Web Analytics Made Easy - Statcounter

استیون اسپیلبرگ در فیلم جدیدش «پست» (The Post) تام هنکس و مریل استریپ را برای اولین بار کنار هم آورده است. این فیلم درام درباره تلاش های واشینگتن پست و نیویورک تایمز برای فاش کردن مدارک پنتاگون در طول جنگ ویتنام است. استریپ نقش کاترین گراهام از روزنامه پست را بازی می کند که اولین ناشر زن یک روزنامه بزرگ و مهم آمریکایی بود و هنکس در نقش بن بردلی، دبیر روزنامه تایمز بازی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیگر بازیگران این فیلم قوی عبارتند از الیسون بری، کری کون، دیوید کراس، بروس گرینوود، تریسی لتس، باب ادنکرک، سارا پلسون، جسی پلمونس، متیو ریس، مایکل استالبارگ، بردلی ویتفورد و زک وودز. فیلم «پست» روز 22 دسامبر 2017 در چند سینمای محدود اکران شده و روز 12 ژانویه 2018 در سطح جهانی به اکران در خواهد آمد.

      گیرمو دل تورو در جشنواره فیلم ونیز، برای فیلم اوریجینال «شکل آب» (The Shape of Water) که ونسا تیلور در نوشتن آن به او کمک کرده، برنده جایزه خرس طلایی شد. داستان آن در آمریکا در سال 1963 اتفاق می افتد و سالی هاکینز در نقش الیزا ایفای نقش کرده، زنی لال که با موجودی در یک آزمایشگاه دولتی محافظت شده ارتباط برقرار می کند. اوکتاویا اسپنسر، مایکل شنون، مایکل استالبارگ و ریچارد جنکینز در این فیلم که قرار است اول دسامبر ابتدا در نیویورک و سپس در کل کشورها به اکران عمومی درآید، نقش آفرینی کرده اند.       ریچل مک‌آدامز، جیسون بیتمن و کایل چندلر در فیلم کمدی «شب بازی» (Game Night) وارد یک پارتی مخفیانه قتل می شوند که از کنترل خارج می شود. جان فرانسیس دیلی و جاناتان گلداستاین کارگردانان این فیلم هستند که قرار است دوم مارس 2018 به اکران عمومی درآید و جسی پلمونس، شارون هورگان، بیلی مگنوسن، چلسی پرتی، مایکل سی. هال، لامورن موریس و دنی هیوستون نیز در آن ایفای نقش نموده اند.       سری فیلم های «پنجاه طیف خاکستری» با دنباله سوم یعنی «پنجاه سایه آزاد شده» (Fifty Shades Freed) به پایان می رسد که قرار است نهم فوریه 2018 اکران آن آغاز شود. جیمی دورنان و داکوتا جانسون در نقش های کریستین گری و آناستازیا استیل بازمی گردند. این دو که حالا به تازگی ازدواج کرده اند و می خواهند در کمال آرامش و خوشبختی باقی عمرشان را با هم سپری کنند، با تهدیدهای تازه ای روبرو می شوند که خوشبختی شان را به خطر می اندازد. جیمز فولی، کارگردان دنباله دوم، کارگردان این دنباله نیز هست و کیم بسینگر، ریتا اورا و مارسیا گی هاردن را نیز در نقش های قبلی خود خواهیم دید.       این جمعه شاهد شروع اکران فیلم «شب تنها در ساحل» (On the Beach at Night Alone) ساخته هونگ سانگ-سو (نویسنده و کارگردان) هستیم که در جشنواره های امسال به نمایش در آمد. پس از موفقیت فیلم قبلی اش از نگاه منتقدین، این نویسنده/کارگردان داستانی شخصی با بازی کیم مین-هی (برنده جایزه بهترین هنرپیشه زن جشنواره برلین) روایت می کند که در نقش هنرپیشه زن مشهوری ظاهر شده که با پایان یافتن رابطه اش با یک کارگردان متأهل سر و کله می زند. داستانی که موازی با رابطه واقعی بین هونگ و کیم رخ می دهد. نقدهای اولیه از این فیلم عالی بوده اند.       نقدهای اولیه در مورد فیلم انیمیشن «کوکو» (Coco) ساخته پیکسار بسیار خوب بوده اند. این فیلم که قرار است 22 نوامبر اکران شود به کارگردانی لی انکریچ و ادریان مولینا، داستان میگوئل (با صداپیشگی آنتونی گونزالز) را به تصویر می کشد که عاشق موسیقی است و او و سگش دانته وارد سرزمین مردگان می شوند و تلاش می کنند تا ممنوعیت موسیقی که نسل های قبل در خانواده اش گذاشته شده بود را برداشته و به خانه بازگردند. دیگر صداپیشگان این انیمیشن عبارتند از بنجامین برت، گائل گارسیا برنال، ادوارد جیمز الموس و چیچ مارین.       «مرد اولیه» (Early Man) یک کمدی پیش از تاریخ از نیک پارک، سازنده فیلم های «شان گوسفند»، «والاس و گرومیت: نفرین خرگوشینه» و «فرار مرغی» است. این فیلم که در دوران اولیه ظهور انسان ها اتفاق می افتد داستان داگ، یک غارنشین شجاع (ادی ردمین) و بهترین دوستش هاگناب را روایت می کند که قبیله خود را برای مبارزه با لرد نوث (تام هیدلستون) و شهر دوران برنزش بسیج می کنند. این فیلم قرار است 16 فوریه 2018 به نمایش عمومی درآید.    

اخبار و یادداشت های کوتاه درباره فیلم هایی که قرار است ساخته شوند:

•    22 فیلم نامزد اسکار امسال برای بهترین فیلم معرفی شدند.

•    ریان جانسون، نویسنده-کارگردان «جنگ ستارگان: آخرین جدای» (Star Wars: The Last Jedi) قرار است یک سه گانه جدید از جنگ ستارگان بسازد که از حماسه اسکای واکر داستان جداگانه ای خواهد داشت. وی

نویسندگی و کارگردانی دنباله اول را به عهده خواهد داشت. (منبع: StarWars.com)

•    پس از گزارش نیویورک تایمز مبنی بر اتهامات رفتار نادرست جنسی علیه لوئی سی. کی.، ارکارد پخش فیلم جدید این کمدین تحت عنوان «دوستت دارم بابا» (I Love You, Daddy) که قرار بود این جمعه اکرانش آغاز شود را لغو کرد. (منبع: Variety)

•    کریستوفر پلامر قرار است جایگزین کوین اسپیسی در فیلم «همه پول های دنیا» (All the Money in the World) ساخته ریدلی اسکات شود. این کارگردان قرار است صحنه هایی که اسپیسی در آنها بازی کرده بود را دوباره فیلمبرداری کند و سعی کند تاریخ پخش 22 دسامبر را نگه دارد، با آنکه این فیلم دیگر برای گلدن گلوب یا دیگر جوایز ساخته نخواهد شد. اسپیسی 8 تا 10 روز در این فیلم کار کرده بود. (منبع: Deadline)

•    کاراکتر بلک آدام با بازی دواین جانسون قرار است در فیلم «جوخه انتحار 2» (Suicide Squad 2) معرفی شود که یک شرور است. (منبع: TheWrap)

•    ساندرا بولاک قرار است نقش سناتور ایالت دمکراتیک تگزاس را بازی کند. فیلم «بگذارید حرف بزند» (Let Her Speak) فیلم درامی درباره سخنرانی 13 ساعته وندی دیویس در مورد حقوق تولیدمثل در تگزاس است. (منبع: Deadline)

•    اولین تجربه کارگردانی مایکل بی. جردن (بازیگر) اقتباسی از رمان دیوید بارکلی مور با عنوان «ستاره های زیر پای ما» (The Stars Beneath Our Feet) است. (منبع: THR)

•    کارگردان و نویسنده «کونگ، جزیره جمجمه» جردن ووت-رابرتز و درک کانلی قرار است در فیلم اقتباسی Metal Gear Solid از سونی، همکاری داشته باشند. (منبع: Variety)

•    راسل کرو، نیکولاس هولت و جورج مک‌کی قرار است در فیلم «تاریخچه واقعی دار و دسته کلی» (True History of the Kelly Gang) ساخته جاستین کرزل نقش آفرینی کنند. (منبع: THR)

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۱۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است

مرتضی علیزاده کارگردان فیلم سینمایی «بی‌بدن» عنوان کرد: من معتقدم که فیلم اول باید به تعریف سینما و قصه گویی نزدیک باشد و بعد ایدئولوژی‌اش را جلو ببرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اولین برنامه از سری جدید برنامه سینمایی «هفت» با بررسی موضوع جنایی و فیلم «بی‌بدن» از شبکه نمایش پخش شد

بخش اول «هفت» به نقد فیلم سینمایی «بی‌بدن» اختصاص داشت که با حضور امیرقادری و رضا صدیق برپا شد.

رضا صدیق در ابتدا بیان کرد: من می‌خواهم قبل از بررسی فیلم به اتفاقات اخیر در منطقه گریزی بزنم و بگویم محور مقاومت اگر تا پیش از وعده صادق یک موضوع پراگماتیک منطقه‌ای بود، اکنون به یک ایده ضدامپریالیستی در جهان تبدیل شده است. سینمای هالیوود نسبت به اعتراضات اخیر دانشجویان آمریکا علیه اسرائیل سکوت کرده؛ این در حالی است که در اعتراضات داخلی ما، رسانه‌های امپریالیستی مانند بازجو به دنبال بازیگران و سینماگران ما بودند، اما به بازیگران خودشان اجازه اظهار نظر نمی‌دهند و هرکس در این موضوع موضع‌گیری کند، قطعا نابود خواهد شد. این قضیه نشان از این است که آمریکا در امنیت ملی‌اش با کسی شوخی ندارد.

امیر قادری در ادامه عنوان کرد: هالیوود ۱۰ الی ۱۵سال اخیر اهدافش بسیار تغییر کرده و فرمایشی شده است. من همیشه می‌گویم صد رحمت به دهه شصت خودمان که حتی اگر سخت‌گیری وجود داشت، اما حامی مستضعفین بود.

رضا صدیق درباره «بی‌بدن» اظهار کرد: از نظر من این فیلم بدون شخصیت و وسط باز است که تکلیفش با خودش مشخص نیست. فیلم «بی‌بدن» از موقعیت‌های دراماتیکی که می‌توانست قصه‌اش را نجات دهد، هیچ استفاده‌ای نکرده است. موضوع قتل در فیلم یک موضوع ثانویه است و نقطه قوت فیلم بازی درجه یک الناز شاکردوست است. همچنین باید بگویم که گذر زمان در این فیلم اصلا پیدا نیست و گویی در فیلمنامه اصلا به آن اشاره نشده؛ ما در نهایت با ریش قاتل متوجه گذر زمان می‌شویم.

امیر قادری در ادامه بیان کرد: موضوعاتی مانند قصاص یا جنگ مفاهیم پیچیده‌ای هستند. از نظر من «بی‌بدن» وسط‌باز نیست و اتفاقا اینکه با چندین زاویه نشان مساله قصاص را بررسی می‌کند؛ نقطه قوت فیلم است. امتیاز بزرگ فیلم بازی بازیگرانش است؛ اما می‌توان گفت که لحن تلخ و یکدست فیلم، کار را خراب کرده است. این فیلم خاکستری است و اگر کارگردان سلیقه بصری بهتری داشت، قطعا فیلم شیک‌تری می‌شد و شلختگی الان را نداشت.

صدیق در ادامه گفت: «بی‌بدن» فیلم بازیگران است نه فیلمنامه و کارگردانی. مساله فیلم قصاص نیست بلکه شخصیت خانواده قاتل است. «بی‌بدن» یک فیلم حیف شده است چرا که موضوع بسیار جذابی دارد.

بهروز افخمی در ادامه خاطرنشان کرد: اینکه در یک فیلم بتوان تماشاچی را وارد دالان تجربه‌های مختلف کرد، بسیار مهم است تا تماشاچی داستان‌های متفاوت را تجربه کند. از نظر من بهترین بازی این فیلم متعلق به گلاره عباسی است.

در ادامه رضا صدیق منتقد نسبت به اظهار نظر یکی از مدیران نماوا راجع به سینماگران و حواشی آن بیان کرد: هر کسی می‌تواند در سینما سرمایه‌گذاری کند؛ اما قرار گرفتن سرمایه‌گذاران در چرخه فرهنگ سرنوشتی مانند نماوا دارد که در حال ورشکسته شدن است. طرف دیگر صحبت من آن بخش از سینماگران است که معتقدند اخلاق و شرافت بیش از هر حرفه، نزد سینمایی هاست. من باید بگویم این جمله خیلی برای سینماگران گنده است. شرافت نزد کارگران و معلمان ماست؛ شرافت یعنی بخش مستضعف جامعه. من باید بگویم که لطفا شرافت را متر نکنید.

امیر قادری در ادامه عنوان کرد: زنگ خطر این ماجرا جایی است که بعد از اظهار نظر این مدیر نماوا، مردم سمت او را گرفتند. می‌خواهم بگویم که دهه فرصت‌طلبی ۹۰ چه چیزی بر سر سینماگران ما آورده که مردم دیگر از آن‌ها حمایت نمی‌کنند.

بخش دوم «هفت» به بررسی موضوع جنایی اختصاص داشت که با حضور مرتضی علیزاده کارگردان «بی‌بدن» و محمدرضا نصراللهی استاد دانشگاه برپا شد.

مرتضی علیزاده کارگردان فیلم سینمایی «بی‌بدن»، ابتدا درباره نقد رضا صدیق به فیلم، عنوان کرد: من معتقدم که سینما اول باید سینما باشد و قصه تعریف کند و بعد ایدئولوژی‌اش را جلو ببرد. اینکه ما از اول فیلم تکلیف را مشخص کنیم که طرفدار قصاص هستیم یا خیر، خلاف قصه‌گویی در سینماست و این متر غلطی برای بررسی و نقد فیلم است. البته که نقد به منی که در قدم‌های اولیه فیلمسازی هستم، بسیار کمک‌کننده است.

محمدرضا نصراللهی در ابتدای صحبت‌های خود گفت: به اعتقاد همه افرادی که پرونده جنایی را دنبال می‌کنند، «بی‌بدن» برگرفته از پرونده آرمان و غزاله است؛ هر چند که نویسنده فیلم منکر این موضوع باشد. باید بگویم که این فیلم در مجموع اصلا جنایی نیست و «بی‌بدن» یک فیلم اجتماعی درام است. در این فیلم موضوع از زاویه بازپرس بررسی می‌شود و به عملیات پلیسی و کارگاه آنچنان که باید نمی‌پردازد و نحوه قتل هم مشخص نمی‌شود.

کارگردان «بی‌بدن» درباره ژانر جنایی بیان کرد: سینمای هالیوود به شکل خالص ژانر جنایی را بررسی می‌کند، اما در کشور‌های دیگر این ژانر با فرهنگ‌های مختلف ترکیب می‌شود. در همین راستا مضمون‌هایی به فیلم اضافه می‌شود که برای مخاطب از کشف معما مهمتر است. در «بی‌بدن» هم همین اتفاق رخ داده است. ما فکر می‌کردیم که مسائل دیگر از کشفیات کارآگاه برای مخاطب جذاب‌تر است.

محمدنصراللهی در ادامه عنوان کرد: یکی از نقد‌های همیشگی من این است که از کارآگاهان و کارشناسان جنایی در متن فیلم استفاده کنند، نه در بخش تولید. به عنوان مثال این موضوع که تمام بازپرس‌ها و پلیس‌های ما در فیلم دختر دارند به یک کلیشه تبدیل شده و همچنین این موضوع که ماموران ما در فیلم‌های ایرانی پا را فراتر از قانون می‌گذارند، واقعیت بیرونی ندارد و به یک کلیشه در فیلم‌ها تبدیل شده است.

میز سینمای جهان برنامه «هفت» نیز به بررسی فیلم سینمایی «Dune ۲» اختصاص داشت که با حضور سیدحمیدرضا قادری و آرش خوشخو برپا شد.

سیدحمیدرضا قادری ابتدا گفت: یکی از متر و معیار‌هایی که در نقد شعر استفاده می‌شود، وجه خیال‌انگیز شعر است. من می‌پذیرم که افراد جوان با دیدن فیلم «Dune ۲» در سینما به وجد بیایند، اما در نهایت فیلم روی من تاثیر نداشت چرا که فیلم‌های الان، ویرایش شده فیلم‌های قبلی‌شان هستند. این فیلم صرف نظر از رمانش، برای کسانی که سینماباز هستند چیز جدیدی ندارد.

آرش خوشخو در ادامه این برنامه بیان کرد: در «Dune ۲» ماجرا پیچیده شده و به نظرم به فیلم تاج‌وتخت ربطی ندارد. فیلم‌های این کارگردان سرد است و ما از زندگی مردمان این فیلم هیچ چیزی نمی‌بینیم و این سرما در تمام فیلم‌هایش وجود دارد. «Dune ۲» پر از توانایی‌های فنی است و بازیگرانش به بهترین شکل انتخاب شده‌اند. بیشتر از داستان فیلم جزئیات فنی فیلمش بسیار برای من جذاب بود. این فیلم مانند هر فیلم مهم دیگری تفسیر معاصر دارد.

امیرقادری نیز درباره فیلم «Dune ۲» اظهار کرد: کتاب بسیار فراتر از فیلم است چرا که مجموعه‌ای از خرد‌های مختلف در آن دیده می‌شود. درک این کتاب از مسئولیت رهبریت یک قوم بی‌نظیر است و به شدت تحت تاثیر خرد خاورمیانه است. من به شدت توصیه می‌کنم که ترجمه این کتاب را که بسیار روان هم است، بخوانید.

افخمی درباره این فیلم گفت: این فیلم تبلیغ آشکاری برای فراماسون‌ها است و به شکل آشکاری برای بزرگ‌نمایی و قدرت‌نمایی فراماسونی تبلیغ می‌کند.

بهروز افخمی در پایان این برنامه تاکید کرد: از این به بعد به امید خدا در پایان هر برنامه «هفت» یک تیتراژ جداگانه داریم؛ یعنی هر تیتراژ با برنامه قبلی فرق می‌کند. هر بار درباره یکی از استادان بزرگ سینمای ایران، چه آن‌ها که از بین ما رفتند و چه آن‌هایی که در قید حیات هستند، برنامه کوتاهی ساخته می‌شود که در حاشیه تیتراژ می‌بینید و در برنامه امشب تیتراژ ما درباره علی حاتمی است که با فیلم‌های علی حاتمی و موسیقی مرتضی حنانه از فیلم «هزاردستان» ساخته شده است.

دیگر خبرها

  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • مت دیمون و کارگردان «بورن» در یک کمدی دزدی همراه شدند
  • حضور مخرب هوش مصنوعی در سینما/ به جوانان اعتماد کنیم
  • جواد مولانیا «سی و یک رویا» را به صحنه می‌برد
  • «له له» جایزه جشنواره هیوستون را گرفت
  • با نواده پژو ۴۰۵ معروف آشنا شوید /عکس
  • بازیگر اخراجی‌ها کارگردان شد
  • همدستی زن جوان با مرد آشنا برای قتل شوهرش
  • پاسخ مرتضی‌علیزاده به منتقد «هفت»: سینما بر همه‌چیز مقدم است