Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران-ایرنا-دوره آموزشی بین‌المللی در زمینه «روابط نیروی کار و مدیریت در بنگاه‌های کوچک و متوسط» از چهارم تا هشتم آذرماه به میزبانی جمهوری اسلامی ایران،برگزار می شود.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از روابط عمومی سازمان ملی بهره وری ایران، در این دوره که با همکاری سازمان ملی بهره‌وری ایران و سازمان بهره‌وری آسیایی (APO) برگزار می‌شود، شرکت‌کنندگانی از 12 کشور عضو سازمان بهره‌وری آسیایی شامل جمهوری اسلامی ایران، بنگلادش، تایوان، فیجی، هند، اندونزی، مالزی، مغولستان، نپال، تایلند، سریلانکا و پاکستان حضور دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اساتید بین‌المللی این دوره از کشورهای ژاپن و سنگاپور هستند که ضمن ارائه جدیدترین الگوهای روز دنیا در زمینه‌های مرتبط، دانش و تجارب خود را در زمینه‌های مربوطه به ‌اشتراک می‌گذارند.
بحث، بررسی و اشتراک‌گذاری وضعیت فعلی و مسائل مربوط به روابط مدیریت نیروی کار و شناسایی نقش دولت‌ها، اتحادیه‌های کارگری و سازمان‌‌های ملی بهره‌وری در دوران انقلاب صنعتی چهارم، برای ارتقای روابط سازمانی، هماهنگی روابط مدیریت و نیروی کار، از مهمترین اهداف این دوره آموزشی است که دستیابی به این اهداف منجر به بهبود بهره‌وری پایدار خواهد شد.
اساتید و شرکت‌کنندگان طی این دوره از برخی از واحدهای صنعتی شهرک صنعتی کاسپین استان قزوین بازدید خواهند کرد.
یادآور می شود، روابط مدیریت و نیروی کار به نظامی اشاره دارد که در آن کارفرمایان، کارکنان، نمایندگان آنها و دولت به طور مستقیم یا غیر مستقیم با یکدیگر برای تنظیم قوانین پایه برای مدیریت روابط کاری تعامل می‌کنند. نحوه ایجاد و حفظ رابطه دوستانه بین نیروی کار و مدیریت فرایند مهمی است که سودمندی متقابل به همراه خواهد داشت.
همچنین تجربه کشورهایی که سوابق بهره‌وری مناسبی دارند، ارتباط بین روابط مدیریت و نیروی کار با رشد بهره‌وری را به‌روشنی نشان می‌دهد.
به گزارش ایرنا،طبق آمار رسمی منتشر شده توسط مجامع علمی،ساعات کار مفید در ژاپن 49 تا 60ساعت در هفته اسـت ایـن رقم در کره جنوبی به 54تا 72ساعت در هفته و در آمریکا 36تا 40ساعت در هفتـه اسـت در صـورتی کـه در صنایع ما ساعات کار هفتگی به 6تا 9ساعت می رسد.
پژوهشــی کــه در ســال 1365در ایــران در مــورد ســاعات کــار مفیــد کارکنــان یــک ســازمان اداری صــورت گرفت،نشاندهنده ارقام شگفت انگیزی بود.ساعات کار اسمی سازمان مـوردنظر 52سـاعت کـار در هفتـه بوده،بـه عبارت دیگر کارکنان سازمان علاوه بر 44ساعت مقرر، 8ساعت اضافه کاری داشته اند.امـا نتیجـه پـژوهشی نشـان می داد که در عمل فقط هفت ساعت و هشت دقیقه کار مفید انجام شده است.
همچنین بر اساس برنامه ششم توسعه قرار است یک سوم از رشد یاد شده از محل بهره وری ایجاد شود.

اخبار اقتصادی ایرنا در تلگرام : IRNAeco@
اقتصام*9123** 6075
خبرنگار: زهره دریغ گفتار** انتشار: زهرا هجینی نژاد

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۷۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس سازمان مدیریت و برنام ریزی خراسان جنوبی از ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به دستگاه های اجرایی استان خبر داد.

حمید جهانشاهی، امروز ۸ اردیبهشت به رسانه‌ها گفت: طی سال های اخیر در اسناد بالادستی کشور موضوع بهره وری و رویکردهای ارتقای عوامل تولید در سیاست ها، راهبردها و برنامه های های عملیاتی کشور در حوزه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مورد توجه ویژه قرار گرفته است که در این خصوص می توان به سیاست های کلی اصلاح نظام اداری، سند تحول دولت مردمی، سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی، برنامه جامع بهره وری کشور و قوانین پنج ساله برنامه توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی(برنامه چهارم، پنجم، ششم و هفتم) اشاره کرد.

وی افزود: نظام نامه چرخه مدیریت بهره وری در راستای افزایش مشارکت دستگاه های اجرایی کشور در حرکت ملی بهره وری و تحقق رشد اقتصادی هدف، در بند اول سیاست های کلی برنامه پنج ساله هفتم ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی)تدوین و توسط معاون محترم رییس جمهور و رییس سازمان اداری و استخدامی کشور در شهریورماه 1402، ابلاغ شد.

جهانشاهی تصریح کرد: در همین راستا، با عنایت به اینکه توجه به حل مسائل کلیدی استان، در قالب شاخصه اصلی در اجرای نظام نامه مزبور مطرح می باشد، سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان جنوبی به عنوان یک سازمان تنظیم کننده و تسهیل گر در گام اول، با تمرکز بر حل مسائل نابهره ور استان به عنوان یک چرخه نظام مند، تکرار شونده و مستمر، استقرار چرخه مدیریت بهره وری را در اولویت کاری قرار داد .  

این مقام مسئول در ادامه افزود: در گام دوم این چرخه، بر اساس سند آمایش و اسناد توسعه ای استان، (1) افزایش بهره وری آب (2) ارتقای بهره‌وری محصولات منتخب بخش کشاورزی زعفران و زرشک در واحد سطح (3) اصلاح و بهینه‌سازی مصرف انرژی (4) افزایش کیفیت و ایمنی زیرساخت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای (5) افزایش ظرفیت استخراج زغال سنگ کک شو به عنوان مهمترین اولویت‌های تحول بهره‌وری استان خراسان جنوبی تعیین و پس از ریشه یابی مسائل دارای اولویت، اقدامات پیشران بهره وری و پشتیبان برای حل مسائل نابهره ور استان ارائه شد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی اظهار داشت: تشـکیل جلسـات شـورای راهبـری خراسان جنوبی بـا موضـوع بهره‌وری به منظور بررسی برنامه ها و اهداف ارتقای بهره وری، تشکیل کمیته های بهره وری دستگاه های اجرایی و استخراج عوامل موثر بر عدم بهره وری، ارسـال بـه‌موقـع گـزارش پیشـرفت اقدامـات مصـوب در قالـب اسـتقرار چرخـه بهره‌وری و حضور فعال در نشست ها و جلسات و حفـظ تعامـلات شایسـته بـا سـازمان ملی بهره وری کشور، از مهم ترین اقدامات سازمان در راستای تدوین برنامه های ارتقای بهره وری استان است.

به گفته ی جهانشاهی برنامه ارتقای بهره وری استان، در جلسه شورای راهبری توسعه مدیریت خراسان جنوبی که به ریاست آقای قناعت استاندار محترم برگزار شد تصویب و پس از بررسی و تایید توسط سازمان ملی بهره وری ایران به استان ابلاغ گردید. 
وی گفت: بر اساس این ابلاغیه کلیه دستگاه های اجرایی استان مکلف هستند مصوبات مربوط به نظام‌نامه چرخه مدیریت بهره‌وری را اجرا و گزارش پیشرفت اقدامات خود را به سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان ارسال کنند.

این مقام مسئول افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان و استانداری خراسان جنوبی نیز در تعامل مشترک؛ گزارش اقدامات صورت پذیرفته و پیشرفت اقدامات را در اختیار سازمان ملی بهره‌وری ایران قرار خواهند داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • سومین دوره جایزه ملی تعالی گردشگری برگزار می‌شود
  • اولین خلبانان اوکراینی برای آموزش اف-۱۶ وارد فرانسه شدند
  • ابلاغ برنامه‌ ارتقای بهره‌وری دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • ابلاغ برنامه‌های ارتقای بهره‌وری به دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی
  • دوره‌ی آموزش خبرنگاری در دبیرستان شاهد سردار شهید قاجاریان نیشابور
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • دوره آموزشی «حسنه ماندگار» برای ۱۵۰ نفر خادمیار مرکزی برگزار شد
  • 60 فعال فرهنگی گلستانی گواهینامه دوره آموزشی «متنا» را دریافت کردند