Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیته نقل‌وانتقالات سازمان لیگ اعلام کرد درخواست فسخ یک‌طرفه قرارداد بازیکنان در طول فصل امکان‌پذیر نیست.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

فریبرز محمودزاده در خصوص نقل‌وانتقالات نیم‌فصل اظهار داشت:

نقل‌وانتقالات نیم‌فصل برای تیم‌های لیگ برتری از تاریخ ۲۸ آذر آغاز و تا ۲۶ دی‌ماه ادامه خواهد داشت و در لیگ یک هم قرار است از تاریخ ۳۰ آذر تا ۲۸ دی ماه انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اختلاف برگزاری نقل‌وانتقالات برای نخستین بار است که رخ می‌دهد و دلیل آنهم این است که بازیکنانی که تا تاریخ ۲۶ دی موفق به حضور در تیم‌های لیگ برتری نشده‌اند, دو روز فرصت داشته باشند تا با تیم‌های لیگ دسته اول قرارداد امضا کنند و بدون تیم نمانند.

فریبرز محمودزاده ادامه داد:

باشگاه‌هایی که در کمیته انضباطی پرونده دارند برای اینکه مجوز نقل‌وانتقالات بگیرند باید حداقل ۲۰ درصد از از کل مطالبات رأی‌های صادره را بپردازند. همچنین به ازای هر بازیکنی که می‌خواهند جذب کنند باید به مقدار مبلغ قرارداد این بازیکن, بدهی‌های قبلی‌شان را تسویه کنند. در این‌صورت ثبت قرارداد جدید بعد از صدور مجوز دبیرکل فدراسیون فوتبال و رئیس سازمان لیگ برای تیم‌های بدهکار بلامانع است.

رئیس کمیته نقل‌وانتقالات سازمان لیگ راجع به اینکه گفته می‌شود که بازیکنان تیم نفت تهران به دلیل اینکه پولی از باشگاه دریافت نکرده‌اند می‌توانند در نیم‌فصل با فسخ یک‌طرفه قرارداد از این تیم جدا شوند, توضیح داد:

درخواست فسخ یک‌طرفه در طول فصل امکان‌پذیر نیست و چون نقل‌وانتقالات نیم‌فصل هم در طول فصل محسوب می‌شود این امکان وجود ندارد. البته طبق ماده ۱۵ آیین‌نامه نقل‌وانتقالات اگر بازیکن یا باشگاهی در طول فصل خواهان فسخ یک‌طرفه باشند و اگر به این موضوع در متن قرارداد اشاره شده باشد ما این درخواست را به کمیته تعیین وضعیت بازیکنان ارسال می‌کنیم تا آنها در این مورد تصمیم‌گیری کنند.

فریبرز محمودزاده درباره اینکه احمدنوراللهی چه زمانی می‌تواند برای پرسپولیس در رقابت‌های لیگ برتر به میدان برود نیز تصریح کرد:

برای اینکه نوراللهی بتواند برای پرسپولیس به میدان برود نیاز به مجوز تربیت‌بدنی نیرو‌های مسلح است. اگر خاطرتان باشد یک بار مجوز این بازیکن برای بازی پرسپولیس مقابل الهلال صادر شده بود و اگر این مجوز برای بازی‌های لیگ برتر هم صادر شود نوراللهی به محض صدور مجوز می‌تواند برای تیمش به میدان برود.

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۲۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها


به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ به نقل از خانه ملت، سیدشمس الدین حسینیدر تشریح نشست کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید و نظارت بر اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی مجلس، به منظور بررسی نحوه اجرای قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار‌ها افزود: براساس گزارش دبیرخانه، در برخی دستگاه‌ها، مجوز‌ها ناقص صادر می‌شود که ارزیابی اولیه حکایت از این دارد که این دستگاه‌ها حکم تبصره (۱) ماده (۷) قانون اصل ۴۴ درخصوص شرایط صدور مجوز‌ها را اجرایی نکردند که وزارتخانه‌های بهداشت، صمت و فرهنگ از این دسته است.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: برخی دستگاه‌ها نیز برخلاف تبصره (۳) ماده (۷) قانون اصل ۴۴ خارج از درگاه ملی، مجوز‌ها را ثبت می‌‎کنند که از این جمله می‌توان به وزارت کشور، سازمان برنامه و بودجه، قوه قضاییه، بخش‌های معدن و تجارت خارجی وزارت صمت، سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت و نیز معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور و بخش‌هایی از وزارت فرهنگ اشاره کرد.

وی با بیان اینکه گزارش ما به تفکیک دستگاه‌ها قابل رصد است و مقرر شد دیوان محاسبات به این موضوع ورود و به ترک فعل دستگاه‌ها رسیدگی کند، افزود: در مجموع در حوزه‌های مختلف، پیشرفت متفاوت بوده است؛ به طور مثال می‌توان گفت در مجوز‌های مربوط به کسب و کار‌های خانگی پیشرفت قانون محسوس‌تر است، در حوزه‌های صنفی پیشرفت بالغ بر ۹۰ درصد است، اما در حوزه برخی دستگاهی در بهترین حالت می‌توان گفت که قانون ۵۰ درصد پیشرفت داشته است که وظیفه دولت در این زمینه سنگین‌تر است به ویژه با توجه به اینکه در نشست سال گذشته رهبر معظم انقلاب با فعالان اقتصادی، ایشان یکی از پیش‌نیاز‌های توسعه و رونق تولید را بهبود محیط کسب و کار اعلام کردند، کما اینکه امسال نیز سال جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده است و اگر فضای کسب و کار از جمله صدور محوز‌های کسب و کار فضای مناسبی نباشد، نمی‌توان انتظار حضور مردم را داشت.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به اینکه نیاز است هیئت وزیران و دولت در این راستا پیشگام شود، گفت: اگرچه قانون اثر خود را می‌گذارد، اما زمانیکه ما شکایت‌ها از چگونگی مجوز‌ها را بررسی کردیم مشخص شد از ۲ میلیون و ۵۱۲ هزار درخواست مجوز حدود یک میلیون و ۶۳۰ هزار مجوز صادر شده، اما باید توجه داشته باشیم که در بسیاری از این موارد نیز ما با تاخیر در صدور مجوز‌ها روبه رو بودیم؛ اگرچه براساس این قانون صدور مجوز‌ها تا حدی شفاف شده، اما ملاحظه می‌کنیم در ۹۳ درصد از موارد ما با تاخیر در صدور مواجه بودیم که نیازمند اصلاح است.

حسینی تصریح کرد: به تدریج سامانه شکایت‌ها نیز درحال شکل‌گیری است؛ در مراحل صدور حدود ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار مجوز حدود ۲۰ هزار شکایت ثبت شده است امادر زمینه اینکه چه میزانی از این شکایت‌ها به نتیجه منجر شده، ضعف وجود دارد و باید این موضوع تقویت شود.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم افزود: مشاهده شده که برخی دستگاه‌ها شرط یا مدرکی اضافه بر آن چیزی که در درگاه ملی مجوز‌ها ثبت شده از متقاضی درخواست می‌کنند که جرم است و از دستگاه‌های نظارتی می‌خواهیم به این موضوع ورود کنند. همچنین برخی ثبت‌نام‌ها برای صدور مجوز‌ها خارج از درگاه صورت می‌گیرد یا از افراد درخواست می‌شود به صورت حضوری مدارک را تحویل دهند که این اقدام نیز جرم است؛ تحویل کاغذی یا استعلام به متقاضی و رد بی دلیل و سلیقه‌ای درخواست متقاضیان نیز جرم است.

دیگر خبرها

  • صدور مجوز برای تأسیس ۵ کارگاه صنایع‌دستی در آبدانان ایلام
  • صدور مجوز جذب ۳۰۰‌معلم برای مناطق محروم و صعب‌العبور در هرمزگان
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • صدور ۲۹ مجوز تأسیس موزه خصوصی طی ۲ سال گذشته
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • آنچه در پی صدور مجوز اکتشاف معدن سرچهان رخ می‌دهد
  • بدمستی در برابر مست عشق