Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشکده فنی دانشگاه تهران و عضو هیئت علمی این دانشگاه گفت: با وجود اعضای هیئت علمی برتر در دانشگاه های جهان اسلام، بدون شک این کشور‌ها می توانند در صحنه های بین المللی حضور فعالی داشته و قوت و قدرت دنیای اسلام را به نمایش بگذارند. ناصر سلطانی رییس دانشکده فنی دانشگاه تهران و عضو هیئت علمی این دانشگاه در گفت وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛در خصوص اهمیت برگزاری جایزه مصطفی (ص)، گفت: قطعا برگزاری هرگونه رقابتی که به ترویج علم ­آموزی و پژوهش کمک کند، ارزنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئله زمانی اهمیت پیدا می­کند که فارغ ­التحصیلان دانشگاه­ های جهان اسلام را جزو ذخایری بدانیم که در آینده می­توانند این جایزه را ازآن خود کنند.

رییس دانشکده فنی دانشگاه تهران با اشاره به اینکه جایزه مصطفی (ص) به دنبال استفاده از علم نافع ارائه شده توسط دانشمندان مسلمان در سراسر دنیا است افزود: این کار پسندیده­ای است و فرهنگ خوبی را در جامعه اسلامی و درمیان دانشمندان مسلمان سراسر جهان ترویج می­دهد.

سلطانی در ادامه بیان داشت: چنین برنامه­هایی اگر توسط نهادهای غیردولتی انجام شود و منابع چنین جایزه­هایی که برای شناسایی و قدردانی از دانشمندان انجام می‌گیرد، از طرف خیرین حمایت شود می­تواند به حمایت بیشتر حامیان حوزه‌های پژوهش در چنین فعالیت­هایی کمک زیادی کند.

وی با اشاره به ظرفیت بالای دانشمندان جهان اسلام توضیح داد: با وجود اعضای هیئت علمی برتر در دانشگاه­های جهان اسلام، اگر به این افراد توجه شود و فرصت ظهور و بروز داده شود، بدون شک این کشور‌ها می­توانند در صحنه­ های بین ­المللی حضور فعالی داشته باشد و قوت و قدرت دنیای اسلام را به نمایش بگذارند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران در ادامه تصریح کرد: با حضور دانشمندان مسلمان و نشان دادن دستاوردهای این افراد به جهانیان، این توانمندی را همه دنیا می­شناسد و می­توان روند رو به رشدی برای پیشرفت در تولید علم و استفاده از آن را مشاهده کرد.

وی با اشاره به پیشرفت کشورهای مسلمان در پژوهش، تاکید کرد: انتظار می­رود که با دقت بیشتر در انتخاب دانشمندان مسلمان، این حرکت با بالندگی بیشتری ادامه پیدا کند و در هر دوره و پس از برگزاری جایزه مصطفی (ص) ایراد و نواقص آن بررسی و مرتفع شود.

سلطانی در پایان خاطرنشان کرد: این حرکتی که جایزه مصطفی (ص) شروع کرده باید تا زمانی که جایگاه واقعی دانشمندان اسلام در جهان مشخص نشده به ترویج و تبلیغ حضور محققان و پژوهشگران که نقش برجسته­ای در توسعه علم و فناوری دارند بپردازد.

گفتنی است دومین دوره اعطای جایزه مصطفی (ص) همراه با برگزاری نشست ­های متعدد علمی در دانشگاه­های تهران، صنعتی شریف، علم و صنعت ایران، امام صادق (ع)، شهید بهشتی، اصفهان، صنعتی اصفهان و فردوسی مشهد، آذرماه ۹۶ در تهران برگزار می ­شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۳۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد

به گرارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی عصر یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی، افزود: فرهنگ‌سازی ازدواج آگاهانه و آسان بین دانشجویان، گسترش فرهنگ عفاف بین این قشر و افزایش مهارت دانشجویان در انتخاب درست از مهمترین مسایلی است که باید در مورد توجه قرار داد.

وی ادامه داد: تشکیل خانواده در رأس ارزش‌ها قرار دارد به گونه‌ای که برای ایجاد جامعه سالم باید برای داشتن خانواده‌ای سالم تلاش کرد.

امام جمعه اراک اقدامات فرهنگی، سوق دادن نگرش خانواده‌ها در جهت اهمیت فوق العاده ازدواج فرزندان، اعطای بینش به جوانان در جهت تلاش برای رفع موانع فرهنگی ازدواج را از مهم‌ترین راهکارها برای ترویج ازدواج آسان در جامعه عنوان کرد.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی مهم‌ترین و مناسب‌ترین شیوه برای انتقال ارزش‌ها را ترویج سبک زندگی ایرانی، اسلامی عنوان کرد و گفت: ازدواج دانشجویی یکی از مصادیق ازدواج آسان است که مسئولان وظیفه دارند نسبت به تامین زیرساخت‌های لازم برای این امر به خصوص ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی اقدام کنند.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی بیان کرد: انتظار است متولیان امر با مشارکت خیران برای رفع کمبود جدی خوابگاه‌های متأهلی در دانشگاه‌ها و توانمند سازی هر چه بیشتر جوانان و رفع مشکلات آنان برنامه‌های کاربردی تدوین کنند.

وی تأکید کرد: تحکیم بنیان خانواده و تأکید بر امر مقدس ازدواج و زاد و ولد از ضرورت های مهم جامعه است که باید برای آن برنامه ریزی شود.

عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در ادامه سخنان خود عملیات وعده صادق توسط سپاه پاسداران را عامل روشنگری و بیداری جهانیان نسبت به مسئله فلسطین، غزه و جنایت‌های رژیم صهیونیستی عنوان کرد و گفت: حملات وحشیانه و گسترده نظامیان ارتش اسرائیل علیه مردم بی‌دفاع غزه، منجر به شهادت و مجروح شدن هزاران فلسطینی بی گناه شده و این جنایات کم سابقه به گونه‌ای بوده که زمینه را برای اعتراضات گسترده در آمریکا و اروپا به ویژه در دانشگاه‌های آن‌ها ایجاد کرده است.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی افزود: رژیم صهیونستی با حملات وحشیانه خود به سرزمین‌های اشغالی و کشتار مردم بی گناه فلسطین، همه اصول و قواعد انسانی و بین المللی را زیر پا گذاشته و در چنین شرایطی مسلمانان باید بیش از پیش از ملت مظلوم فلسطین حمایت کنند.

وی ادامه داد: ملت‌های مسلمان جهان باید با تمام ظرفیت های مالی، معنوی، مجازی و با قلم‌های خود شجاعت کودکان، زنان و مردان فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی را به دنیا نشان دهند.

ظرفیت‌های استان مرکزی در جهت تحقق شعار سال بسیج شود

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در ادامه سخنان خود به نامگذاری سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم توسط رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: انتخاب عناوین اقتصادی برای نامگذاری سال‌ها، نشان از دغدغه معظم‌له نسبت به تولید و مسائل اقتصادی کشور دارد و با توجه به اینکه استان مرکزی یکی از قطب‌های صنعت کشور محسوب‌ می‌شود باید در لبیک‌گویی به ندای معظم‌له پیشتاز باشد.

آیت‌الله دری نجف‌آبادی ادامه داد: این استان از ظرفیت‌های تولیدی ارزشمندی برخوردار است که با همت‌های بلند و توکل برخدا می‌توان از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده و در راستای آبادانی میهن اسلامی گام‌های بلند برداشت.

وی بیان کرد: نیاز است کمیته‌ای تخصصی با عضویت تمامی نهادهای اقتصادی و فرهنگی استان تشکیل و نقشه راه تخصصی برای چگونگی نقش آفرینی استان امامین انقلاب در جهت تحقق شعار سال تدوین و ابلاغ شود.

پیشتازی دانشگاه تفرش در راه‌اندازی خوابگاه‌های دانشجویی متأهلی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی نیز در این نشست گفت: دانشگاه‌های استان گام‌های موثری در جهت راه‌اندازی خوابگاه‌های متأهلی دانشجویی برداشته‌اند که دانشگاه تفرش در این میان پیشتاز است.

بهنام نظری افزود: ترویج فرهنگ ازدواج آسان در شرایط کنونی با تأکید بر ارزش‌های اسلامی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است بنابراین تمامی آحاد مردم به‌ویژه مسئولان باید به این مهم توجهی ویژه داشته باشند.

وی در خصوص ورود یک تماشاگر زن به زمین فوتبال ورزشگاه امام خمینی(ره) اراک در جریان مسابقه تیم فوتبال آلومینیوم اراک و استقلال تهران، گفت: مراتب اعتراض خود نسبت به رأی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال درخصوص حرکت غیرشرعی و هنجارشکنانه‌ دروازه‌بان استقلال در ورزشگاه امام خمینی (ره) را اعلام کرده‌ایم و از پیگیری موضوع کوتاه می‌آییم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشمندان معمای حفره غول پیکر قطب جنوب را حل کردند
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • آمریکا دیگر مقصد آرمانی محققان نیست/ تغییر الگوی مهاجرتی دانشمندان
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • دانشمندان ساعت اتمی جدید بسیار دقیق و مقاوم ساختند
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت