Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

جعفر شهامت مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان جنوبی از تعمیر و بهسازی بیش از ۶۹ دستگاه ابنیه فنی راه‌های استان در ۷ ماهه سال ۹۶ خبر داد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان خراسان جنوبی، جعفر شهامت مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه نگهداری ابنیه فنی در سال جاری گفت: امسال تعمیرات اساسی و بهسازی بیش ۶۹ دستگاه پل در راه‌های استان در دست اجرا است که برای این منظور ۱۱۷۸۲۰ میلیون ریال اعتبار پیش‌بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بازسازی حدود ۲۴ دستگاه پل که در اثر سیل اواخر سال گذشته و اوایل امسال در برخی از شهرستان‌ها به ‌صورت موضعی یا کلی دچار آسیب یا تخریب شده بودند نیز جزو پروژه‌های در دست اقدام است که کار بازسازی برخی از آن‌ها تمام و برخی دیگر همچنان در دست اقدام است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان با اشاره به مهم‌ترین موضوعات و فعالیت‌های تعمیرات اساسی و بهسازی پل‌ها بیان کرد: تخریب و نوسازی دال بتنی پل‌ها، بهسازی بستر و احداث رادیه و برید، سازه‌های هیدرولیکی و بهسازی فونداسیون پل‌ها، دریواسیون و تنظیم بستر پل‌ها، مقاوم‌سازی پایه‌های پل‌ها، تعمیرات کوله و دیوارهای هدایت آب پل‌ها، تعریض پل‌ها، مرمت دال و کوله‌های پل‌ها، مرمت قرنیز و نرده پل‌ها و نظایر آن است.

شهامت در ادامه تشریح کرد: در حال حاضر ۱۰۲۹۲ دستگاه انواع آبرو، پل و ابنیه فنی در راه‌های استان موجود است که با هدف ارتقای کیفی ابنیه فنی و توجه بیشتر به اقدامات پیشگیرانه در فعالیت‌های نگهداری پل‌ها پروژه‌هایی با موضوعات جدید همچون: آب‌بندی سطح پل‌ها، تعمیر آب‌چکان و شست‌وشوی عرشه پل‌های بزرگ در مسیرهای نمک‌پاشی شده، تعمیر، پاک‌سازی و شستشوی کانال هدایت آب و دیواره تونل‌ها، تنقیه، احداث رادیه-برید و تعمیرات آبروها و پل‌های کوچک در مسیل‌ها، تعمیر قرنیز و ارتقای ایمنی نرده پل‌ها و تعمیر و اجرای درزهای انبساط پل‌ها تأمین اعتبار شده و در مدار اجرا قرار گرفته است.

وی افزود: تعداد پل‌هایی که در این استان قرار می‌گیرند در راه‌های اصلی و فرعی بالغ بر ۷۳۵۲ دستگاه پل بزرگ و کوچک و در راه‌های راه روستایی بالغ بر ۲۹۴۰ دستگاه پل بزرگ و کوچک است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان در پایان با اشاره به ساختار جدید ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای پس از انتزاع معاونت راهداری از ادارات کل راه و شهرسازی و تشکیل اداره نگهداری ابنیه فنی در استان عنوان کرد: موضوع تعمیرات و رسیدگی به امور نگهداری پل‌ها و ابنیه فنی با جدیت و قوت بیشتر نسبت به گذشته در دست انجام است و تلاش شده است با به‌کارگیری افراد متخصص و علاقه‌مند به ابنیه فنی به‌عنوان مسئول اداره مذکور، برخی از عقب‌افتادگی گذشته جبران و وضعیت کیفی پل‌ها و ابنیه فنی ارتقا یابد.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۳۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری مهر، اصغر اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدورهای اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مؤلفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محورهای مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

کد خبر 6090434

دیگر خبرها

  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • تعاملات مدیران دستگاه‌های اجرایی با اعضای شوراها افزایش یابد
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • بازگشایی راه‌های ارتباطی ۳۵۰ روستای سیل‌زده در خراسان جنوبی
  • تعاملات دستگاه‌ برای برگزاری انتخابات سالم افزایش یابد
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • افزایش تعاملات دستگاه‌ها برای برگزاری انتخابات سالم و رقابتی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • تلاش راهداران خراسان جنوبی برای برقراری ارتباط ایمن ۳۵۰ روستا