Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور و دستیار عالی فرمانده کل قوا گفت: با پایان داعش در عراق و سوریه؛ آمریکایی ها، صهیونیست ها و سعودی ها، توطئه های خودشان را در مناطق دیگر ادامه می دهند و ما بایستی بتوانیم با سناریوهای مختلف پیش بینی کنیم که چه اتفاقات دیگری ممکن است رخ دهد و برای هر سناریو یک طرح آماده داشته باشیم.

سردار سرلشکر پاسدار سیدیحیی رحیم صفوی در حاشیه همایش یاوران وقف استان تهران در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با تاکید بر اینکه این پایان تسلط داعش بر سرزمین سوریه و عراق است نه پایان داعش افزود: آمریکایی ها، صهیونیست ها و برخی از کشورهای منطقه طرح بزرگی برای ایجاد فتنه، ناآرامی و تجزیه کشورهای اسلامی و ناتوانمندسازی اقتصادی دولت های محور مقاومت دارند تا از این طریق امنیت رژیم صهیونیستی را تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه داعش پاتک آمریکا و اسرائیل برای مقابله با موج بیداری اسلامی بود که داشت از کنترل آن ها خارج می شد،گفت: آمریکا و رژیم صهیونیستی و برخی کشورهای مرتجع منطقه و به طور خاص رژیم صهیونیستی طرح های خودشان را در مناطق دیگر ادامه می دهند؛ ممکن است به افغانستان یا پاکستان بیایند یا به شمال آفریقا و به سراغ کشورهای اسلامی آفریقایی بروند یا حتی ممکن است به آسیای مرکزی بروند.
­

مشاور و دستیار عالی فرمانده کل قوا با تاکید بر اینکه ممکن است توطئه ها به صورت سیاسی باشد مانند همین اتفاقی که برای سعد حریری رخ داد و اینها به سمت لبنان حرکت کردند افزود: به نظر بنده هم دولتمردان و هم اندیشمندانی که به فکر حکومتشان هستند، هم نیروهای مقاومت و هم انقلاب اسلامی بایستی سناریوهای مختلفی را پیش بینی کنند که در چه مکانی و به چه صورتی این توطئه ها ممکن است رخ دهد.

سردار سرلشکر رحیم صفوی با تاکید بر اینکه نیروهای خوش فکر، اندیشمند و سیاستمداران باید با اشراف اطلاعاتی توطئه های دشمن را پیش بینی کنند، گفت: سازمان سی آی ای آمریکا و سازمان های اطلاعاتی پشت سر اینها هستند، ما گزارشی داریم که وقتی همین آمریکایی ها در سال 2003 عراق را اشغال کردند با برپایی چادرهایی شروع به آموزش های عقیدتی سیاسی و آموزش های نظامی به یکسری افراد کردند، مسئولان اطلاعاتی ارتش عراقی فیلمی به ما نشان دادند که نشان می داد ابوبکر البغدادی در یکی از این چادرها درحال آموزش دیدن توسط آمریکایی ها بود.

وی با طرح این سوال که ابوبکر البغدادی اکنون در عراق و سوریه نیست چطور او را نجات دادند، گفت: ما اطلاعاتی داریم که آمریکایی ها، داعشی ها را از عراق و سوریه به افغانستان می برند برای چه این کار را می کنند آیا هدف آسیای مرکزی است؟ آیا هدف هند است؟ یا مسلمانان چین؟.
­

مشاور و دستیار عالی فرمانده کل قوا افزود: اکثر شهرهای سوریه و عراق مخصوصا شهرهای اهل تسنن تخریب شده است ، بازسازی این دو کشور شاید صدها میلیارد دلار هزینه داشته باشد و امیدواریم که خداوند کمک کند ملت های اسلامی و دولت های مردمی مستقل از شر فتنه جدیدی که آمریکا، صهیونیست ها و برخی کشورها می خواهند ایجاد کنند خودشان را نجات دهند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۵۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا در گفتگویی گفت: ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و اآریکا پرداخته، متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نواف ابراهیم، کارشناس مسائل بین‌الملل در مصاحبه با برنامه راهبرد شرقی با بیان این که ایران و روسیه در سوریه فعالیت و همکاری را شروع کردند، یادآوری کرد: به برکت همین همکاری گروه‌های تروریستی عقب رانده شدند و باید خاطرنشان کرد که ایران اهمیت فوق‌العاده‌ای در دستگاه سیاست خارجی روسیه دارد.

در این‌ رابطه گفتگویی درباره موضوعات مختلف میان ایران و روسیه شکل‌گرفته است و با نگاه همه‌جانبه دو کشور، در سوریه نقطه عطفی را بر جا گذاشتند.

 مدیر بخش بین‌الملل "راسیا سگودنیا" افزود: طی دو سال اخیر که در دنیا تحولات عجیب‌وغریب را می‌بینیم، همکاری دو کشور تا حدودی ادامه دارد و روابط و همکاری‌ها در سطح منطقه‌ای شدت خود را نگه داشته و سطوح مختلفی پیدا کرده است.

ابراهیم ادامه داد: در چند سال اخیر ایران از طریق تحریم ایزوله شده و لذا روابط ایران و روسیه در این فضا از اهمیت بالایی برخوردار شده است.

وی در بخشی دیگر از این مصاحبه رادیویی با بیان این که پس از دو سال، اتفاقات در سوریه متوقف شده، گفت: امروز شاهد هستیم که دو کشور هم صدا شدند و نظرات مشترکی در مورد سوریه دارند.

ابراهیم با اشاره به بخشی از سخنان پوتین گفت: پوتین طی یک سخنرانی اعلام کرده بود روسیه در مقابل سوریه نگرانی خاصی ندارد؛ بلکه بر مسائل این کشور متمرکز است. ایران به‌عنوان یک بازیگر بزرگ منطقه‌ای در داخل سوریه فعالیت خود را انجام می‌دهد؛ ما هم شانه‌به‌شانه ایران فعالیت خود را در این کشور ادامه خواهیم داد.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: در دنیا نگرانی‌هایی وجود دارد که می‌تواند همکاری ایران و روسیه را تحت‌الشعاع قرار دهد و یکسری مسائل پدیدآمده که بر روابط دو کشور در زمینه‌های ژئوپلیتیک، فرهنگی و اجتماعی تأثیر می‌گذارد؛ خاصه در موضوع برهم‌زدن نظم تک قطبی در دنیا!

ابراهیم در این باره توضیح داد: مثلاً روسیه همکاری‌هایی را با رژیم صهیونیستی دارد که ممکن است مشکلاتی را در زمینه همکاری ایران و روسیه پدید آورد.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به بیرون‌راندن گروه‌های تروریستی از جمله جبهة النصره از منطقه گفت: نقش ایران به‌گونه‌ای است که روسیه نمی‌تواند بین منطقه و سوریه یکی را برگزیند.

مدیر بخش بین‌الملل راسیا سگودنیا افزود: طی سال‌های اخیر اتفاقاتی در دنیا شکل‌گرفته که تعارض و همپوشانی منافع را پدید آورده و موجب شده کشورها صفر و صدی به مسئله نگاه نکنند.

در این‌ بین بسیاری معتقدند برای تسلط بر منطقه باید سوریه را در اختیار بگیرید و نگاه دیگر می‌گوید اگر روسیه را از آن خود کنید، بر کل دنیا مسلط خواهید شد و این همپوشانی منافع قدری بر پیچیدگی مسائل افزوده است.

ابراهیم در ادامه سخنان دیگر مهمان برنامه که تأکید کرد روسیه برای ماندن در منطقه باید با ایران بماند، گفت: بنده با این موضوع هم نظر هستم. در سوریه با مثلث ایران، ترکیه و روسیه روبه‌رو هستیم و دیگر کشورها کمتر نقش کلیدی را ایفا می‌کنند؛ از جمله امریکا و فرانسه. همچنین ایران و روسیه با ایفای نقش، امنیت ملی را فراهم کرده و صلح را برای مردم خود آوردند و روسیه به‌نوعی کمک‌های بشردوستانه را به سوریه آورد.

وی افزود: همه از ارتباط ایران و روسیه برای حفظ ثبات در سوریه اطلاع دارند؛ ولی پس از اتفاقاتی که برای ایران در پی تحریم افتاد، ایران و روسیه با یک هدف مشترک به مقابله با غرب و آمریکا پرداخته و متحد شدند و همکاری‌ها را در این قالب پیش بردند.

امضای یادداشت تفاهم امنیتی بین ایران و روسیهایروانی: تحریم‌های یکجانبه علیه سوریه باید لغو شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمریکا برای تداوم حضور نظامی در عراق، داعش را بهانه کرده است
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • ایروانی: تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • ایروانی:تن‌ها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • تنها راه امنیت در منطقه از زبان نماینده ایران در سازمان ملل
  • ایروانی:تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات کننده اسرائیل است
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های صهیونیست هاست
  • تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل است
  • تنها راه امنیت در منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های اسراییل است
  • ایروانی: ادامه حضور غیرقانونی نیروهای آمریکایی منشأ اصلی بی‌ثباتی در سوریه است