Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@22:45:55 GMT

مسکن مهر خراب شد، اما...

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۴۰۶۳۷

مسکن مهر خراب شد، اما...

علی داودی در یادداشتی به بیان تجربه سفرش به مناطق زلزله‌زده پرداخته است. او می‌نویسد: زلزله هم مثل هر حادثه دیگری آزمون انسانیت ماست. اگرچه مسکن مهر خراب شده اما مراقب باشیم مسکن مهربانی خراب نشود.

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، علی داودی از جمله شاعرانی است که بعد از انتشار خبر زلزله مهیب کرمانشاه، با حضور در میان مردم زلزله‌زده تلاش کرد تا سهمی در کم کردن آلام مردم این مناطق داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در یادداشتی که در اختیار خبرگزاری تسنیم، قرار داده به ماجرای این سفر و توصیف دیده‌هایش پرداخته است که در ادامه می‌خوانید:

کرمانشاه را دیدم. همانطوری بود که تلوزیون نشان می‌دهد و اخبار سایت و روزنامه و تلگرام و ... می‌گویند. همان تصاویری که روز و شب هردم می‌بینی و فراموش می‌کنی. اصلاً مگر رسانه‌های جمعی برای چیزی جز فراموشی ساخته شده‌اند؟ هر خبری با خبر بعدی پاک می‌شود حتی اگر خبر، خبر نزدیکی قیامت باشد.

این روزها غلبه جهان مجازی بر حقیقی گاهی باعث می‌شود در دیده‌های خود هم به دیده تردید نگاه کنیم و در هر حادثه‌ای دنبال ردپایی مشکوک باشیم. کرمانشاه را دیدم. همان که رسانه‌های رسمی و غیر نشان می‌دهند؛ شهرها و روستاهایی خراب شده و مردمی بی سرپناه‌اند. اگرچه مثل همیشه برخی از همین کارآگاهان افتخاری دنبال تمرکز و برجسته کردن برخی نقاط و ساختمان‌ها هستند، اماحوادث طبیعی، طبیعی‌اند و استثنایی در کار نیست. حداقل بخش قابل توجهی از شهر که اماکنی از جمله بیمارستان و بانک و مدرسه و مسجد در آنهاست هیچ ربط جناحی و سیاسی ندارند و اگرهم دارد نمیدانم چرا باید دقیقاً همین وسط دعوا به فکر تعیین نرخ افتاد؟ هرچند نرخ از مولفه‌های تعیین کننده ویرانی‌ها و آبادی‌هاست. همان نسبت پول و آش در ساخت و ساز خود را نشان داده. وقتی در اجرای هر پروژه‌ای تنها صرفه‌جویی هزینه‌ها و داشتن صرفه اقتصادی ملاک باشد و برای رفع کمبودها باید از وجدان و وجودمان مایه بگذاریم، طبعاً باید منتظر ریزش این بنای سطحی و لاغر باشیم همین که اتفاقی چون لرزش 7.3 دهم ریشتری را از سر گذرانده‌اند خود جای شگفتی دارد.

حالا فارغ از همه این اتهامات و مناظرات به فکر کسی باشیم که چند سال دیگر هنوز در چادرهای اهدایی، رویای بازسازی خانه‌اش را می‌بیند. در آن روز تک‌تک ما به اندازه همه دولت‌ها و جناح‌های رنگارنگ مقصر خواهیم بود. به فکر این باشیم که آوارها را چه کسی بردارد.

زلزله هم مثل هر حادثه دیگری آزمون انسانیت ماست. اگرچه مسکن مهر خراب شده اما مراقب باشیم مسکن مهربانی خراب نشود.

بیشتر بخوانید: زلزله کرمانشاه و فعال‌تر شدن گسل‌های جدید

بیشتر بخوانید: روایت حامد عسکری ازویرانه‌های مقدس کرمانشاه+ عکس و فیلم

انتهای پیام/

R1013197/P1361/S4,35/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۰۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان

امیرحسین ابراهیمی،  ایالات متحده آمریکا یکی از ملتهب‌ترین روز‌های خود را طی دهه گذشته سپری می‌کند. اعتراضات دانشجویی روز‌های اخیر دانشگاه‌های مطرح امریکا تعجب بسیاری از تحلیلگران و سیاستمدران را در سراسر جهان در پی داشته است و اکثر تحلیل‌گران حوزه سیاست، پاسخ مشخصی برای این نوع از اعتراضات در این ابعاد بزرگ ندارند.

پس از تصویب کمک ۲۶ میلیارد دلاری مجلس نمایندگان آمریکا و افزایش شمار کشته شدگان جنگ غزه، اعتراضات شکل جدیدتری به خود گرفت. دانشجویان به طور مشخص خواستار پایان جنگ غزه و تعطیلی و واگذاری شرکت‌های حامی اسرائیل هستند. در بسیاری از دانشگاه‌ها، دانشجویانی که برای این تغییرات تلاش می‌کنند می‌گویند که به ارتباطات دانشگاه‌های خود با اسرائیل انتقاد دارند و این امر به ویژه در دانشگاه‌هایی که دارای موقوفات بزرگ هستند، پررنگ‌تر است، زیرا مدیران این دانشگاه‌ها بودجه سالیانه خود را در مجموعه گسترده‌ای از سرمایه‌گذاری‌ها توزیع می‌کنند، برای نمونه در سطح خرد، دانشجویان می‌گویند از همکاری با پیمانکاران رژیم صهیونیستی در دانشگاه‌ها خودداری کنید و در سطح کلان‌تر اعتراضاشان این است که از اختصاص بودجه‌های تحقیقاتی برای پروژه‌های مربوط به تسلیحات نظامی برای رژیم صهیونیستی دست بردارید!

به گفته بسیاری از تاریخ نگاران و تحلیلگران مسائل سیاسی وضعیت کنونی حاکم بر دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا یادآور مخالفت‌ها با جنگ آمریکا علیه ویتنام است. اما امروز دلیل اهمیت این نوع اعتراضات چیست و چرا دولتمردان آمریکایی به شدت سعی در سرکوب این نوع اعتراضات دانشجویی داشتند؟!

مشخصا با اوج گیری اعتراضات در دانشگاه‌های ایالات متحده آمریکا، دستگاه پروپاگاندا رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا و همچنین سایر رسانه‌های غربی همه آنان یک صدا سعی در سانسور خبری این رویداد بزرگ داشتند و حتی هشتگ‌های مربوط به این اعتراضات در فضای مجازی به ویژه در اینستاگرام و فیسبوک دچار بایکوت خبری شد.

برای اکثریت واضح است که نیروی پلیس ایالات متحده آمریکا معروف به خشونت و سرکوب می‌باشد، اما علی رغم آنکه افراد معترض، دانشجویان جوان هستند بازهم پلیس امریکا به شدت به سرکوب آنان پرداخته است. با توجه به آنکه این دانشجویان عمدتا در بهترین دانشگاه‌های جهان در حال تحصیل بوده اند و از نخبگان آینده ساز ایالات متحده آمریکا هستند این خشونت سازمان یافته بر علیه آنان هیچ توجیهی ندارد و این نشان می‌دهد که تا چه اندازه ساختار سیاسی حاکم بر ایالات متحده آمریکا وابسته به رژیم صهیونیستی است و حتی حمایت از صهیونیست‌ها می‌تواند سبب شود که دولتمردان آمریکایی بر بسیاری از ارزش‌ها که سال‌ها مدعی آن بودند چشم پوشی کنند.

رهبران ایالات متحده آمریکا هرگز تصور نمی‌کردند در مقابل نسلی قرار بگیرند که با وجود آنکه دستگیر می‌شوند، تعلیق می‌شوند و اخراج می‌شوند و حتی در مقابل باتوم‌های نیرو‌های امنیتی قرار می‌گیرند، اما دغدغه مردمی را داشته باشند که هزاران هزار کیلومتر از آنان دورتر است. حتی ایجاد رعب و وحشت و ترس توسط نهاد‌های امنیتی حاکم بر ایالات متحده آمریکا نیز مانع از این نشد که دانشجویان و برخی از اساتید آنان نسبت به نسل کشی غزه بی تفاوت بمانند و با وجود تمام این تهدیدات و فشار‌ها در کنار فلسطینیان ایستادند.

دستگاه دروغ پراکنی و پروپاگاندا رژیم صهیونیستی طی سال‌ها سعی کرد تمام اتفاقاتی که در دنیا بر علیه سیاست‌های استثمارگرایانه او وجود داشت را با برچسب زدن و متهم کردن به بی سوادی و تحجر سرپوش بگذارد، اما امروز در مقابل نسلی از جوانان قرار گرفته است که همگی در ممتازترین دانشگاه های جهان در حال تحصیل هستند و بخش زیادی از آنان نیز یهودی می‌باشند و مسئله اینجاست که حتی از برچسب یهودی ستیز بودن نیز نمی‌تواند استفاده کند و سیاست همیشگی، قربانی بودن را در پیش بگیرد.

شاید حجم سرکوب اعتراضات این واقعیت را نشان دهد که تمام برنامه‌های رژیم صهیونیستی با همکاری و پشتیبانی ایالات متحده آمریکا صورت گرفته است و امریکا در تمام آنان نقش داشته است. آنچه که مشخص است این اعتراضات، سرآغازی بر پایان پشتیبانی بی چون و چرای آمریکا از اسرائیل خواهد بود، زیرا نسل جوان آمریکایی تصمیم گرفته است دیگر سیاست سکوت را در پیش نگیرد و نسبت به این نسل‌کشی در جریان است واکنش نشان دهد و بدنبال پاک کردن صورت مسئله همانند دولتمردان خود نباشد.

تحلیلگر بین الملل

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • راهکارهای مقابله با زلزله تهران در نهمین کنفرانس زلزله‌شناسی
  • زلزله سیاسی در معتبرترین دانشگاه‌های جهان
  • زلزله خوزستان را لرزاند
  • هامبوگ جشن صعود دشمنش را خراب کرد
  • پیش‌ بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری
  • پیش‌بینی ترافیک و زلزله با متاورس شهری | شهر هوشمند چگونه شهری است؟