Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز- ایرنا- دبیر علمی ششمین کنگره آسیایی اندومتریوز و کنگره بین المللی جراحی های کم تهاجمی با بیان این که 50 درصد بانوان نابارور و حدود پنج تا 10 درصد از بانوان در جامعه جهانی به این بیماری مبتلا هستند، گفت: محققان در این کنگره های علمی درباره درمان این بیماری تبادل نظر می کنند.

دکتر محمد ابراهیم پارسانژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در حاشیه آیین آغاز به کار این کنگره های علمی در شیراز افزود: وراثت، سبک زندگی و آلودگی های محیطی عامل ابتلا به آندومتریوز در بانوان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته این عضو هیات علمی دانشگاه، 600 مقاله به دبیرخانه این کنگره های علمی رسیده است که 200 مقاله برگزیده در قالب سخنرانی و کارگاه های تخصصی ارائه می شود.
وی اظهار کرد: دراین کنگره های علمی، رئیس انجمن آسیایی اندومتریوز از چین و میهمانانی از کشورهای بلژیک، ایتالیا، ژاپن، کره جنوبی، فیلیپین حضور دارند و در مجموع 40 میهمان خارجی به ارائه مقالات و دستاوردهای این حوزه علمی می پردازند.
دبیر علمی ششمین کنگره آسیایی اندومتریوز گفت: تشخیص بیماری اندومتریوز که زمانی با دشواری های زیاد همراه بود اکنون با امکانات موجود در شیراز به خوبی و به سرعت انجام می شود.
وی ادامه داد: در سال های گذشته، شیراز به عنوان قطب علوم پزشکی جنوب کشور پیشرفت های قابل توجه در زمینه جراحی کم تهاجمی و درمان بیماری های زنان و آندومتریوز داشته است به طوری که این جراحی ها در بیمارستانهای دولتی و دانشگاهی و همچنین مراکز درمانی دیگر این جراحی ها انجام میشود.
ششمین کنگره آسیایی اندومتریوز و همچنین کنگره بین المللی جراحی های کم تهاجمی روز چهارشنبه با حضور متخصصان و استادان دانشگاه از6 کشور جهان در شیراز گشایش یافت.
همچنین متخصصانی از شهرهای کشور و مسئولانی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میهمان این کنگره ها هستند.
مباحثی از جمله بیماری های زنان و چاقی، کلورکتال و چگونگی انجام جراحی های کم تهاجمی دراین کنگره ها ایراد می شود .
بیماری آندومتریوز در زنان با رشد بافت داخلی رحم در جایی بیرون از رحم شکل می گیرد. در این بیماری بافت اندومتر (لایه داخلی رحم) در بیرون از محل اصلی خود (رحم) تشکیل می‌شود. این بافت می تواند در تمام بافت‌های بدن به‌وجود آید، ولی رایج‌ترین محل پدیدآمدن آن، لگن است که در این قسمت هم، تخمدان‌ها بیشتر گرفتار اندومتریوز می‌شوند.
6113/ 2027
خبرنگار نیکنام خشنودی** انتشاردهنده: سیداحمد نجفی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۶۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟

به گزارش مدیسن نت، محققان تاکید کردند که خطر سرطان ثانویه برای هر بازمانده سرطان سینه بسیار کم است. با این حال، نسبت به افرادی که هرگز سرطان سینه نداشته اند، این خطر افزایش می‌یابد.

«آنتونیس آنتونیو»، نویسنده ارشد این مطالعه از بخش بهداشت عمومی و مراقبت‌های اولیه در دانشگاه کمبریج در بریتانیا، خاطرنشان کرد: «این بزرگترین مطالعه تا به امروز برای بررسی خطر ابتلا به سرطان دوم در بازماندگان سرطان سینه است.»

تیم او داده‌های بیش از ۵۸۰ هزار زن و بیش از ۳۵۰۰ مرد بازمانده از سرطان سینه را که در مجموعه داده‌های ملی ثبت سرطان بریتانیا ثبت‌نام کرده بودند، بررسی کردند. همه آن ها تشخیص اولیه سرطان سینه شان بین سال های ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۹ انجام شده بود.

این تیم گزارش داد که زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنانی که قبلاً هرگز سرطان سینه نداشته اند، دو برابر با احتمال ایجاد تومور در سینه دیگر روبرو بودند.

این مطالعه نشان داد که برای بازماندگان مرد (که سرطان سینه در آن ها یک بیماری بسیار نادر است)، احتمال ابتلا به سرطان در سینه دیگر ۵۵ برابر افزایش یافته بود.

در مورد دیگر انواع تومور، زنان نجات یافته از سرطان سینه در مقایسه با زنان بدون سابقه سرطان سینه، ۸۷ درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان آندومتر، ۵۸ درصد خطر ابتلا به لوسمی میلوئیدی و ۲۵ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان تخمدان روبرو بودند.

سن بیمار در نخستین تشخیص سرطان سینه نیز مهم بود: زنانی که قبل از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان تشخیص داده شده بودند، ۸۶ درصد بیشتر با احتمال ابتلا به سرطان دوم مواجه شدند، در حالی که زنانی که برای نخستین بار پس از ۵۰ سالگی مبتلا به سرطان سینه شده بودند، تنها ۱۷ درصد بیشتر مستعد ابتلا به تومورهای ثانویه سرطانی بودند.

چرا سن مهم بود؟ به گفته تیم آنتونیو، احتمال دارد زنانی که در جوانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند نسبت به زنانی که سرطان‌هایشان در مراحل بعدی زندگی ظاهر می‌شود، حامل ژن‌های مرتبط با سرطان باشند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • صندوق نوآوری و شکوفایی حامی پیشگیری از سرطان شد 
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد