Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-26@05:38:38 GMT

بهم خوردن نامزدی

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۷۸۲۸

بهم خوردن نامزدی

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، دوران عقد و نامزدی یکی از شیرین ترین دوران زندگی هر دختر و پسر جوانی است. این دوران مرحله است برای شکل گیری و شروع یک زندگی، به این معنی که دختر و پسر در این دوران سعی در شناخت یکدیگر دارند و تصمیم می گیرند که آیا می توانند در ادامه مسیر زندگی در کنار هم باشند.

 

 

خیلی از نامزدی ها به مرحله پایانی و ازدواج ختم می شود ولی در بعضی نامزدی ها دختر و پسر به این نتیجه می رسند که نمی توانند زندگی شاد و مسالمت آمیزی رادر کنار یکدیگر داشته باشند پس تصمیم میگیرند نامزدی خود را پایان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دوران نامزدی دوران مهمی است و درست رفتار کردن و درست تصمیم گرفتن در این مرحله می تواند نقش به سزایی در خوشبختی آینده داشته باشد.

 

 

برهم خوردن نامزدی خسارت یا موقعیت!!

تشکیل خانواده و زندگی زیر یک سقف امر بسیاری مهمی است. بسیاری از افراد برهم خوردن نامزدی را خسارتی بزرگ می دانند و از بروز این اتفاق  بسیار هراس دارند در این میان می توان از خانواده هایی یاد کرد که از دوران نامزدی می ترسند و حتی عقد ماندن دختر در خانواده پدر را نمی پسندند.

 

این گونه از افراد برهم خوردن نامزدی را نوعی ریختن آبرو می دانند و برای جلوگیری از این مشکل سعی می کنند دوران نامزدی وحتی عقد را به کمترین زمان ممکن تبدیل نمایند. حال جای یک سوال در اینجا باقی می ماند آیا برهم خوردن نامزدی بهتر از تشکیل یک خانواده بر پایه هایی ست و لرزان و یک زندگی نامطمئن نیست؟

 

 

 

اگر دو جوان قبل از اینکه زندگی خود را آغاز کنند بتوانند با شناخت و درک بیشتر و راهنمایی والدین تصمیم درستی بگیردند بهتر از یک عمر کشمکش، فرزندان سرگردان و زندگی سخت و طاقت فرسا است.

 

 

بسیاری از افراد برهم خوردن نامزدی را خسارتی بزرگ می دانند و از آن هراس دارند.

 

 

دیگه خواستگار ندارم

زندگی در شهر های کوچک و روستاها دارای مزایای فراوانی است. در مورد ازدواج نیز شاید بتوان گفت که شناختی که در شهرها و روستاها نسبت به افراد و خانواده ها وجود دارد حسن بزرگی برای ازدواج است زیرا دیگر هیچ خواستگاری غریبه نیست و خانواده ها یک شناخت کلی را نسبت به یکدیگر دارند. اما در این میان مشکلی وجود دارد که زندگی بسیاری از دختران جوان را با چالشی بزرگ مواجه کرده است.

 

در بسیاری از روستا ها و شهرهای کوچک زمامی که نامزدی و عقد میان دختر و پسری برهم می خورد نوع نگاه ها تغییر می کند و سرنوشت دختر دستخوش نوع نگاه دیگران می گردد:

 

 

 

« دانشجوی سال سوم روانشناسی بودم که  از یکی از شهرهای بزرگ اطراف با معرفی یکی از آشنایان خواستگاری برایم آمدتحقیقات و مراحل خواستگاری انجام شد و ما بین ما صیغه محرمیت خوانده شد تا بتوانیم در این مدت شناخت بهتری از هم پیدا کنیم، با گذشت مدتی متوجه بروز برخی ناهنجاری ها در رفتار نامزدم شدم و هر چه سعی کردم نتوانست تغییری در این رفتارها ایجاد کنم به همین دلیلی نامزدی ما بهم خورد.

 

خبر به هم خوردن نامزدی درروستای کوچک ما پیچید نوع نگاهها تغییر کرد. از آن روز ها ۵ سال میگذرد و دیگر هیچ خواستگار مناسبی برای من پیدا نشده، اگر هم خواستگاری بوده یا مردی مسن که زن و یچه هم داشته و یا مردانی زن مرده که به دنبال مادری برای فرزندانشان می گشتند. در این روستا به چشم یک زن مطلقه به کم نگاه می کنند . از این وضعیت خسته شده ام و دلم می خواهد از این روستا بروم»

 

 

 

اگر تحقیقی انجام دهید از این دست دختران در روستا ها و شهر های کوچ کم نیستند که قربانی نوع نگاه دیگران شده اند.

 

 

بسیاری از افراد برهم خوردن نامزدی را خسارتی بزرگ می دانند و از بروز این اتفاق  بسیار هراس دارند در این میان می توان از خانواده هایی یاد کرد که از دوران نامزدی می ترسند و حتی عقد ماندن دختر در خانواده پدر را نمی پسندند. این گونه از افراد برهم خوردن نامزدی را نوعی ریختن آبرو می دانند و برای جلوگیری از این مشکل سعی می کنند دوران نامزدی وحتی عقد را به کمترین زمان ممکن تبدیل نمایند.

 

 

 

دختران بی گناه

کمی منطقی باشید این گونه از دختران گناهی مرتکب نشده اند آنها فقط تلاش کرده اند جلوی شروع یک زندگی نافرجام رابگیرند. دوران نامزدی دوران شناخت و گرفتن تصمیم نهایی است . در این دوران زندگی زناشویی آغاز نشده است که با برهم خوردن آن دختر مطلقه فرض شود. این اتفاق برای هر خانواده ای ممکن است بیوفتد و جلوی ضرر ازهر کجاگرفته شود به نفع خانواده خواهد بود.

 

 

در این میان نقش مسئولین فرهنگی و رسانه بسیار مهم است شواهد نشان گر آن است که کار فرهنگی و اطلاع رسانی دقیق در این زمینه و بالاتر رفتن سطح آگاهی می تواند مشکلات بسیاری از دختران جوان را حل کند دخترانی که نخواسته اند زندگی خود را بر روی نداشته ها بنا کنند ؛ دخترانی که به جرم گناه نکرده دیگر فرصتی مناسب برای آنها به وجود نمی آید و نامزدی نافرجام برای آنها تبدیل به پایان رویاهای زندگی خوب و سعادتمند شده است.

 

سرپوش

2025

 

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۷۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی با چندفرزند لذت بخش است

مریم زهره وند در گفتگو با خبرنگار مهر، در رابطه با مزایای چند فرزندی بیشتر است یا معایب آن گفت: اگر در خانواده‌های دارای چند فرزند دقت کنید خواهید دید که مزایای چند فرزندی خیلی بیشتر از معایب آن است، در خانواده‌های تک فرزندی افسردگی و پرخاشگری بیشتر است، البته عیبی در چندفرزندی نمی‌بینیم و معتقدم عیب‌های آن کوچک است که نمی‌توان به عنوان عیب به آن نگاه کرد.

وی با اشاره به اینکه یک سختی‌هایی ممکن است در چند فرزندی باشد که پشت سر گذاشته می‌شود و پس از آن سختی‌ها، شیرینی‌ها و لذت‌های آن به چشم‌می آید افزود: در خانواده‌های چند فرزندی، فرزندان نظم و برنامه ریزی را یاد می‌گیرند، از طرفی بچه‌ها استقلال دارند و تعامل را یاد می‌گیرند، کودکی که در خانواده چندفرزند بزرگ شده قطعاً نسبت به کسی که در خانواده تک فرزندبزرگ شده در بزرگسالی در جامعه و زندگی شخصی از حق خود و تعامل با بقیه و مدیریت و استقلال موفق تر از دیگران خواهد بود؛ البته مصداق ما این نیست که تمامی افراد تک فرزند موفق نیستند بلکه همیشه استثنائاتی وجود دارد ولی در مجموع مزایای چندفرزندی بسیار بیشتر است.

زهره وند با بیان اینکه خیلی‌ها از سختی‌ها و هزینه‌های سرسام آور زندگی گلایه دارند و در این شرایط فرزندآوری را به صلاح نمی‌دانند شما چه نظری دارید؟ افزود: اینطور نیست که شرایط اقتصادی در کانون خانواده تأثیری نداشته باشد و همه ی ما درگیر مسائل اقتصادی هستیم ولی من به شخصه چیزی که در قرآن آمده و فرموده است که روزی هر فرزند را قبل از اینکه به دنیا بیاید می‌دهیم واقعاً به عینه من در زندگی خودم میبینم که بعد از به دنیا آمدن این دوقلوها با وجود این که خرج زیاد است، اما روزی بچه‌ها را که خداوند وعده داده است ما در زندگی خود دیدیم و نه تنها ما در زندگی خود کم نیاوردیم بلکه از زمانی که بچه‌ها به دنیا آمدن نه تنها روزی ما کم نشده بلکه روزی ما زیادتر هم شده است.

وی افزود: سبک زندگی خیلی مهم است، اگر سبک زندگی کسی درست باشد اولویت‌ها را تشخیص می‌دهد و آنها را می‌شناسد، گاهی اوقات مخارج زندگی ما صرف نیازهای غیرضروری می‌شود و طبیعی است که چنین فردی در گذران زندگی دچار مشکل می‌شود اما اگر سبک زندگی درست باشد آن فرد تدبیر لازم و اهم و مهم را در دستور کار قرار می‌دهد.

وی در رابطه با اینکه شما که چهار فرزند دارید آیا بچه‌ها مانع تفریحات ورزش یا فعالیت‌های اجتماعی شدند؟ بیان کرد: خیر اگر بانوان در زندگی برنامه ریزی داشته باشند و همسر او نیز همراهی لازم را با او داشته باشد چندفرزندی مانعی برای فعالیت‌های اجتماعی زنان نیست، بنده به شخصه، شخصی هستم که بسیار فرهنگی و اجتماعی هستم و خیلی دوست دارم در فضای بیرون باشم و خانه نباشم حالا چه در امر تحصیل و چه در مسائل فرهنگی و اجتماعی و دورهمی همیشه بوده ام و دوستان و آشنایان همیشه به من می‌گفتند که بچه‌ها به دنیا بیایند دیگر خانه نشین می‌شوی و دیگر نمی‌توانی بیرون بروی و خانه باشی و آدم بیرون هستی البته مشروط به اینکه فعالیت‌های بیرون از خانه با نقش مادری و همسری در تعارض نباشد چراکه نقش اول هر بانویی نقش مادری و همسری است.

وی بیان کرد: فرزند بزرگ من صبا خانم دست راست من است، اوایل می‌گفتیم پرستار بگیریم که برای بزرگ کردن دوقلوها کمک کنند اما نتوانستیم ولی دختر بزرگم کمک خیلی بزرگی شد و حتی بهتر از من از بچه‌ها مواظبت می‌کند وقتی من به کارهای خودم می‌رسم مثلاً برای خرید یا بانک یا مسائل شخصی خودم می‌رسم، صبا دخترم یک دختر فعال است و به کارهای شخصی خودش هم می‌رسد، کلاسهای مختلفی شرکت می‌کند کلاس زبان، تکواندو، گویندگی، …باز هم از فعالیت‌های دخترم که به من کمک می‌دهد کم نشده است و اینکه می‌گویند فرزند کمتر زندگی بهتر اصلاً اینطور نیست باید گفت فرزند بیشتر زندگی شاد تر است.

وی گفت: من و همسرم به فرزندان خود زیاد میدان می‌دهیم، یکسری وسایل ایمنی هم در منزل درست کردیم و خانه را به شکل یک مسجد درآوردیم که مشکلی پیش نیاید به طور مثال ما مبل نداریم و فضا را خالی کردیم که همه بچه‌ها حرکت داشته باشند و مشکلی نداشته باشیم که بچه‌ها از بلندی نیافتند و اینها باعث شده که نگرانی‌ها را از خودم دور کنم.

وی در رابطه با اینکه دیگران اعم از اطرافیان، خانواده و همکاران درباره تعداد فرزندان چه نظری دارند نظرات مثبت و منفی چگونه است؟ تصریح کرد: قطعاً اطرافیان امواج و نظرات منفی را دارند چون هنوز بحث چندفرزندی به عنوان فرهنگ موردپسند همه در جامعه جا نیفتاده است اما وقتی فرزندآوری برای منِ مادر و خانواده یک ارزش تلقی شود نظرات منفی دیگران در این مسئله جایگاهی ندارند.

زهره وند گفت: امروز فرزندآوری برای من یک ارزش محسوب می‌شود و پای ارزش‌ها و اعتقاداتم هستم با وجود آنکه با چهار فرزند همیشه اطرافیانم مدام به بنده تذکر می‌دهند که با وجود شرایط اقتصادی فعلی چرا تمایل به فرزندآوری داری که در جواب آنها می گویم رهبرم از من خواسته به عنوان یک بانوی مسلمان در این مسیر گام بردارم و معتقدم امروز فرزندآوری یک مجاهدت بزرگ برای همه بانوان است امروز اگر فرزندآوری برای یک خانم ارزش محسوب شود دیگر سرزنش‌ها و حرف‌های عالم و آدم هم در او تأثیری ندارد.

وی با اشاره به جواب سوال اینکه برای تربیت درست فرزندان چه اقدامی داشتید؟ اظهار کرد: تربیت فرزند مستلزم این است که همسر همکاری کند و به تنهایی نمی‌شود، پدر و مادر باید در تربیت فرزند هماهنگ باشد تا بتواند به نحو احسن به آنها رسیدگی کنند و فرزندی سالم تحویل جامعه بدهند و جامعه بتواند از آنها استفاده مفید کنند، همسر بنده همیشه به فرزندانش احترام می‌کند حتی دخترا مون را به اسم گل صدا میزنه، تربیت مستلزم همکاری وهمراهی پدر ومادر است ومادر به تنهایی نمی‌تواند، همسرم بچه‌ها را همیشه به کتاب خواندن و فعالیت‌های فرهنگی تشویق می‌کند.

وی با اشاره به اینکه بحران جمعیتی که در آن قرار گرفتیم از کجا نشأت می‌گیرد وچه کار باید کرد؟ افزود: امروزه فرهنگ‌سازی نقش مهمی در فرهنگ فرزندآوری دارد و برای آنکه ایران مقتدر و جوان داشته باشیم و به تمدن نوین اسلامی برسیم باید بتوانیم در حیطه جمعیت تغییر قابل توجهی داشته باشیم و این مهم محقق نخواهد شد مگر آنکه در حیطه جمعیت فرهنگ سازی شود و بتوانیم مردم را اقناع کنیم.

این فعال فرهنگی با بیان اینکه دولتمردان برای تشویق افراد به فرزندآوری باید سیاست‌هایی را تا جایی که می‌توانند اجرایی کنند بیان کرد: به نظر من در قدم اول مسئولان نسبت به اجرای قانون‌هایی که در حال حاضر به تصویب مجلس رسیده و رئیس جمهور ابلاغ کردند مانند تأمین مسکن و سایر مسائل در آن وجود دارد اهتمام ورزند.

وی با اشاره به اینکه اگر همه دستگاه‌های متولی به تکالیف خود در قانون جوانی جمعیت عمل کنند گام مؤثری در این حوزه برداشته می‌شود افزود: کسی که بچه دوست داشته باشد نیاز به تشویق ندارد و همه ی اینها حرف است، دولت اگر بتواند هزینه‌های بارداری را رایگان کند به طور مثال سونوگرافی، غربالگری، آزمایشات، دارو برای مادرانی که می‌خواهند باردار شوند رایگان باشد، اگر دولت یک سری تدابیر خاص داشته باشد و رایگان یا نیمه رایگان کند هزینه‌های بارداری را بهتر از دادن ماشین و زمین است.

کد خبر 6086268

دیگر خبرها

  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (7 اردیبهشت)
  • روایت جالب مربی لهستانی تیم والیبال ایران از خوردن بهترین هندوانه و سخت بیدار شدن صبح
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (6 اردیبهشت)
  • فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (5 اردیبهشت)
  • قتل هولناک پدر به دست دختر جوان | همکاری ۲ پسر در اجرای نقشه قتل | متهم: پدرم با زندگی من در خانه مجردی مخالف بود!
  • تکریم فرزندان مستقل بهزیستی در البرز
  • سندروم مسئله با پدر در کمین دختران
  • زندگی با چندفرزند لذت بخش است
  • ماجرای خودروی شراکتی دکتر معتمدی و دکتر مرندی و خرید بلیت قسطی هواپیما