Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهر نوشت :

 ستاد کل نیروهای مسلح در اطلاعیه‌ای مصوبات مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا در خصوص سربازان مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را اعلام کرد. 

در این اطلاعیه ضمن عرض تسلیت به هموطنان زلزله‌زده کرمانشاه که عزیزان خود را از دست داده‌اند و آرزوی صبر و سلامتی برای کسانی که از این حادثه مصدوم شده‌اند، بنا به پیشنهاد ستادکل نیروهای مسلح و تصویب مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا، تسهیلاتی به شرح زیر برای کارکنان وظیفه مناطق زلزله‌زده کرمانشاه درنظر گرفته شده است: 

الف) به سربازان در حال خدمت در زمان وقوع زلزله (حین خدمت و آموزش)، اعزامی از مناطق فوق که خانواده‌های آنان در مناطق زلزله‌زده سکونت دارندو به افراد خانواده و واحدهای مسکونی‌شان بنا بر تأیید هیأت رسیدگی موضوع ماده ۲۴ قانون خدمت وظیفه عمومی ۴۰ درصد و یا بالاتر صدمه وارد گردیده، به مدت سه ماه مرخصی اضطراری داده می‌شود و این مدت جزو خدمت دوره ضرورت محسوب می‌گردد و کسانی که بعد از شنیدن خبر زلزله بدون اخذ مرخصی، خدمت را ترک کرده‌اند، در صورتی که متحمل آسیب‌های جانی و مالی (تخریب ۴۰ درصد و یا به بالاتر واحد مسکونی) گردیده‌اند، در شمول مرخصی یادشده قرار گرفته و بقیه افراد پس از مراجعه به محل زندگی و اطلاع از وضعیت و سلامت خانواده باید پس از ۱۰ روز به محل خدمت خود مراجعه نموده و این ۱۰ روز جزو مرخصی استحقاقی آنها محاسبه خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

ب) سربازانی که خانواده آنها در محل زلزله‌زده سکونت داشته و به سبب این زلزله آسیبی به افراد خانواده و یا واحدهای مسکونی‌شان (۴۰ درصد و یا بالاتر) صدمه وارد شده، به نزدیک ترین یگان نظامی و یا انتظامی محل سکونت خانواده منتقل شوند. 

ج) اعزام مشمولین شهرستان‌های زلزله‌زده که آسیبی به افراد خانواده و یا به واحدهای مسکونی‌شان ۴۰ درصد و یا بالاتر صدمه وارد شده به مدت یک سال به تعویق افتاده و نیروهای مسلح نیز نیروهای اختصاص‌یافته را تا مورخه ۲۹ اسفند ۹۶ پس از طی مدت آموزش نظامی در نزدیک‌ترین یگان نظامی یا انتظامی محل سکونت خانواده به کارگیری نمایند. 

د) مشمولین و سربازان زیر با تشخیص هیأت رسیدگی موضوع ماده ۲۴ قانون وظیفه عمومی از انجام و یا ادامه خدمت دوره ضرورت معاف گردند:

۱ـ کسانی که تمام یا حداقل ۲ نفر از اعضای خانواده درجه یک خود را از دست داده باشند. 

۲ـ کسانی که سرپرست خانواده را از دست داده و یا سرپرست خانواده به دلیل معلولیت ناشی از زلزله قادر به اداره امور خود نباشد و فرزند دیگری که سرپرستی خانواده را برعهده بگیرد، در استان حضور نداشته باشد. 

۳ـ سربازان متأهل دارای فرزند که همسر یا فرزند خود را از دست داده یا همسر به دلیل معلولیت قادر به اداره امور خانواده نباشد. 

۴ـ سربازان متأهلی که به دلیل از دست دادن پدر و پدر همسر (هر دو) همسرشان در محل بی‌سرپرست باشد. 

۵ـ سربازان متأهلی که منزل مسکونی‌شان قابل سکونت نبوده و از بین رفته محسوب می‌شود. 

۶ـ ماده ۲۴ قانون خدمت وظیفه عمومی با حضور افراد زیر تشکیل می‌گردد: 

ـ بخشدار محل یا نماینده او

ـ رئیس وظیفه عمومی محل یا نماینده او

ـ نماینده دادستان شهرستان و در صورت نبودن، دادسرا و وجود دادگاه، نماینده دادگاه

ـ نماینده سپاه پاسداران محل

ـ یک نفر نماینده شورای اسلامی شهرستان یا شورای اسلامی بخش یا شهر

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۲۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست مشترک اعضای هیأت دولت و استانداران با حضور رئیس جمهور، عنوان کرد: مشکلات استان هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه های فعلی حل نمی شود و این استانها نیازمند توجه و حمایت های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود.

به گفته صحرایی، یکی از مهمترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان ها، تکمیل طرح ها و اقدامات نیمه تمام است. به عنوان نمونه دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان باسازی مناطق زلزله زده کرمانشاه را برگزار کرد، در حالی که بسیاری از ساختمان و زیرساخت های زلزله زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: اکنون ترمیم تخریب های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه آهن کرمانشاه، حدود هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

استاندار کرمانشاه یکی دیگر از طرح های زیربنایی و اشتغالزای استان را «راه آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می تواند منجر به رونق طرح ها و کسب و کار و در نتیجه اشتغالزایی بیشتر در این استان ها شود.

موافقت رئیس جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس جمهور و استانداران، به فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

انتهای خبر/

کد خبر: 1229635 برچسب‌ها کرمانشاه هیات دولت سید ابراهیم رئیسی اشتغال

دیگر خبرها

  • اما و اگرهای قانون سربازی؛ پاسخ به شبهات اصلی خانواده‌ها
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • اعطای مشوقهای قابل توجه به سربازان دارای مهارت
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی
  • آغاز ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق مهارت‌آموزی
  • دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی؛ ثبت‌نام سربازان از امروز آغاز شد
  • ثبت‌نام سربازان برای دریافت مشوق‌های مهارت‌آموزی آغاز شد