Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز به نقل از کمیته اطلاع رسانی ستاد صیانت از آثار سینمایی و سمعی و بصری، آتیلاپسیانی، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون درباره‌ی بیکاری کارگردانان، تهیه کنندگان و هنرمندان ناشی از تکثیر و کپی غیرمجاز بیان کرد: تأثیری که تکثیر سی دی های غیرمجاز در صنعت سینما دارد در برابر عوامل دیگر مقدار زیادی نیست در واقع این قاچاق بیشتر به سرمایه‌ی ما لطمه می زند، متاسفانه تاثیر عملکرد فعلی بخش دولتی و موسسات ذی‌ربط برعدم تامین امنیت شغلی می گذارند بسیار بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازیگر مجموعه تلویزیونی «زیر تیغ» بیان کرد: در حال حاضر کمبود تعداد سینماها در مقابل عرضه‌ی فیلم هایمان عامل موثر در بیکاری است؛ به جز چند کارگردان به دیگر کارگردانان چند سال یکبار نوبت اکران می رسد! کجا حمایت شده که سینما بسازند؟ بخش دولتی می تواند از بخش خصوصی حمایت کند و برای آن تسهیلاتی به وجود آورد که آنها سینما بسازند.

وی افزود: قانون کپی رایت در کشور ما اگر دقیقاً همان ترجمه قانون کپی رایت جهانی باشد که به اصطلاح به آن "Copyright" می گویند، در واقع اگر شامل همان استانداردهای جهانی شود هیچ نیازی به بازنگری ندارد در شرایط فعلی در کشور ما قانون کپی رایت رعایت نمی شود.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «گمگشته» ادامه داد: به عنوان نمونه بنده یک سریال برای تلویزیون بازی می کنم، این سریال چندین بار از تلویزیون پخش می شود، چه کسی دنبال این است که هر بار که پخش می شود من باید دستمزد بگیرم؟ نه به اندازه‌ی بار اول، ولی به میزانی متناسب برای دفعات بعدی پخش، باید دستمزد گرفته شود.

بازیگر فیلم «سیانور» بیان کرد: لازم است توجه کنیم که در کشور ما اصلا قانون کپی رایت اجرا نشده است. اگر استانداردهای این قانون جهانی رعایت شود حقوق آدم‌های این حرفه هم رعایت می شود.

پسیانی گفت: توجه داشته باشید نقش نیروی انتظامی نیز بسیار مهم است در حال حاضر و سر چهارراه ها و میدان‌ها فروشنده های CDهای قاچاق به راحتی دیده می شوند البته این ها فقط فروشنده هستند و فقط با دستگیری اینها می توانند به سر نخ اصلی برسند.

بازیگر فیلم «نگار» ادامه داد: صرفاً جمع آوری این CDها و DVDها خیلی راهکار مؤثری نیست البته به جای خودش لازم است اما بهتر است با نصب دوربین های مادون قرمز در سینماها بدون اینکه به تماشاگران لطمه ای بزند در تاریکی متوجه شوند که چه کسی پنهانی فیلم می گیرد گرچه الان هر کپی‌ای که در بازار غیرمجاز وجود دارد اصلا و ابداً ضبط شده از روی پرده‌ی سینما نیست که مشخص می کند به راحتی نسخه ای در اختیار شخصی قرار گرفته و اینگونه رایت و تکثیر شده است.

بازیگر مجموعه تلویزیونی «پرده نشین» گفت: وزارت ارشاد باید با همیاری و همکاری نیروی انتظامی و سایر بخش ها دوش به دوش هم وارد این ماجرا شوند و امنیت لابراتوراها و اتاق های تدوین را بالاتر ببرند وگرنه هر کسی نمی تواند به نسخه های فیلم ها دسترسی پیدا کند.

علاقمندان و مخاطبان برای اطلاع از مراکز و سایت‌های مجاز عرضه کننده محصولات سمعی و بصری می توانند به سایت موسسه رسانه‌های تصویری به آدرس rasaneha.org مراجعه نمایند.

501

آتیلا پسیانی لابراتوار زیر تیغ کپی رایت گمگشته سیانور

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۴۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ مصوبات هشتاد و سومین جلسه کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور طی نامه شماره ۲۹۷۲ مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۰۹ توسط رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح و کارگروه دائمی پدافند غیر عامل کشور ابلاغ شد.

براساس تبصره یک، قانون تشکیل سازمان پدافند غیرعامل کشور، کارگروه (کمیته) دائمی پدافند غیرعامل کشور به ریاست رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، بالاترین مرجع تصمیم گیری در حوزه پدافند غیرعامل کشور است که تصمیمات آن با ابلاغ رئیس کارگروه مزبور برای همه دستگاه‌های لشکری، کشوری، بخش دولتی و عمومی غیردولتی لازم الاجراست و مستنکفین علاوه بر جبران خسارت وارد شده، به مجازات موضوع ماده (۵۷۶) کتاب پنجم قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات‌های بازدارنده) مصوب ۲ /۳ /۱۳۷۵ محکوم می‌شوند و چنانچه خساراتی وارد نشده باشد، برابر قانون رسیدگی به تخلفات اداری مصوب ۷ /۹ /۱۳۷۲ با مستنکف رفتار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران؛ صدیقه سامی نژاد که بود؟ (+عکس)
  • بهره برداری از اولین خانه خلاق و نوآور مهارت کشور در کردستان
  • زنده یاد آتیلا پسیانی خالق خاطرات دهه شصتی‌ها بود
  • سرگذشت غم‌انگیز نخستین زن بازیگر سینمای ایران
  • به یاد آتیلا پسیانی و لحظه‌های ماندگارش در سینما | از هنرمندی در آثار بهرام بیضایی تا حاتمی‌کیا و بهروز افخمی |‌ ببینید
  • جزئیات اصلاح قانون کار و بیمه بیکاری
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • بازداشت بازیگر سرشناس سینما با اتهامات اخلاقی بزرگ
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • استوری تلخ هوتن شکیبا که داغِ نبودِ آتیلا پسیانی را تازه کرد