار و ۲۹۱ دلار و ۵۴ سنت در هر اونس رسید؛ ضمن اینکه ارزش اوراق قرضه آمریکایی ۱۰ ساله در بازارهای آسیایی به ۲.۳۲۷ درصد رسید که این رقم برای روز جمعه ۲و۳۵۴ درصد ثبت شده بود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۰۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۱ سنت معادل ۰.۸۵ درصد کاهش به ۸۲ دلار و ۹۶ سنت رسید.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، قیمت نفت کاهش یافته و شدیدترین کاهش هفتگی را طی سه ماه گذشته تجربه کرده است. سرمایه‌گذاران در حال بررسی اطلاعات ضعیف اشتغال آمریکا و زمانبندی احتمالی کاهش نرخ بهره فدرال رزرو هستند.

قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۷۱ سنت معادل ۰.۸۵ درصد کاهش به ۸۲ دلار و ۹۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۴ سنت معادل ۱.۰۶ درصد کاهش، ۷۸ دلار و ۱۱ سنت معامله می‌شود.

فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در جلسه هفته گذشته ثابت نگه داشت و سرمایه‌گذاران نگرانند بالا ماندن هزینه‌های وامگیری رشد اقتصاد را در آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا محدود کند.

نفت برنت بیش از ۷ درصد و نفت آمریکا ۶.۸ درصد از ارزش خود را طی یک هفته گذشته از دست داده‌اند.

اطلاعات اقتصادی آمریکا نشان می‌دهد اشتغال در این کشور آهسته‌تر از حد انتظار در آوریل رشد کرده و رشد سالانه دستمزد‌ها هم پایین بوده است. بدین ترتیب تاجران تخمین می‌زنند بانک مرکزی آمریکا اولین بار در ماه سپتامبر نرخ بهره را پایین بیاورد.

فدرال رزرو در اجلاس هفته گذشته نرخ بهره را ثابت نگه داشت و دلیل آن را تورم بالا اعلام کرد. بالا ماندن نرخ بهره رشد اقتصاد را کند کرده و تقاضا برای نفت را پایین می‌آورد.

شرکت‌های انرژی آمریکا تعداد چاه‌های نفت و گاز فعال خود را برای دومین هفته پیاپی کاهش داده‌اند. تعداد این چاه‌ها در حال حاضر به پایین‌ترین تعداد از ژانویه ۲۰۲۲ رسیده است.

تعداد چاه‌های نفت و گاز آمریکا که اولین نشانه تولید این کشور در آینده است، ۸ حلقه در هفته منتهی به سوم ماه مه کاهش یافته و به ۶۰۵ رسیده است که بزرگترین کاهش هفتگی از سپتامبر ۲۰۲۳ را نشان می‌دهد.

تاثیر جنگ رژیم صهیونیستی و حماس در افزایش قیمت نفت از بین رفته، چون دو طرف در فکر یک آتش بس موقت هستند و مذاکرات صلح توسط میانجی‌های بین‌المللی ادامه دارد.

از طرف دیگر، اجلاس بعدی ائتلاف اوپک پلاس که از سازمان کشور‌های صادر کننده نفت و متحدانش از جمله روسیه تشکیل شده قرار است در اول ژوئن برگزار شود.

طبق گفته برخی منابع، اگر تقاضا برای نفت افزایش پیدا نکند، این ائتلاف کاهش تولید داوطلبانه خود را پس از ماه ژوئن هم ادامه خواهد داد.

دیگر خبرها

  • تابلوی بورس، تابلوی رکود
  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • قیمت جهانی موادغذایی بالا رفت
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • برنت ۸۲ دلار و ۹۶ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • بانک مرکزی: تورم نقطه‌به‌نقطه در فروردین به کمتر از ۳۵ درصد رسید
  • کنایه روحانی به رئیسی: گفتند اینها بلد نیستند بورس را اداره کنند، ما می‌آییم اداره می‌کنیم