Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، سید رحیم محمدی، رئیس آموزش‌وپرورش ناحیه 1 اراک، در اختتامیه همایش هفته مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی که امروز، 29 آبان در دبیرستان دخترانه زینبیه اراک برگزار شد، با بیان اینکه امروزه آسیب‌های اجتماعی متعددی همچون طلاق، اعتیاد و ... جامعه ما را تهدید می‌کند، گفت: دانش‌آموزان آسیب پذیرترین قشر در برابر این آسیب‌های اجتماعی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: مهمترین ابزار پیشگیری در حوزه دانش‌آموزی توانمند سازی والدین و دانش‌آموزان است باید به توانمندی هر دو توجه شود. بهترین بستر برای توانمند سازی دانشجویان و اولیا آنان، آموزش‌وپرورش است به دلیل اینکه دانش‌آموز بیشترین وقت خود را در این نهاد می‌گذراند که می‌توان در قالب برنامه‌های مشارکت محور نیز دانش‌آموز و والدینش را توانمند کرد.
محمدی ادامه داد: آموزش‌وپرورش ناحیه 1 اراک امسال در قالب 14 طرح، توانمند سازی دانش‌آموزان در برابر آسیب‌های اجتماعی را دنبال می‌کند که شامل طرح‌هایی چون مدارس عاری خطر، طرح مراقبت از خود و...است. یکی از طرح‌های موفقی که این ناحیه در دست اجرا دارد طرح «نماد» است که دانش آموزان، اولیا و همکاران آموزش‌وپرورش را تحت پوشش قرار می‌دهد، در این طرح همکاران آموزش‌و‌پرورش بالغ بر 36 ساعت آموزش‌ می‌بینند، این طرح به صورت پایلوت در 6 مدرسه ناحیه اراک در حال اجراست.
 رئیس آموزش‌وپرورش ناحیه 1 اراک با بیان اینکه طرح «بیست» در ادامه طرح نماد در حال اجراست گفت: در این طرح 20 مهارت زندگی بصورت کارگاهی به دانش آموزان ارائه می‌شود و هم اکنون بصورت نمادین در دو مدرسه ابتدایی در حال اجراست.
وی گفت: امسال قرار است 45 درصد از دانش‌آموزان مقطع متوسطه ناحیه 1 اراک تحت آموزش‌های طرح نماد قرار گرفته و مدرسین این طرح، معلمان درس علوم اجتماعی هستند که توانمند سازی و مشارکت اجتماعی دانش آموزان را ارتقا می‌دهند.
محمدی در پایان بیان کرد: طرح FAST یکی از طرح‌های موفق و اثر گذار در آموزش‌وپرورش است که در روزهای پنجشنبه با حضور دانش‌آموز و اولیا اجرا می‌شود.

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۵۱۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: خودآگاهی و شناخت اجتماعی دانش آموزان برای هدایت تحصیلی و انتخاب رشته نیاز است که بازدیدهای میدانی در این خصوص تاثیر مستقیم دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اصفهان، سید احمدی بنی لوحی بعدازظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در بازدید از تعدادی از مدارس تیران و کرون اظهارکرد: هدایت تحصیلی دانش آموزان پایه نهم و انتخاب رشته برای آینده شغلی آنان و سرمایه انسانی کشور حائز اهمیت است.

وی با بیان اینکه در هدایت تحصیلی و انتخاب رشته مولفه های شناخت، آینده نگری، علاقه مندی و توانمندی های فردی بسیار مهم است، افزود: خودآگاهی دانش آموز از استعداد فردی، علایق، توانایی علمی و جسمی خود برای انتخاب رشته و تعیین سرنوشت مهم است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان شناخت اجتماعی و سیر توسعه کشور و اشتغال در جامعه را نیز مقوله ای مهم برای انتخاب رشته بیان کرد و یادآورشد: بدون بررسی آینده جامعه و فرصت‌ها انتخاب رشته سخت و با مشکل روبرو خواهد بود.

بنی لوحی با بیان اینکه سیاست نظام آموزشی هدایت تحصیلی ۵۰ درصد جمعیت دانش آموزی در هنرستان‌ها قرار گرفته، تصریح کرد: این آمار در سال تحصیلی فعلی در استان اصفهان بیش از ۴۷ درصد است که از میانگین کشوری هم بالاتر بوده ولی باید برای رسیدن به نقطه هدف کار کرد.

وی ادامه داد: تحصیل در هنرستان‌ها برای اشتغال و کارآفرینی و ارائه فرصت‌های درآمدی موثر بوده که دانش آموزان و خانواده‌ها به این موضوع پی برده و گرایش به این رشته ها نیز افزایش یافته است.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان به نقش هنرآموزان هنرستان‌ها در جذب دیگر دانش آموزان به این رشته‌ها اشاره کرد و گفت: بیان واقعیت‌ها و تصویر روشن از جذابیت‌های رشته های فنی امکان جذب افراد به رشته‌های فنی را فراهم می‌کند.

بنی لوحی تقویت زیرساخت های کارگاهی هنرستان‌ها را در این جریان مهم خواند و گفت: ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز این مدارس در استان اصفهان برآورد شده که تامین هزینه‌های مواد مصرفی مهم است.

وی اضافه کرد: احداث هنرستان‌های جدید در کنار شهرک های صنعتی و سایت‌های کشاورزی برای تقویت امکانات و کار در محیط صنعتی واقعی جز سیاست‌ها قرار گرفته و این اقدام با مشارکت فعالان اقتصادی انجام می‌گیرد.

کد خبر 749538

دیگر خبرها

  • تقدیر از معلمان نمونه و بازنشسته
  • تجلیل از معلمان نمونه و بازنشسته
  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • برگزاری جشنواره خوشنویسی «کاتبان وحی» ویژه دانش‌آموزان مقطع ابتدایی
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم