Web Analytics Made Easy - Statcounter

سجاد زارع صفت با اشاره به اجرای پروژه تحلیل تصادفات منطقه11 پایتخت در سامانه GIS، گفت: بررسی ها نشان می دهد در مدت 3 سال اخیر، بیش از 157 تصادف منجر به جرح و فوت عابران پیاده در محدوده پل های هوایی این منطقه رخ داده که فارغ از عدم اجرای صحیح قانون، حاکی از ضعف فرهنگ ترافیکی در بین شهروندان است.

وی با بیان این که در حال حاضر 19 پل هوایی عابرپیاده در منطقه 11 وجود دارد؛ ادامه داد: بروز 155حادثه جرحی و 2 تصادف فوتی، حاصل تردد شهروندان از محدوده معابر مجهز به پل هوایی این منطقه بوده که بیش از 126 فقره از این حوادث به دلیل عدم توجه کافی به جلو توسط رانندگان انواع وسایل نقلیه رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارع صفت با بیان این که مقصر بیشتر حوادث رانندگی به وقوع پیوسته برای عابران پیاده در اطراف پل های هوایی، موتورسیکلت با کسب 87 درصد از کل آمار بوده است؛ تصریح کرد: سواری، اتوبوس و وانت در رده های بعدی مقصران این تصادفات هستند.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 11 تهران  همچنین از محدوده پل های مقابل پردیس رازی و خیابان اسکندری به عنوان نقاطی یاد کرد که تصادفات فوتی برای عابران پیاده رخ داده است.

وی ادامه داد: تعداد عابران پیاده مجروح شده در 157 حادثه رانندگی محدوده پل های هوایی این منطقه 163 نفر بوده و حدود 70 درصد از کل تصادفات 3 سال مذکور در روز اتفاق افتاده است.

زارع از پل های هوایی واقع در میدان وحدت اسلامی، مقابل پارک رازی و مقابل بیمارستان فارابی به ترتیب به عنوان حادثه خیزترین نقاطی یاد کرد که با وجود تجهیز به پل هوایی، شاهد عبور شهروندان از عرض معبر و بروز انواع تصادفات بوده ایم و اظهار داشت: برای ساخت و نصب هریک از این پل ها، حداقل 200میلیون تومان هزینه شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 11 تهران با تاکید بر این که در سال های اخیر مدیریت شهری با تجهیز بسیاری از پل های هوایی به پله برقی و آسانسور و نیز رفع نواقص موجود، شهروندان را به استفاده از آن ها ترغیب کرده است؛ گفت: عدم اجرای کامل قانون و ضعف آموزش در بین شهروندان، از دلایل اصلی بلااستفاده ماندن بسیاری از پل های هوایی سطح شهرهاست.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۰۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی

مهدی توکلی گفت: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد ظرفیت مهم توسعه و رونق اقتصادی در جنوب استان خراسان رضوی و شمال استان خراسان جنوبی را دارا است.

وی خاطرنشان کرد: با راه‌اندازی این فرودگاه بستری برای حمل‌ و نقل هوایی و جابجایی مسافر در ۱۵ شهر پیرامونی آن فراهم آمده است.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد اظهار کرد: با راه‌اندازی فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد که بعد از ۳۰ سال با پیگیری‌های مجدانه دولت سیزدهم به سرانجام رسید، زمان سفر به تهران به حدود یک ساعت کاهش یافت و آرزوی دیرینه مردم منطقه محقق شد.

وی بیان کرد: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد بعد از فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد و فرودگاه شهدای سبزوار به‌ عنوان سومین فرودگاه تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران در خراسان رضوی با ارزش ۷۰۰ میلیارد تومان در خردادماه پارسال افتتاح و از مهرماه به بهره‌برداری رسید.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد اذعان کرد: شرکت هواپیمایی وارش با برقراری پروازهای منظم هفتگی در مسیر تهران ـ گناباد ـ تهران طی ۴۰ پرواز بیش از ۳۹۰۰ نفر مسافر را تاکنون جابجا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری فرودگاه گناباد، ساکنین شهرستان‌های جنوب خراسان رضوی و شمال خراسان جنوبی از جمله گناباد، بجستان، بردسکن، خلیل‏‌آباد، قائن، فردوس، خضری و دشت بیاض، سرایان، خواف و... در زمان کمتر از ۲ ساعت می‌توانند به فرودگاه دسترسی داشته باشند، همچنین این زمان برای ساکنان شهرستان کاشمر در فاصله ۱۲۵ کیلومتری گناباد حدود ۷۵ دقیقه است.

توکلی گفت: فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد در ۶ کیلومتری شمال این شهر و در حاشیه بزرگراه گناباد به تربت‌حیدریه احداث شده که دسترسی سریع و آسان و بدون بار ترافیکی یکی از مزیت‌های نسبی آن است.

وی افزود: از جمله امکانات در این فرودگاه برای مسافران، پارکینگ شبانه‌روزی و ساعتی، تاکسی درون‏‎ شهری و برون‏ شهری با قیمت مناسب، اتاق کودک -کافی شاپ و غرفه عرضه سوغاتی و صنایع دستی شهرستان است.

رئیس فرودگاه شهدای گناباد بیان کرد: افزایش تقاضای سفر هوایی و حمایت مردمی، شرط لازم جهت افزایش تعداد پروازها در هفته است که در صورت تحقق آن، با زیرساخت فعلی ظرفیت برقراری پروازها به‌صورت همه‌روزه در مسیرهای مختلف هوایی را دارد.

وی با بیان اینکه مسافران می‌توانند برای خرید بلیت از سایت‌‏های معتبر اقدام کنند، گفت: راه‌اندازی این فرودگاه بستر توسعه و رونق منطقه در زمینه‌های مختلف را افزایش داده است.

مرحله نخست بهره‌برداری از فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد به عنوان سومین فرودگاه استان خراسان رضوی چهارم خردادماه سال گذشته با حضور رییس مجلس شورای اسلامی آغاز شد. برای تکمیل و بهره‌برداری از فرودگاه منطقه‌ای شهدای گناباد در مجموع ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است.

فرودگاه شهدای گناباد دارای زمینی به وسعت ۲۵۰۰ هکتار و ۲۷۰۰ متر باند به عرض ۶۰ متر است و تا فرودگاه مشهد ۲۷۰ کیلومتر تا سبزوار ۳۰۰ کیلومتر و تا بیرجند ۲۱۸ کیلومتر فاصله دارد و اکنون به عنوان سومین فرودگاه استان خراسان رضوی بعد از مشهد و  سبزوار، در منطقه جنوب خراسان رضوی فعالیت دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۸ اردیبهشت/طرح جدید پلیس به عابران پیاده رسید
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • ادامه بارندگی‌ها در منطقه تا روز چهارشنبه
  • روز ۲۱۳ طوفان‌الاقصی|دستور ارتش اسرائیل برای تخلیه رفح
  • برجای ماندن ده‌ها شهید و زخمی در موج حملات هوایی علیه رفح
  • حملات توپخانه‌ای ارتش عربستان به سوی شهروندان یمنی | ۱۰ یمنی زخمی‌ شدند
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کرد
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه را منهدم کرد