Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@03:52:43 GMT

ساماندهی جالب ترین بلوار کشور در شهر سی سخت+ تصاویر

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۱۵۸۰۳

ساماندهی جالب ترین بلوار کشور در شهر سی سخت+ تصاویر

مسئولان شهری و شهرداری شهر سی سخت بعد از انتشار یک گزارش خبری از وضعیت نامناسب ورودی این شهر دست به کار شده و به ساماندهی و احداث بلوار ورودی اقدام کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازسفیر دنا،بعد از انتشار خبری از سوی این پایگاه خبری (اینجا کلیک کنید) مسئولان شهری شهر توریستی سی سخت مبادرت به ساماندهی و احداث بلوار در ورودی این شهر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورودی هر شهر به عنوان نماد توسعه و زیبایی آن شهر قلمداد می شود که در این زمینه بیشتر شهرهای استان کهگیلوبه وبویراحمد نیازمند ساماندهی هستند.

شهر سی به عنوان یکی از شهر های توسعه پذیر در امر گردشگری امروز می تواند حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد، این شهر نوپا و جوان به دلیل بافت سنتی و قدیمی دارای کم و کاستی های های در زمینه شهر نشینی است.

یکی از این موضوعات را می توان ساماندهی نشدن بلوار ورودی این شهر از سمت یاسوج دانست که بعد از انتشار خبری از سوی این پایگاه خبری مسئولان با درایت و ابتکار جدید دست به ساماندهی و احداث یک بلوار جدید و در خور شأن برای این شهر در ورودی آن کرده اند.

شهر توریستی سی سخت که به عنوان نماد توسعه گردشگری استان کهگیلویه وبویراحمد از آن نام می برند به شهر برف و آفتاب و افسانه های سی پهلوان فردوسی شهره بوده که توسعه روز افزون آن باعث توسعه گردشگری استان نیز خواهد شد.

سی سخت دارای طبیعی شگرف در بهار و دامنه های برف گیر  و رویای کوهنوردان در زمستان بوده ک با وجود کوه های چند هزار متری دنا که به عنوان آلپ ایران شناخته می شود ،می تواند قطب جدیدی گردشگری در جنوب غربی ایران باشد که امروز همت مسئولان را می طلبد.

این شهر زیبا که مرکزیت شهرستان دنا را نیز دارد با وجود روستاهای زیبایی همچون کریک، امیر اباد، بیاره و کوخدان می تواند در آینده حرفهای زیادی برای گفتن داشته باشد که این موضوع نیازمند توسعه درون زا و ایجاد بسترها و زیرساخت های اصولی در زمینه احداث پروژه های جدید در زمینه گردشگری است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۵۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • توسعه استان اصفهان با توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و گردشگری
  • لزوم همکاری نهادهای دولتی و بخش خصوصی برای توسعه گردشگری اردبیل
  • بزرگترین بلوار ورودی جنوبی یزد ساماندهی می‌شود
  • هشدار دادستان بجنورد در خصوص تکمیل پل ورودی کنارگذر شمالی
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • توسعه و گردشگری از اهداف اصلی شهرداری بندرعباس است
  • میمند همچون نگینی در فیروزآباد، فارس و در سطح کشور می‌درخشد
  • جذب ۵۰۰ هزار گردشگر به چشمه مرغاب
  • نماز جمعه سنندج