Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان  ، علیرضا رزم حسینی استاندار کرمان، برنامه‌ی ششم توسعه‌ی کشور را راهی برای برون رفت از دولت سالاری دانست و گفت: برنامه‌ی ششم توسعه‌ی کشور، اهداف خوبی را برای استان کرمان در نظر گرفته است و مدیران باید به این موارد توجه لازم را داشته باشند و مجوزهای لازم را دریافت کنند تا مسیر توسعه‌ی استان با سرعت بیشتری طی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 رزم حسینی ایجاد جسارت‌های ملی در مسیر توسعه را یک اصل اساسی دانست و ادامه داد: اگر به دنبال ایجاد نهاد پایدار اقتصاد مقاومتی در استان کرمان هستیم در حقیقت به دنبال ایجاد دولتی روان، چابک، پاسخگو، سالم و پاک دست هستیم و همه باید در این زمینه دست به دست هم دهیم.
وی با تاکید بر این‌که انقلاب اسلامی کارهای بزرگی در حوزه‌ی زیرساخت‌ها و توسعه‌ی کشور انجام داده است، عنوان کرد: هر چه بتوانیم تصدی‌گری دولت و هزینه‌های دولتی را کاهش دهیم، بسیاری از مشکلات حل می‌شود.
استاندار کرمان بیان کرد: امروز دولتی خردگرا در مسند امور است و شرایط کنونی ما در حوزه‌ی زیرساخت‌ها از اولین دولت بعد از انقلاب بهتر شده است و باید از این فرصت برای توسعه‌ی استان استفاده کنیم.
رزم‌حسینی تصریح کرد: نمی‌خواهیم در استان کرمان در راستای برنامه‌ی ششم توسعه‌ی کشور، نمایش اجرا کنیم، بلکه می‌خواهیم برای رسیدن به یک هدف به اجماع برسیم و برای اجرای آن پیمان ببندیم.
وی با تاکید بر این‌که همه باید دعواهای سیاسی را کنار گذاشته و دست به دست هم دهیم، اظهارداشت: نباید نشاط و شادابی را از جوانان و دانشجویان این کشور بگیریم و آن‌ها را تحت فشار قرار دهیم، بلکه باید فضایی را ایجاد کنیم که اقدامات آن‌ها به یک ایده‌ی اقتصادی و توسعه‌ای بیانجامد.
استاندار کرمان اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی همه‌گونه توصیه، ابلاغ و دستور را برای توسعه کشور صادر می‌کنند و باید به این موارد توجه لازم را داشته باشیم تا این امر تحقق یابد.
رزم حسینی اظهار کرد: مدیران باید با حریت و آزادگی مسائل را در دستگاه‌های اجرایی دنبال کنند و خواهند دید که مردم، شهدا و مسئولان کشور خوشحال خواهند شد.
نماینده عالی دولت در استان کرمان با تاکید بر این‌که مدیران و رسانه‌ها نباید جرات را از خود بگیرند و باید برای خدا کار کنند و حتی اگر ترکشی هم بخوریم باید تحمل کنیم، گفت: در سایر کشورها تجربه‌های خوبی از در مسیر توسعه وجود دارد که می‌توان از آن‌ها برای پیشرفت کشور استفاده کرد.
وی با تاکید بر این‌که اگر در برنامه‌ی ششم توسعه کشور موفق به بازگرداندن اختیارات به استان‌ها شویم، موفق خواهیم بود، ادامه داد: کل دارایی‌های بانک‌های کشور 100 میلیارد دلار می‌باشد که حدود 50 درصد این منابع یخ زده است و دارایی بورس نیز 100 میلیارد دلار است و باید دید این منابع چگونه می‌تواند به توسعه کشور بیانجامد.
رزم حسینی یادآور شد: 500 بانک بزرگ در دنیا وجوددارد که کل دارایی‌های آن‌ها 70 هزار میلیارد دلار است که 25 درصد این دارایی‌ها در کشور چین است.
وی با اشاره به فعالیت 20 بورس جهانی، گفت: کل فروش نفت از ابتدا تاکنون یک هزار و 200 میلیارد دلار بوده است.
وی با تاکید بر این‌که برای تامین مالی پروژه‌ها باید از فضای بین‌المللی، شرکت‌های بزرگ و بورس‌های بین المللی استفاده کرد‌، ادامه داد: در دولت یازدهم شرکت‌هایی موفق شدند سه میلیارد دلار تامین مالی خارجی کنند که این میزان تامین مالی به تدریج دارد وارد اقتصاد استان کرمان می‌شود.
رزم حسینی در بخشی از سخنان خود با انتقاد از عملکرد برخی از بخش‌های خصوصی، گفت: اکنون زمینه‌ی مناسبی برای ورود بخش خصوصی به پروژه‌های توسعه‌ای ایجاد شده و این موضوع باید مد نظر قرار گیرد .
وی بر مطالبه‌گری رسانه‌ها از دستگاه‌های دولتی و بخش خصوصی در راستای اجرای وظایف و ماموریت‌های آن‌ها تاکید کرد و گفت: در این مسیر رسانه‌ها بدون نگاه به جناح و خط سیاسی، اقدامات را مورد ارزیابی قرار داده و درباره‌ی کاستی‌ها مطالبه‌گری کنند.
بالاترین مقام اجرایی استان کرمان اظهار کرد: در 41 سال گذشته تولید ناخالص داخلی ایران دو برابر و در همین دوره، رشد نقدینگی 15 هزار و 103 برابر شده است و این امر به این معناست که در هر سه سال رشد نقدینگی در کشور دو برابر شده و سطح قیمت‌ها نیز هزار برابر افزایش یافته است.
وی تاکید کرد: در دولت یازدهم شورای پیشگیری از مفاسد اقتصادی در استان کرمان با حضور دستگاه‌های نظارتی تشکیل شد و این شورا هم‌چنان فعال است و می‌توان آن را ادامه داد.
استاندار کرمان اظهار کرد: دستگاه‌های نظارتی تاکنون همکاری بسیار خوبی با مدیران استان داشته‌اند و در برخی جاها قوانین دست و پاگیر بوده است.
وی تصریح کرد: مدیران دستگاه‌های نظارتی نیز علاقه‌مند به همکاری در پروژه‌های مختلف هستند و در این رابطه مدیران دستگاه‌های اجرایی باید با این مدیران همکاری کرده و جلسات مشترک برگزار کنند و فقط به بهانه‌ی دستگاه‌های نظارتی، کارها را به تعویق نیندازند.
رزم حسینی اظهار کرد: سند راهبردی برنامه‌ی ششم توسعه در حقیقت سندی کاربردی است و اعتقاد داریم که اقتصاد مقاومتی به معنای واگذار کردن اقتصاد ناکارآمد به شرکت‌های توانمند و کارآمد است. ضمن این‌که در مسیر تربیت دانشجویان نیز باید به شکلی اقدام کنیم که کارهای بزرگی توسط آن‌ها صورت گیرد.
استاندار کرمان با اشاره به این‌که چرا از آموزه‌های دوران دفاع مقدس استفاده نمی‌کنیم، گفت: در آن دوران در هر دو ماه با وجود همه‌ی کاستی‌های تجهیزاتی بر مبنای اراده‌ی آهنین خود یک عملیات داشتیم و فرماندهان نیز حداکثر سی ساله بودند.
وی گفت: شهدا از خود گذشته‌اند تا ضمن حفظ تمامیت ارضی کشور، کشور توسعه یابد و مردم در آزادی و استقلال زندگی کنند و از این رو از مدیران می‌خواهیم که در دولت دوازدهم، وقت خود را برای خدا وقف کنند.

انتهای پیام/ی

زمینه مناسب ورود بخش خصوصی به طرح های توسعه کشور

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۶۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، محمدرضا باهنر عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ، درباره اولویت کاری مجلس دوازدهم، گفت: پیگیری برنامه هفتم توسعه مهمترین اولویت مجلس آینده است و مقام معظم رهبری هم سیاست‌های کلی آن را ابلاغ کردند.

وی در گفتگو با ایرنا افزود: ناگفته نماند که مجلس یازدهم برای اتمام برنامه هفتم توسعه تلاش کرد و تقریبا آماده است تا مجلس دوازدهم آن را پیگیری کند. از طرفی برنامه هفتم توسعه برای رسیدن به اهدافش نیاز به حکمرانی خردمندانه دارد. برنامه‌ای که سه محور دارد. نخست رشد اقتصادی که متوسط باید ۸ درصد شود و دوم: تک رقمی شدن تورم. حداکثر بعد از ۵ سال باید به عدد تک رقمی دست یابیم و سوم: در ضریب جیینی ما، تفاوت در آمد دهک اول با دهم باید کاهش پیدا کند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: اگر مجلس دوازدهم این سه نکته را ساماندهی کند، در واقع به اصلی ترین وظیفه خود عمل کرده است.

باهنر درباره آرایش سیاسی در مجلس آینده نیز گفت: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد. فراکسیون اکثریت هم باید زمینه را برای رقابت فراکسیون اقلیت فراهم کند.

همچنین تصمیمات مجلس بالای ۸۰ دردصد غیر جناحی است و ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد؛ اختلاف و رقابت‌های جناحی سرجای خود اما هدف باید در جهت کمک به دولت مستقر باشد تا کارها پیش برود.

وی تصریح کرد: متاسفانه بعضی مواقع، مجلس رقابت‌های جناحی خود را در همه بخش‌ها توسعه می‌دهد در حالی که این رقابت‌ها اصلا ضرورت ندارد. مجالس مستقر باید از دولت مستقر حمایت کنند و دولت هم باید با مجلس همراهی کند و قرار نیست قوا برعلیه همدیگر باشند.

رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: این تعامل است که کشور را در مسیر توسعه قرار می‌دهد و اگر قرار باشد رقابت‌های غیر ضرور و تخریبی وارد میدان شود، کار متوقف و زیان‌ها زیاد می‌شود. به همین جهت تعامل باید جزو برنامه‌های اصلی دولت و مجلس باشد و بعد از پایان رقابت‌ها باید رفاقت و همگرایی حاکم باشد.

به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان کاندیداهای حاضر در عرصه رقابت ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران ۱ میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود از بین نامزدها تعداد ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900146

دیگر خبرها

  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استفاده از خودروهای برقی، دوگانه سوز و هیبریدی راهکار برون رفت از بحران ناترازی بنزین 
  • توسعه تجارت انرژی در کنار پیوستن به بریکس و شانگهای زمینه‌ساز رشد اقتصادی کشور شد
  • باهنر: مجلس باید حداقل دو فراکسیون اقلیت و اکثریت داشته باشد /ضرورت ندارد تمام تصمیمات مجلس جناحی باشد
  • اصلاحات اساسی در اقتصاد برق، راهکار برون رفت از مشکلات بخش توزیع
  • ‏رئیس‌کل بانک مرکزی راهی عربستان شد
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه
  • اجرای اقدام عملی برای رفع چالش‌های پیش‌روی توسعه اقتصادی مازندران