Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس امور آزمایشگاه‌های استاندارد استان تهران گفت: هم اکنون در برخی از محصولات صنعت نفت استانداردهای اجباری وجود دارد.

به گزارش شانا، کریمی در سومین همایش و نمایشگاه ملی تجهیزات و مواد آزمایشگاهی صنعت نفت ایران با بیان اینکه روان کننده‌های روغنی و گریس ها دارای استانداردهای اجباری هستند و الزاما باید پروانه استاندارد بگیرند، افزود: استانداردهایی که در این زمینه نوشته شده است مرجع جهانی دارد و وقتی که این شرکت‌ها بتوانند استاندارد ملی ایران را دریافت کنند به راحتی می توانند محصولات‌ خود را با آن چیزی که در دنیا مورد تایید است، انطباق بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این‌که برخی استانداردهای مهم مانند استاندارد بنزین و نفت سفید تدوین شده است، ادامه داد: برخی متاسفانه فکر می‌کنند تولیدات کنونی نمی‌تواند به حد استاندارد برسد، این درحالی است که ما استانداردهای لازم را تدوین کرده‌ایم.

کریمی با بیان این‌که وزارت نفت در تدوین استانداردها از سطح ملی به سطح جهانی گام برداشته است، گفت: ما سعی می کنیم با تدوین استاندارد جهانی برای صنعت نفت ایران، شکاف ایجاد شده بین صنعت نفت و فناوری‌های جدید جهان را کاهش دهیم.

به گفته وی، نفت یک صنعت بین‌المللی است که هیچ صنعتی در کشور معادل آن نیست؛ بنابراین استانداردهای تدوین شده در آن نیز باید به گونه ای باشد که بتواند در عرصه ملی و جهانی به تولید فناوری و اجرای طرح‌های توسعه‌ای منتهی شود.

رئیس امور آزمایشگاه‌های استاندارد استان تهران با بیان این که زیرساخت همه نظام های فنی و اجرایی در استاندارد خلاصه شده است، ادامه داد: دوام و بقای بخش کالا، خدمات و تجهیزات صنعت نفت نیز به استانداردهای این بخش بستگی دارد؛ بنابراین باید در تدوین استاندارد آن دقت لازم صورت گیرد.

کریمی با تاکید بر تدوین روش‌های کارآمد در بخش استانداردهای صنعت نفت، گفت: با یکپارچه شدن فرایندها در تدوین استانداردهای صنعت نفت، شاهد کوتاه شدن مسیر این فرایند و همچنین سرعت اجرای کار خواهیم بود.

وی تاکید کرد: سعی می کنیم با تدوین استاندارد جهانی برای صنعت نفت ایران، شکاف ایجاد شده بین صنعت نفت و فناوری‌های جهانی را کاهش داده و سبب توسعه دیگر بخش‌های کشور شویم، زیرا رشد صنعت نفت سبب رشد دیگر بخش‌های اقتصادی می‌شود.



منبع: شانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۵۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه

با اضافه شدن یک خودروی دیگر به سامانه یکپارچه تعداد خودروهای برقی عرضه شده به ۳ دستگاه رسید. همچنین قیمت قطعی ۳ خودرو و قیمت علی الحساب دو خودرو نیز اعلام شد.

به گزارش مشرق، سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که متقاضیان سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام کرده و اولویت آن‌ها مشخص شده، می‌توانند جهت انتخاب خودروها از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ تا ساعت ۲۳:۵۹ روز سه شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۱۸ اقدام کنند.

طبق اطلاعیه سامانه در رابطه با این مرحله از عرضه خودروها، یک خودروی برقی دیگر در این مرحله عرضه شده است؛ بدین ترتیب متقاضیان از میان پنج خودروی عرضه شده که سه خودروی هیوندای ENS۱، لونا و هونگچی EQM۵EV برقی هستند، می‌توانند خودروی مدنظر خود را انتخاب کنند.

همچنین نیسان سانی (بنزینی) و لاماری‌ایما هیبریدی در این دور از فروش خودروهای وارداتی عرضه شده‌اند.

از این محصولات عرضه شده سه خودروی سانی، لاماری‌ایما و هونگچی دارای قیمت قطعی در مبادی ورودی و دو خودروی هیوندای ENS۱ و لونا دارای قیمت فروش علی‌الحساب در مبادی ورودی هستند.

دیگر خبرها

  • شرایط جدید خرید پژوپارس برای ثبت نامی‌های سامانه یکپارچه
  • ملکه اردن آمریکا را محکوم کرد/ زندگی ما بی‌ارزش است/ غزه نمونه‌ای از فروپاشی استانداردهای جهانی است
  • قیمت خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه
  • صنعت نوشت‌افزار ایران در بازار جهانی کجا ایستاده است؟
  • جزئیات فروش ۵ خودروی وارداتی
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • گام‌های لرزان برای ثبت جهانی محور ساسانی کرمانشاه
  • ۶۵ هزار هکتار از شالیزارهای شمال یکپارچه سازی می شود
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم