Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- این نهادهای حقوق بشری در نامه خود از شورای حقوق بشر سازمان ملل خواسته‌اند که با تصویب یک قطعنامه، توقف فوری «جنایت علیه بشریت» در میانمار را خواستار شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، خبرگزاری فرانسه گزارش داد؛ 35 نهاد بین‌المللی از جمله سازمان عفو بین‌الملل روز دوشنبه در نامه‌ای به شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد خواستار تشکیل نشستی فوق‌العاده با هدف رسیدگی به بحران کشتار اقلیت مسلمان در میانمار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از این نامه آمده است: ما قویا از شورای حقوق بشر می‌خواهیم که هر چه سریع‌تر نشستی فوق‌العاده در خصوص وضعیت حقوق بشری رو به وخامت در میانمار برگزار شود.


این نامه می‌افزاید: با توجه به گزارش‎های جدی نقض حقوق بشر، معتقدیم که یک نشست برای اقدام قاطع و اطمینان از تحقیقات بین‌المللی و نظارت بر وضعیت این کشور ضروری است.


این نهادهای حقوق بشری در نامه خود از شورای حقوق بشر سازمان ملل خواسته‌اند که با تصویب یک قطعنامه، توقف فوری «جنایت علیه بشریت» در میانمار را خواستار شود.


شورای حقوق بشر که 47 عضو دارد، از زمان تاسیس در سال 2006 تاکنون در مجموع 26 بار تشکیل جلسه داده است و به ندرت نشست فوق‌العاده تشکیل می‌دهد.


نامه نهادهای بین المللی در شرایطی نگاشته شده است که شورای امنیت سازمان ملل متحد در ابتدای ماه جاری میلادی به سبب مخالفت چین نتوانسته بود قطعنامه ای علیه میانمار به تصویب برساند.


قتل عام مسلمانان و به آتش کشیده شدن روستاهای آن‌ها در میانمار که از سوی ارتش و غیرنظامیان مسلح سازمان‌دهی می شود، در ماه های گذشته شدت گرفته است.


بر اساس آمار نهادهای بین‌المللی، تعداد مسلمانان روهینگیا که پس از آغاز دور جدید خشونت ها به بنگلادش گریخته‌اند، به بیش از 600 هزار پناهجو می‌رسد.


دولت میانمار این افراد را مهاجران غیر قانونی بنگلادشی می داند و از اعطای حق شهروندی به آنها خودداری می‌کند.

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۱۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح

گروهی متشکل از ۵۰ قانونگذار مجلس نمایندگان آمریکا در نامه‌ای به جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا از دولت وی خواستند تا از همه ابزارهای موجود برای منصرف کردن تل‌آویو از آغاز عملیات تهاجمی در رفح استفاده کند.

به گزارش ایسنا، در این نامه آمده است: ما با فوریت می‌گوییم تهاجم اسرائیل به رفح در روزهای آینده کاملا غیرقابل قبول است. ما از شما می‌خواهیم با استناد به قوانین و سیاست‌های موجود، فوراً از ارائه برخی کمک‌های نظامی تهاجمی به دولت اسرائیل، از جمله کمک‌هایی که از قبل تایید شده است، خودداری کنید تا از حمله تمام‌عیار به رفح جلوگیری شود.

به گزارش اسپوتنیک، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی بارها از جمله در روز سه شنبه تاکید کرده که ارتش این رژیم برای جنگ با سازمان فلسطینی حماس با یا بدون توافق بر سر اسرا وارد رفح خواهد شد.

نتانیاهو گفته: «اسرائیل چاره دیگری جز ورود به رفح ندارد.» در نامه قانون‌گذاران آمریکایی به دولت بایدن آمده است که «دولت اسرائیل طرحی معتبر و قابل اجرا برای محافظت از غیرنظامیان در جریان عملیات احتمالی در رفح، آنگونه که دولت بایدن درخواست کرده است، ارائه نکرده است.»

در این نامه آمده است که حمله به رفح خطر بازگرداندن منطقه به آستانه یک درگیری گسترده‌تر را دارد.

در اوایل این هفته، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد گفت که عملیات در رفح یک «تشدید غیرقابل تحمل» خواهد بود که هزاران غیرنظامی را کشته و صدها هزار نفر دیگر را مجبور به فرار خواهد کرد.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز از تل‌آویو خواسته که حمله‌ای به رفح انجام ندهد.

رسانه‌های اسرائیلی روز پنجشنبه گزارش دادند، آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا به تل‌آویو پیام داده که حمله به رفح می‌تواند مانع از تلاش‌ها برای عادی سازی روابط با عربستان سعودی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های ایفای تعهدات ارزی سال ۱۴۰۱ اعلام شد
  • نامه ۵۰ قانونگذار آمریکایی به بایدن و درخواست برای جلوگیری از حمله به رفح
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • درخواست روسیه برای تحقیق درباره گورهای دسته جمعی در غزه
  • آخرین نهاد مسئول استیفای حقوق مردم دیوان عدالت اداری است
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • خود را مکلف به دفاع از حقوق عامه کسانی می‌دانیم که زبان شکایت ندارند
  • درخواست نیرو‌های خدماتی آموزش و پرورش برای رسیدگی به امکانات و مزایا