Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@22:16:46 GMT

آمایش سرزمینی باید مبتنی بر بحث آب تنظیم شود

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۱۸۵۴۹

آمایش سرزمینی باید مبتنی بر بحث آب تنظیم شود

رئیس سازمان محیط‌زیست در مراسم افتتاحیه تصفیه‌خانه اسلامشهر با اشاره به محدودیت ایران در موضوع آب گفت: سیاست‌های ما در حوزه فنی و کشاورزی و همچنین آمایش سرزمین باید مبتنی بر بحث آب تنظیم شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اسلامشهر، معصومه ابتکار در مراسم افتتاحیه تصفیه‌خانه اسلامشهر اظهار داشت: امروز به شاخص 50 درصد دسترسی جمعیت کشور به تصفیه فاضلاب نزدیک می‌شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دولت یازدهم کار را با تمام موانع زیاد شروع کرد، منتها با تلاش توانستیم به پیشرفت‌های خوبی برسیمایران کشوری است که با محدودیت‌های شدید آب شیرین روبه‌رو استاز این رو سیاست‌های ما در کشور باید مبتنی بر محدودیت‌های آب باشد.

رئیس سازمان محیط‌زیست با اشاره به اینکه یکی از مشکلات جدی آلودگی آب، پساب و زه‌آب‌های صنعتی و فاضلاب‌های شهری است بیان کرد: پاکسازی آب‌های آلوده بسیار دشوار بوده و با هزینه‌های سنگینی همراه است.

ابتکار با بیان اینکه آلودگی منبع آب یعنی از دست رفتن یک سرمایه ملی در کشور تصریح کرد: وقتی ثروتی از دست می‌رود، اقتصاد ما هم لطمه می‌بیند، آب یک عامل محدودکننده است، بنابراین سیاست‌های ما در حوزه فنی و کشاورزی و همچنین آمایش سرزمین باید مبتنی بر بحث آب تنظیم شود.

وی در زمینه بهینه‌سازی انرژی بیان کرد: در زمینه بهینه‌سازی انرژی الحاق به توافق پاریس در دولت و مجلس را تصویب کردیم، بر همین اساس از برنامه‌های ملی ما بهینه‌سازی محیط‌زیست بوده که هیچ بحث سیاسی در آن وجود ندارد، هیچ تنبیه و تشویقی هم مطرح نیست و هر آنچه هستمنفعت است.

رئیس سازمان محیط‌زیست بزرگترین طرح‌های زیست‌ محیطی در کشور را مربوط به پروژه‌های فاضلاب دانست و گفت: در استان تهران تالاب‌هایی وجود دارد که به دلیل مسدود شدن مسیرها و محدوده‌های اطراف شهر و انتقال آب از مناطق مختلف اثرات مخرب زیست‌محیطی بسیاری را به وجود آورده است.

ابتکار با اشاره به لزوم تعادل‌بخشی سفره‌های آب و حق‌آبه برای تالاب‌ها خاطرنشان کرد: فناورهای نوین و رویکردهایی که در زمینه‌های زیست‌محیطی و تجربیات کشورهای مختلف، بحث‌های مهمی است که با همکاری وزارت نیرو، دولت و مجلس باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

R7840/P1357/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۸۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است

به گزارش خبرنگار مهر، رضا افلاطونی ظهر شنبه در نشست شورای قضائی و شورای حفظ حقوق بیت المال در بوشهر گفت: باید از عهده مدیریت‌ها به خوبی بربیاییم برنامه‌های توسعه‌ای، تولید و اشتغال در عرصه زمین اتفاق می‌افتد.

رئیس سازمان امور اراضی کشور افزود: زیرساخت تولید و اشتغال به عنوان پیشران و توسعه کشور تثبیت مالکیت است. عرصه زمین، حد نگار و تثبیت مالکیت یعنی حد و حدود آن مشخص باشد.

وی گفت: رکن اول در تثبیت مالکیت، رفع تداخلات است که یک بار برای همیشه مالکیت دولت را از مردم جدا می‌کنیم.

رئیس سازمان امور اراضی کشور ادامه داد: بعضی کارها را یک بار برای همیشه انجام می‌دهیم که یک خدمت ماندگار می‌شود.

افلاطونی ضمن اشاره به اهمیت رفع تداخلات افزود: رفع تداخلات نماد همدلی بین سه قوه برای ارائه یک خدمت ماندگار به مردم است.

وی ادامه داد: یکی از اثرات بازر رفع تداخلات تضمین امنیت سرمایه گذاری و امنیت غذایی و در نتیجه کاهش پرونده‌های حقوقی می‌باشد.

وی در مورد رکن دوم تثبیت مالکیت به بحث آمایش سرزمین اشاره کرد و اظهار داشت: آمایش سرزمین یعنی مدیریت زمین که تعریف بالقوه و بالفعل دارد به عنوان مثال در شهرک‌های صنعتی یک بار زیرساخت تعریف می‌شود و هزینه آب و برق و گاز یک بار پرداخت می‌شود.

رئیس سازمان امور اراضی کشور بیان کرد: همه دستگاه‌های اجرایی باید همکاری‌های لازم در خصوص ایجاد شهرک‌های مولد داشته باشد.

وی بیان کرد: سرمایه گذاری باید منطبق با آمایش سرزمین باشد و این فرصت بسیار مناسبی برای استان بوشهر است که از این ظرفیت استفاده کند و شهرهای مولد که هر واحد سکونت گاه در روستا یک واحد مولد هم باشد.

وی گفت: هدف ما در سازمان امور اراضی این نیست که اموال عمومی را تبدیل به اموال شخصی افراد کنیم این طرح را به شرکت شهرک‌های کشاورزی که ۱۰۰ درصد دولتی است واگذار می‌کنیم.

کد خبر 6089897

دیگر خبرها

  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • ۸۰ درصد تالاب کجی نمکزار نهبندان آبگیری شد
  • خلیج فارس اصلی‌ترین نماد تمامیت ارضی کشور است
  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز
  • کشف ۱۰۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در دو شناور صیادی
  • جایزه ملی محیط زیست برای دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان
  • وصول عوارض آلایندگی محیط‌زیست در استان سمنان پیگیری شود
  • تضمین امنیت سرمایه گذاری و غذایی از اثرات بارز رفع تداخلات است
  • سلامت و محیط زیست؛ دستمایه تبلیغات میلیاردی