Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا-دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی با اشاره به معضل ازدواج زودهنگام دختران گفت: براساس آمارهای موجود حدود 17 درصد دختران ایرانی قبل از سن 18 سالگی ازدواج کردند که سه درصد آنها زیر 15سال هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسن ضیایی‌فر روز دوشنبه در همایش بین المللی کودک و صلح در سالن غدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اظهار کرد: در سطح جهانی بنابر آمار یونیسف، 700 میلیون زن در سن زیر 18 سال ازدواج کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه 2 میلیارد و 200 میلیون کودک در جهان زندگی می‌کنند، گفت: بر اساس سرشماری سال 95، 24 درصد یعنی یک چهارم جمعیت کشور ما را کودکان تشکیل می دهند و نهادهایی که برای بهبود وضعیت کودکان، اقداماتی را انجام می دهند، تلاش آنان برای تمام اجزای کشور موثر است.
ضیایی‌فر با اشاره به اینکه دردها و مشکلات بسیاری در حوزه کودکان از لحاظ آسیب پذیری جسمی، روحی، بسترسازی مختلف برای رشد کودک وجود دارد، افزود: در سطح جهانی براساس آمار سازمان بین المللی کار، 150 میلیون کودک کار می کنند، در کشور ما هم آمار کودکان کار و خیابان چالش قابل توجهی است که بسیاری از این کودکان مورد خشونت قرار می گیرند.
دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی اظهار کرد: با تعریف جامعی که از خشونت از لحاظ فیزیکی، روانی، سوء استفاده، استثمار، غفلت و محرومیت وجود دارد میلیون ها کودک تحت خشونت هستند و براساس آمار یونیسف درسال 2015، 82هزار کودک و نوجوان در اثر خشونت جان خود را از دست داده اند.
وی گفت:همچنین براساس آمار یونیسف از هر 10 کودک، یک کودک تجربه خشونت و استثمار جنسی را پشت سر گذاشته و آمارهای داخلی هم در این زمینه نگران کننده است.
ضیایی‌فر افزود: بنابر گزارش یونیسف، در سال 2015، 21 میلیون نفر از کشورهای خود آواره شدند که از این تعداد 10 میلیون کودک بوده و در شرایط نامناسبی زندگی می کنند.
دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی گفت: همچنین 41 میلیون نفر به دلیل نزاع های داخلی در کشور خود، فاقد مکان داخلی بوده که 17 میلیون نفر از آنها کودک هستند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تاریخچه اعلامیه جهانی حقوق کودک اظهار کرد: رویداد اول در دهه 50 میلادی بود که اعلامیه جهانی حقوق کودک به تصویب رسید و در چنین روزی و 2 دهه بعد پیمان‌نامه حقوق کودک تصویب شد.
ضیایی‌فر با تاکید بر اینکه تلاش برای صلح کودک نباید شو و یک برنامه تشریفاتی باشد، گفت: صلح کودک برای بهبود و آینده کشور یک موضوع محوری و اساسی است که همه نهادها باید در این امر نقش داشته باشند تا وضعیت کودکان بهبود پیدا کند.
دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی افزود: صلح کودک تنها به معنای نبود جنگ نیست و شاخص های ایجابی در این حوزه باید تعریف شود تا بگوییم صلح برای کودک اهمیت دارد.
همایش بین المللی کودک و صلح روز دوشنبه با حضور معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری، محمدحسن ضیایی فر دبیر کمیسیون حقوق بشر اسلامی، سیدعلیرضا آوایی وزیر دادگستری و رئیس مرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک، گری لوئیس نماینده سازمان ملل در تهران، علیرضا حاجیان زاده مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و جمعی از مسئولان در سالن غدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار: معصومه جوان معبودی انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/7245/ 1539

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۳۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند

علیرضا فخاری، استاندار تهران در نخستین جلسه شورای اداری ۱۴۰۳ که با حضور وزیر کشور برگزار شد گفت: نزدیک به ۵۰ درصد از اتباع حاضر در کشور در استان تهران ساکن هستند و اقدامات لازم به کمک سایر نهادها در حال انجام است که اتباع غیرمجاز را دستگیر و از کشور خارج شوند.

به گفته وی، اتباع مجاز را نیز چه در حوزه اقتصادی چه در حوزه اجرایی و فرهنگی باید سازماندهی کنیم، بخشی از ظرفیت‌های ما اکنون در اختیار اتباع است که باید برون دادهایشان را در این زمینه نمایان کنند.

این درحالیست که روز گذشته وحیدی، وزیر کشور نیز اعلام کرد ما واقعا ظرفیت میزبانی بیش از این برای اتباع را نداریم و کشورمان اشباع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • اروپایی‌ها چقدر برای بازنشستگی خود پس‌انداز می‌کنند؟
  • هزاران کودک بی سرپرست و پناهجو در اروپا ناپدید شده اند
  • بحران کودک‌همسری در آمریکا
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال در اروپا
  • چگونه نوجوانان امروز را به خواندن کتاب‌های ایرانی علاقه‌مند کنیم؟/ ادبیات نوجوان در سایه غلبه ترجمه