Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست -  امروز دوشنبه شاخص کل بازده نقدی و قیمتی بورس اوراق بهادار تهران ۵۸ واحد رشد کرد و به عدد ۸۸ هزار و ۲۶۱ واحدی رسید، اما شاخص کل هم وزن با ۱۶ واحد افت تا رقم ۱۷ هزار و ۵۳۶ پایین آمد.

شاخص آزاد شناور نیز در طی ساعات معاملاتی امروز با رشد ۸۰ واحدی مواجه شد و به رقم ۹۵ هزار و ۶۱ واحدی رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین شاخص بازار اول ۱۲۵ واحد رشد کرد و تا رقم ۶۱ هزار و ۹۲۰ بالا رفت، اما شاخص بازار دوم با افت ۳۱۵ واحد همراه شد و در تراز ۱۹۲ هزار و ۴۴ نشست.

فولاد مبارکه اصفهان، پالایش نفت بندرعباس و پالایش نفت اصفهان امروز سه نمادی بودند که معاملات‌شان سبب رشد دماسنج بازار سرمایه شد. در طرف مقابل سرمایه‌گذاری نفت، گاز و پتروشیمی تامین، گروه مپنا و سایپا بیشترین تاثیر کاهنده را روی دماسنج بازار سرمایه داشتند. در دومین دادوستدهای بورس اوراق بهادار تهران در این هفته اکثر سهم‌های خودرویی شاهد کاهش قیمت پایانی بودند. در این گروه ۱۰۹ میلیون سهم به ارزش بیش از ۱۲ میلیارد تومان مورد دادوستد قرار گرفت.

همچنین در گروه فلزات اساسی قیمت سهم‌ها عمدتا کاهشی بود هرچند که سهم‌هایی نیز توانستند تا حدود یک درصد رشد کنند. در این گروه حجم معاملات به رقم ۷۰ میلیون سهم و اوراق مالی رسید و ارزش معاملات تا بیش از ۱۶ میلیارد تومان ثبت شد.

همچنین سیمانی‌ها نیز امروز اکثرا با کاهش در قیمت آخرین معامله و قیمت پایانی مواجه شدند. در این گروه بیش از ۱۰ میلیون سهم به ارزش حدود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مورد دادوستد قرار گرفت.

از جمله نمادهای متوقف شده در طی دادوستدهای امروز می‌توان به شرکت پتروشیمی شیراز، شرکت سرمایه‌گذاری آتیه دماوند اشاره کرد و همچنین امروز نماد معاملاتی شرکت‌های آلومراد، پشم شیشه ایران و حق تقدم شرکت بهنوش ایران مورد بازگشایی قرار گرفتند.

ارزش معاملات بورس تهران امروز به رقم ۱۴۵ میلیارد تومان بالغ شد که این رقم ناشی از دست به دست شدن ۶۰۲ میلیون سهم و اوراق مالی طی ۵۰ هزار و ۱۲۲ نوبت دادوستد بود.

اما در فرابورس تهران آیفکس ۱.۳ واحد رشد کرد و در آستانه ۱۰۱۰ واحدی قرار گرفت. ارزش معاملات به رقم ۱۸۵ میلیارد تومان بالغ شد و حجم معاملات به رقم ۱۹۱ میلیون سهم و اوراق مالی رسید.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۰۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب

اطلاعات منتشر شده در سایت کدال سازمان بورس نشان می‌دهد تولید و فروش پژو کاهش یافت.

به گزارش اقتصادنیوز، تولید گروه پژو در فروردین ۱۴۰۳ به نسبت مدت مشابه سال گذشته با افت حدود ۴۰ درصدی همراه شد تا زنگ خطر برای تولید این خانواده محبوب خودرویی به صدا در آید. تولید گروه پژو در فروردین امسال حدود ۱۰ هزار و ۸۰۰ دستگاه ثبت شد این در حالیست که در مدت مشابه سال گذشته ایران خودرویی‌ها نزدیک به ۱۸ هزار دستگاه انواع پژو را در خطوط تولید خود تکمیل کردند.

آبی‌های جاده مخصوص در فروش گروه پژو نیز افت حدود ۱۱ درصدی را در بازه زمانی یاد شده در کارنامه ثبت کردند.

بررسی آمار فروش ایران خودرویی‌ها نشان می‌دهد این خودروساز طی فروردین ۱۴۰۳ بیش از هفت هزار و ۵۰۰ دستگاه پژو برای متقاضیان فاکتور کرده است.

آمار فروش گروه پژو در سال ۱۴۰۲ از فروش حدود هشت هزار و ۴۵۰ دستگاه انواع پژو حکایت می‌کند.

با توجه با اتفاق‌هایی که برای پژو پارس در سال گذشته افتاد به نظر می‌رسد بخشی از این افت تولید و فروش گروه پژو مربوط به پژو پارس باشد.

علاوه بر پژو پارس شاهد هستیم که ایران خودرویی‌ها تولید پژو ۲۰۶ را هم به طور کامل متوقف کردند.

آن طور که مشخص است آبی‌های جاده مخصوص در گروه پژو تمرکز خود را روی خانواده پژو ۲۰۷ قرار داده‌اند.

مدیران ایران خودرو به طور شفاف مشخص نکرده اند که تولید پژو پارس تنها تا پایان بهار ۱۴۰۳ ادامه پیدا می‌کند یا اینکه با توجه به مجوز افزایش قیمت تولید این خودرو همچنان در دستور کار قرار خواهد داشت.

چنانچه تولید خانواده پژو پارس ادامه دار نباشد و تنها خانواده خودرویی که آبی‌های جاده مخصوص تولید آن را ادامه می‌دهد پژو ۲۰۷ باشد باید گفت که دیگر گروه پژو بخش بزرگی از کیک تولید و فروش این خودروساز را به خود اختصاص نخواهد داد.

چنانچه این اتفاق بیفتد باید دید ایران خودرو ظرفیت از دست رفته پژو را چگونه با سایر محصولاتش پُر خواهد کرد.

سیگنال ارسال شده از سوی اطلاعات کدال این خودروساز به بازار می‌تواند روی قیمت گروه پژو اثر گذاشته و نمودار قیمت‌ها را صعودی کند.

دیگر خبرها

  • سکه ۴۰ میلیون تومان شد ؛ کاهش قیمت طلا ادامه دارد ؟
  • گزارش روزانه بورس امروز ۹ اردیبهشت؛ افت بیش‌از ۲۰هزار واحدی شاخص
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات ۸ اردیبهشت
  • تداوم ریزش قیمت دلار و سکه در معاملات
  • تداوم نزولی قیمت طلا و سکه
  • پژو سقوط کرد؛ سرگردانی ایران‌خودرو برای تولید محصول محبوب
  • گزارش روزانه بورس ۸ اردیبهشت؛ رشد ۶۵۲ واحدی در پایان معاملات
  • رشد اندک بورس؛ ارزش بازار به ۷۹ همت رسید
  • قیمت سکه و طلا امروز ۸ اردیبهشت؛ تداوم نزولی قیمت طلا و سکه