Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@21:39:19 GMT

بهترین درمان پاچنبری نوزادان

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۴۲۴۲۴

بهترین درمان پاچنبری نوزادان

تهران-ایرنا-عضو انجمن جراحان ارتوپدی اطفال با اشاره به اینکه دردنیا از هر هزار نوزاد متولد شده 3 تا 4 نفر مبتلا به پاچنبری ( کلاب فوت) هستند، گفت:اگربعد ازجراحی، این بیماری عود کند درمان بسیار پیچیده می شود.

به گزارش روز چهارشنبه گروه علمی ایرنا ازانجمن جراحان ارتوپدی ایران، دکتر محسن کرمی درحاشیه بیست و پنجمین کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران در ارتباط با بیماری کلاب فوت با بیان اینکه این بیماری در نوزادان پسرشایع تر است،اظهارداشت: علت این بیماری مادرزادی هنوز مشخص نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پاچنبری (Club-Foot) مهمترین و شایع‌ترین بدشکلی (دفورمیتی) مادرزادی پا است. در این بد شکلی پا، قسمت جلو پا به سمت داخل و پایین چرخیده و در عقب، پاشنه پا هم به سمت داخل چرخیده‌است.
وی با بیان اینکه ژنتیک می تواند یکی از عوامل به وجود آمدن کلاب فوت باشد، گفت: البته یک علت یا ژن خاص را نمی توان عامل ایجاد این بیماری بدانیم اما اگر ژن خاص این بیماری در خانواده ای باشد، فرزند این خانواده 3 تا 4 برابر احتمال ابتلا بیشتری دارد.
فوق تخصص ارتوپدی اطفال و ستون فقرات در ارتباط با راه های درمان پا چنبری ادامه داد: در گذشته بیشتر موارد درمان کلاب فوت جراحی بود اما در حال حاضر کلاب فوت ها با گچ گرفتن درمان می شوند.
کرمی ادامه داد: برای درمان نوزادان و کودکان مبتلا به پا چنبری هر چندگاهی پای آنها گچ گرفته می شود تا مشکل آنها برطرف شود اما آنچه که اهمیت عمده در بهبود این روش دارد این است که والدین کودک همکاری خوبی با پزشک داشته باشند؛ به این معنا که بعد از درمان، علاوه بر حرکات اصلاحی باید بریس تا 5 سالگی و در برخی موارد تا 7 سالگی استفاده شود تا بیماری عود نکند.
بریس نام عمومی برای دسته ای از وسایل است که در ارتوپدی بکار برده می شود.هدف استفاده از بریس ها حمایت از اندام یا تنه بصورت کنترل، هدایت، بی حرکتی یا محدود کردن حرکات مفاصل و اندام است تا بیمار بتواند بهتر از اندام خود استفاده کند.از بریس ها همچنین برای کاهش نیروهای وارده به اندام و برای تصحیح شکل اندام استفاده می شود.
وی خاطر نشان کرد:در گذشته بیشتر کودکان جراحی می شدند و امروزه نیز گاهی جراحی انجام می شود که می تواند وضعیت بیمار را بسیار بد کند به این معنا که اگر بعد از جراحی بیماری عود کند دیگر قابل درمان نیست و کار بسیار پیچیده می شود.
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: برای درمان پاچنبری باید تلاش شود تا انجا که امکان دارد از جراحی خودداری کرد و بر اساس پروتکل هایی که در کل دنیا انجام می شود یعنی تنها با گچ گیری آن را درمان کرد.
کرمی بیان داشت: اگر والدین نکات گفته شده به خصوص بستن بریس برای کودک را در شب ها رعایت کنند معمولا عود این بیماری کمتر از 5 درصد می شود اما اگر بریس بسته نشود سبب عود مجدد بیماری شده که با وجود این مسئله درمان بسیار سخت می شود.
وی در پایان گفت: پوشیدن کفش مخصوص در درمان کلاب فوت تأثیر چندانی ندارد بلکه بستن بریس ها به خصوص در شب ها اهمیت زیادی دارد اما اگر بیماری عود کرده یا نظر جراح مبنی بر پوشیدن کفش مخصوص در طول روز باشد ممکن است استفاده از این کفش ها به کودک توصیه شود.
بیست و پنجمین کنگره انجمن جراحان ارتوپدی ایران از 29 آبان ماه تا 3 آذردر هتل المپیک در حال برگزاری است.در کنگره امسال 11 سخنران خارجی از کشورهای آمریکا، کره، ترکیه، آلمان ، کلمبیا، انگلیس، کانادا، اتریش حضور دارند.
**9031**1440
** خبرنگار: عادل پازیار: انتشار: گلشن

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۲۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، این آنتی بادی مونوکلونال آزمایشی مانند یک سپر از آسیب به سلول های تولید کننده انسولین محافظت می کند و حتی در برخی موارد طول عمر این سلول ها را افزایش می دهد.

دیابت نوع یک زمانی روی می دهد که سیستم ایمنی بدن بیمار به سلول های بتا در پانکراس حمله می کند. این سلول های مهم انسولین تولید می کنند و بدون این ماده فرد نمی تواند سطح گلوکز خون را مدیریت کند که این روند یه تزریق مادام العمر انسولین منجر می شود و پیامدهایی برای سلامت فرد دارد.

اما محققان دانشگاه جان هاپکینز در پژوهشی جدید راهی نوین برای جلوگیری از آغاز دیابت یا حتی معکوس کردن آن در مراحل اولیه ابتلا یافته اند. یک داروی جدید به نام mAb43 که در حقیقت یک درمان آزمایشی است، برای مقابله با طیفی از بیماری ها نوید بخش بوده است.

آنتی بادی ها در حقیقت پروتئین هایی هستند که سلول هایی خاص و معمول پاتوژن های خارجی رابه یکدیگر پیوند می دهند تا آنها را از بدن پاکسازی کنند. واکسن ها به پروتئین سیستم ایمنی بدن آموزش می دهد تا در مقابل هدف های خاصی آنتی بادی تولید کند. آنتی بادی های مونوکلونال طوری مهندسی شده اند تا با یک هدف خاص بجنگند و به طور یک جا به عنوان واکنشی سریع به یک بیماری خاص مانند عفونت، به بدن منتقل می شوند. این نوع درمان هادر مطالعات اخیر برای مقابله با بیماری هایی مانندمالاریا، کووید۱۹ و غیره کارآمد بوده است.

در این موارد آنتی بادی ها طوری طراحی شدندتا سلول ها را از سیستم ایمنی بدن مخفی کنند. اما mAb43آنها را به پروتئینی کوچک که روی سطح سلول های بتا قرار دارد، پیوند می زندو سپس به عنوان یک سپر یا پوشش عمل می کند تا آنها را در برابر حملات سلول های ایمنی مخفی کند. هنگامیکه این دارو به طور مرتب مصرف شود، سلول های بتا را محافظت می کند و در نتیجه توانایی بیمار برای تولید انسولین نیز حفظ می شود. حتی اگر آسیب هایی به سلول ها وارد شده باشد، این سپر به سلول ها بتا فرصت می دهد تا بازتولید شوند.

محققان این درمان را روی ۶۴ موش مبتلا به دیابت نوع یک آزمایش کردند. موش ها پس از رسیدن به سن ۱۰ هفتگی ،هر هفته دوزهایی از این آنتی بادی را دریافت کردند و پس از ۳۵ هفته بدن تمام آنها عاری از دیابت بود. نکته جالب آنکه یکی از موش ها به طور موقت و پس از نمایان شدن علایم اولیه و قبل از دریافت آنتی بادی به این بیماری مبتلا شد. اما این موش هم پس از دریافت دوزهایی از دارو به مدت ۳۵ هفته درمان شد. همین امر نشان می دهد داروی مذکور می تواند روند ابتلا به دیابت را در مراحل اولیه ابتلا معکوس کند.

تمام موش هایی که این درمان را دریافت کردند تا پایان آزمایش (۷۵ هفته) زنده ماندند که در حقیقت طول عمر بیشتر موش ها نیز همین اندازه است. تحقیق مذکور هم اکنون با استفاده از آنتی بادی موش ها روی همین حیوانات آزمایش شده است. اما پژوهشگران تصمیم دارند در مرحله بعد نسخه انسانی این آنتی بادی را قبل از آزمایش بالینی توسعه دهند. اما یک مانع اصلی هنوز وجود دارد. آنتی بادی های مونوکلونال ممکن است برای مصرف گسترده گرانقیمت باشند.محققان امیدوارند با تحقیقات بیشتر هزینه آنها را کاهش دهند.

این تحقیق در ژورنال دیابت منتشر شده است.

کد خبر 6095397 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان بیماری‌های کلیوی با سم این حشره خطرناک
  • درمان بیماری کلیوی با سَم صدپایان!
  • چند تکنیک برای درمان سنگ صفرا؛ بهترین نوشیدنی برای سنگ کیسه صفرا چیست؟
  • درمان جدید بیماری آلزایمر
  • تولید دارویی که از دیابت جلوگیری می‌کند
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • چرا بدن‌درد می‌گیریم؟
  • علائم فشار خون بالا