Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت‌ملی مجلس، جرایم ایرانی‌های زندانی در خارج از کشور را تشریح و اسامی کشورهایی را که بیشترین زندانی ایرانی را دارند، اعلام کرد.

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه عضو کمیسیون‌امنیت ملی و سیاست‌خارجی مجلس شورای اسلامی، با اشاره به زندانی‌های ایرانی در خارج از کشور، اظهار داشت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده قرار است در جلسه آتی کمیسیون با حضور مسئولان ذیربط وضعیت کمی و کیفی ایرانی‌های که در سایر کشورها زندانی هستند بررسی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ایرانی‌های خارج از کشور اکثراً به دلیل جرایم مربوط به مواد مخدر در زندان هستند، افزود: تعداد قلیلی از آنها به دلیل قاچاق مواد مخدر و اکثریت زندانی‌ها به دلیل مصرف مواد مخدر در زندان هستند.

عضو کمیسیون امنیت‌ملی مجلس، تصریح کرد: ایرانی‌های زندانی خارج از کشور به دلیل مصرف اقلامی مانند متادون، قرص سرما‌خوردگی و استامینوفن که مصرف این اقلام در ایران جرم نیست، در زندان هستند.

فلاحت‌پیشه با بیان اینکه خانم‌ها نیز بخشی از زندانی‌های ایرانی خارج از کشور را تشکیل می‌دهند، گفت: بیشتر زندانی‌های ایرانی در کشورهای مالزی، عراق و ترکمنستان هستند.

وی با تاکید بر اینکه مسئولان این کشورها هم اعتنایی به زندانی‌های ایرانی ندارند، گفت: دلیلی وجود ندارد که ما نسبت به شهروندان کشورهایی که اتباع ما را به دلایل مختلف جرم‌انگاری کرده‌اند اغماض کنیم، و نسبت به اتباع آنها که مرتکب جرم شده‌اند جرم انگاری نکنیم؛ یعنی می‌توان مقابل به مثل کرد تا ایرانی‌های بازداشت شده در زندان‌های خارج از کشور آزاد شوند.

نماینده مردم اسلام آباد غرب در مجلس، با بیان اینکه اتباع ما به دلیل مصرف یک قرص درمانی در زندان‌های خارج از کشور، به سر می‌برند، ادامه داد: اتباع سایر کشور‌ها در ایران اقداماتی مجرمانه انجام می‌دهند اما مسئولان ایرانی کاری با آنها ندارند.

فلاحت‌پیشه تصریح کرد: اگر مسئولان این کشور‌ها با ما درباره ایرانی‌های زندانی همکاری نمی‌کنند ما می‌توانیم اتباع آنها را که مرتکب جرمی در ایران شده‌اند را بازداشت کرده و با زندانی‌های خودمان در کشور‌های آنها مبادله کنیم.

عضو کمیسیون امنیت‌ملی مجلس، تصریح کرد: البته مجلس این آمادگی را دارد که در صورتی که در مورد معاضدت و موافقت قضایی بین ایران با آن کشور‌ها خلاهایی وجود دارد همکاری‌های لازم را داشته باشد.

منبع: تسنیم

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۷۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی

تین نیوز ز. حبیبی :

با پایان همه گیری کرونا و به تبع آن کاهش محدودیت ناشی از آن، سفرهای هوایی روند رو به رشد خود را دوباره شروع کردند و طی اعلام سازمان جهانی هواپیمایی این روند در سال ۲۰۲۴ به بیش از دوران قبل از همه گیری باز خواهد گشت، از این رو بسیاری از شرکت های هوایی برنامه های توسعه ناوگان خود را از سرگرفته اند.

از آنجا که کشورهای منطقه غرب آسیا همواره در زمینه توسعه ناوگان هوایی خود پیشرو بوده اند پیش بینی می شود به زودی این منطقه با کمبود شدید در نیروی کار متخصص به ویژه خلبان مواجه شود.

از طرفی ایرلاین های خارجی تمایلی برای جذب خلبان هایی با ساعت پروازی پایین ندارند و غالبا به دنبال افرادی هستند که ساعت پروازی بالایی دارند و در شرکت های هواپیمایی مشغول به پرواز هستند. در واقع خلبان هایی به خارج از کشور مهاجرت می کنند دارای سابقه و تجربه پروازی بالایی می باشند.

بسیاری از خلبانان ایرانی قبل از دوران همه گیری و به واسطه افزایش قیمت ارز( ۱۰-۱۳ هزار تومان در سال ۹۷) که با در نظر گرفتن میانگین حقوق ۱۰-۱۴ هزار دلاری در شرکت های هوایی خارج از کشور بیش از ده برابر میانگین حقوق داخل کشور را به خلبانان پرداخت می کردند تصمیم به مهاجرت و فعالیت در خارج از کشور گرفتند.

اکنون با توجه به افزایش شدید نرخ ارز در سال های اخیر و به تبع آن کاهش شدید ارزش پول ملی اختلاف دریافتی خلبانان داخل و خارج از کشور فاصله معنا داری پیدا کرده است به طور یقین روند مهاجرت خلبانان در آینده نزدیک شتاب خواهد گرفت.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کدام کشورها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ (+ اینفوگرافی)
  • کدام کشورها بیشترین تعداد میلیاردرهای جهان را دارند؟ + اینفوگرافیک
  • (اینفوگرافیک) کدام کشور‌ها در سال ۲۰۲۴ بیشترین تعداد میلیاردر‌های جهان را دارند؟
  • سال‌گذشته زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر زندانی کشور در داخل و خارج زندان فراهم شد
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • نگاه مجلس دوازدهم خارج از باندها و جناح‌های سیاسی است
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟