Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-03@06:38:46 GMT

تغییر نحوه امتیاز دهی کشتی برای رنکینگ تیمی

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۲۲۷۰۲

تغییر نحوه امتیاز دهی کشتی برای رنکینگ تیمی

اتحادیه جهانی کشتی در نامه‌ای به فدراسیون‌های ملی از تغییر نحوه امتیازدهی برای رنکینگ تیمی خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا از روابط عمومی فدراسیون کشتی، پیش از این در رقابت‌های جهانی و قاره‌ای، نحوه امتیازدهی برای مشخص شدن تیم های برتر اختصاص دادن امتیاز 10 تا یک به نفرات اول تا دهم بود به نحوی که مقام اول، دوم و سوم هرکدام 10، 9 و 8 امتیاز و مقام های دیگر تا دهم نیز با کسر یک امتیاز در هر رتبه پائین تر محاسبه می شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اتحادیه جهانی کشتی با ارسال نامه‌ای به فدراسیون‌های ملی از نحوه جدید امتیاز‌دهی برای مشخص شدن تیم‌های برتر در رقابت‌ها از ابتدای سال 2018 میلادی خبر داد.

در این دستورالعمل کشتی گیری که صاحب مدال طلا می شود 25 امتیاز، مدال نقره 20 و مدال سوم مشترک 15 امتیاز کسب می نمایند و به ترتیب برای جایگاه های پنجم مشترک تا دهم نیز 10، 8، 6، 4 و 2 امتیاز درنظر گرفته خواهد شد.
در این سیستم اگر جایگاه چهارم یا ششم وجود داشت به ترتیب 12 و 9 امتیاز به نفرات تعلق خواهد گرفت.

همچنین اگر در پایان جمع بندی امتیازی، دوتیم در امتیازی برابر شوند مرغوبیت مدال (طلا، نقره، برنز) مورد ملاک خواهد بود.

هیأت رئیسه اتحادیه جهانی کشتی در مورد این تصمیم اعلام کرده است که این تغیرات به دلیل آن انجام شد که در گذشته تیم هایی که با تعداد نفرات بالا در رقابت ها شرکت می کردند علیرغم کسب مدال کمتر نسبت به تیم هایی که با تعداد کمتری کشتی گیر حضور داشتند، اما رنکینگ بهتری را بدست می آوردند.

بدین ترتیب از این پس کشورهایی در رده بندی نهایی تیمی رقابت‌های جهانی و قاره‌ای موفق خواهند بود که از نظر کسب مرغوبیت مدال نسبت به تیم‌های دیگر برتری داشته باشند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۲۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک

مسعود کلهری کارشناس تیراندازی در گفت وگو با خبرنگار مهر، درخصوص آخرین وضعیت ملی پوشان این رشته جهت حضور در المپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار داشت: در رشته تیراندازی مسابقات جهانی برزیل آخرین مسابقه توزیع سهمیه المپیک پاریس بود که ملی پوشان ما موفق نشدند که سهمیه‌ای را به چهار سهمیه قبلی اضافه کنند. در حال حاضر هانیه رستمیان در تپانچه ۲۵ متر، شرمینه چهل امیرانی و فاطمه امینی در تفنگ بادی و محمد بیرانوند در اهداف پروازی تراپ موفق شدند جواز حضور در المپیک پاریس را کسب کنند.

وی افزود: هر چند امتیاز مسابقات جهانی برزیل در رنکینگ تیراندازان تاثیری نداشت اما هنوز توزیع سهمیه المپیک پاریس از طریق رنکینگ باقی مانده است. امتیاز مسابقات جام جهانی در رنکینگ المپیکی تیراندازان تاثیرگذار است بنابراین تیراندازان می‌توانند در مسابقات جام جهانی باکو و جام جهانی مونیخ که خردادماه برگزار خواهد شد جایگاه خود را در رنکینگ جهانی بهبود دهند.

این کارشناس تیراندازی ادامه داد: فاطمه امینی، شرمینه چهل‌امیرانی، نجمه خدمتی، پوریا نوروزیان و امیرمحمد نکونام در بخش تفنگ و هانیه رستمیان، گلنوش سبقت‌اللهی و سجاد پورحسینی در بخش تپانچه نمایندگان ایران در این مسابقات خواهند بود. هدایت تیم ملی تفنگ بر عهده مریم طالبی و تیم ملی تپانچه را محسن نصر اصفهانی برعهده دارند که امیدوارم بتوانند با هدایت خوب شان این رشته را مجددا صاحبه سهمیه کنند.

کلهری با بیان اینکه در رنکینگ جهانی ۱۰ نفر نخست می‌توانند مجوز حضور در بازی‌های المپیک را کسب کنند؛ گفت: سهمیه گرفتن در جام جهانی باکو و مونیخ هم آسان نخواهد بود. البته تعدادی از تیراندازان اعزامی ما قبلا موفق به کسب سهمیه شدند و این رقابتها را صرفا برای رسیدن به آمادگی بیشتر اعزام می‌شوند ولی در تپانچه بسیار امیدوار هستیم که سجاد پورحسینی و در تفنگ بادی پوریا نوروزیان و نجمه خدمتی بتوانند به سهمیه دست پیدا کنند.

این کارشناس تیراندازی در پاسخ به اینکه فکر می‌کنید در پاریس تیراندازان ایران بتوانند روی سکو بروند؛ توضیح داد: مدال گرفتن در المپیک علاوه بر شرایط روحی ورزشکاران و میزان آمادگی آنها به توان مربیان هم بستگی دارد. هر دو مربی ما باید ارزیابی خوبی از رقبای بچه‌ها داشته باشند. تیم تفنگ ایران چه در بخش بادی و چه در بخش خفیف در توکیو حتی به فینال هم نزدیک نشد اما در تپانچه بسیار موفق بودیم و دست به تاریخ سازی زدیم. امیدوارم در المپیک توکیو هم اخبار خوبی را از تیراندازان ایران بشنویم.

کد خبر 6094300

دیگر خبرها

  • عکس| حرکت معروف و جذاب حسن یزدانی سوژه اتحادیه جهانی کشتی شد
  • کشتی‌گیر شیروانی مدال برنز قهرمانی کشور را کسب کرد
  • پینگ پنگ باز اتریشی مغلوب نوشاد عالمیان شد
  • یک پله سقوط مقصودلو و طباطبایی در رنکینگ جهانی شطرنج
  • دو فرصت جهانی برای تیراندازان و امیدواری به افزایش سهمیه المپیک
  • احتمال انصراف ریاض از میزبانی مسابقات کشتی
  • قهرمانی مازندران در رقابت‌های کشتی فرنگی نونهالان کشور
  • شروع خوب نوشاد عالمیان در مسابقات عربستان
  • با 11 مدال طلای کشتی، توقع یک طلا از تیم ملی، واقعا بی‌انصافی است
  • نایب‌ قهرمانی ‌خوزستان‌ در کشتی فرنگی نونهالان ایران