Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@19:22:19 GMT

راه‌اندازی دومین برج فناوری در دانشگاه امیرکبیر

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۲۸۰۲۸

راه‌اندازی دومین برج فناوری در دانشگاه امیرکبیر

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از راه‌اندازی دومین برج فناوری این دانشگاه خبر داد.

به گزارش ایسنا دکتر حسین حسینی تودشکی، در مراسم معارفه خود در خصوص برنامه‌های حوزه پژوهشی دانشگاه افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از لحاظ پژوهش در وضعیت خوبی قرار دارد، ولی لازم است از نظر کمی شرایط را بهتر کنیم تا میزان ارجاعات هم افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر ضرورت انجام پژوهش‌های هدفمند، ادامه داد: باید با پژوهش‌هایی که در دانشگاه انجام می‌گیرد، بتوانیم خروجی آن را به صورت معنادار و مفید به جامعه معرفی کنیم و از خروجی آن در انتشارات بهره ببریم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نبود ارتباط دانشگاه و صنعت را از چالش‌های موجود در کشور نام برد و از اجرا و پیاده سازی برنامه‌هایی در این راستا خبر داد و خاطرنشان کرد: با اجرای این برنامه‌ها صنایع به دانشگاه‌ها اعتماد پیدا می‌کنند و از سوی دیگر دستاوردهای پژوهشی دانشگاه به بخش‌های صنعتی ورود پیدا می‌کنند.

حسینی، اعطای گرنت پژوهشی را از راهکارهای این حوزه ذکر کرد و ادامه داد: اجرای این طرح باعث رفع مشکلات دانشجویان خواهد شد و پروژه‌های تجربی بیشتر خواهد شد.

وی با بیان اینکه در حوزه پسادکتری فعالیت‌هایی شروع شده است، افزود: همچنین تعداد شرکت‌های دانش بنیان واحدهای فناور و شتابدهنده‌ها در دانشگاه افزایش یافته، بنابراین قصد داریم دومین برج فناوری دانشگاه را راه‌اندازی کنیم.

حسینی ادامه داد: قرار است با حمایت‌های مالی دانشگاه برج دوم فناوری را در خیابان ولیعصر تا  9  ماه آینده راه اندازی شود برج شماره دو پتانسیل خوبی برای شرکت‌ها دارد.

به گفته وی این برج فناوری می‌تواند زمینه‌ای برای استقرار شرکت‌ها و واحدهای تحقیق و توسعه باشد.

حسینی با اشاره به واحد بین‌الملل دانشگاه صنعتی امیرکبیر در کیش، اظهار کرد: برنامه‌هایی برای این واحد داریم تا از ظرفیت بین‌المللی آن بهره ببریم.

وی ایجاد کارگاه‌های تخصصی بین صنعت و دانشگاه و بهره‌گیری از پتانسیل‌های آموزشی و بین‌المللی برای جذب صنعت را از دیگر برنامه‌های این معاونت نام برد و با اشاره به وضعیت پژوهشکده‌های این دانشگاه، گفت: اگر پژوهشکده‌ها را نزدیک به پردیس‌ها کنیم، از پتاسیل‌ آنها بیشتر استفاده خواهد ‌شد که تغییرات در این بخش تا دوماه آینده انجام خواهد شد.

دکتر مسعود برومند معاون سابق پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بحث ارتباط با صنعت نیز در شرایط فعلی خوب پیش رفته است، خاطرنشان کرد: در سال 93 به میران 11 میلیارد تومان عقد قرارداد پژوهشی داشتیم و امسال این میزان به 24 میلیارد تومان رسیده است.

وی ادامه داد: اگر با همین روند پیش برویم و حداقل از 30 میلیارد تومان می‌گذرد و 3 برابر خواهد شد.

برومند بیان کرد: اکنون خوشبختانه در بحث اختراعات و اکتشافات در بالاترین جایگاه قرار داریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۸۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد

چند پروژه عمرانی دانشگاه یاسوج با حضور وزیر علوم افتتاح و کلنگ زنی شد.

به گزارش خبرنگار استان‌ها خبرگزاری دانشجو، وزیر علوم در شهر یاسوج، چند پروژه زیرساختی حوزه دانشگاه یاسوج مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم تحقیقات فناوری در آئین افتتاح سردر دانشگاه یاسوج گفت: آموزش عالی توجه ویژه به علم و فناوری را در خود جای داده است.

زلفی گل افزود: این مهم از برکات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است.

وزیر علوم تحقیقات فناوری با تقدیر از دست اندرکاران احداث سردر دانشگاه یاسوج اظهار کرد: امید است این سردر نمادی برای دانشگاه یاسوج بوده و همچون خورشیدی بدرخشد.

کرمی، رئیس دانشگاه یاسوج نیز در این آئین گفت: با ساخت این سردر ورودی دانشگاه از وضعیت مناسبی برخوردار شد.

کرمی با اشاره به اجرای چند پروژه عمرانی دیگر در دانشگاه افزود: با انجام محوطه سازی در کنار این سردر، بهره‌برداری از آن را شاهد بودیم.

 رئیس دانشگاه یاسوج افتتاح سردر دانشگاه یاسوج، کلنگ خوابگاه متاهلی و بازدید از چند پروژه را از برنامه‌های عمرانی این سفر دانست.

دیگر خبرها

  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • توسعه فناوری موجب برتری کشور‌ها می‌شود
  • موزه دانشگاه صنعتی امیرکبیر افتتاح شد
  • نقش دانشگاه امیرکبیر در تحقق شعارهای سال و اقتصاد دانش‌بنیان
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • کلنگ دومین مجتمع خوابگاه متاهلی دانشگاه یاسوج به زمین زده شد
  • بیانیه دانشگاه امیرکبیر در محکومیت سرکوب خشونت‌بار پلیس آمریکا با دانشگاهیان حامی فلسطین
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود