Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-30@18:10:46 GMT

جوان‌ترین میلیاردر دنیا 27 ساله شد (+ عکس)

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۶۱۶۸۸

جوان‌ترین میلیاردر دنیا 27 ساله شد (+ عکس)

پول‌نیوز - "جان کالیسون" چندان از شهرت روزافزونش خوشحال نیست و اندکی معذب است. او جوان‌ترین میلیاردر خودساخته جهان است.

به گزارش  بی‌بی‌سی، تنها 27 سال دارد، اما صرف‌نظر از سنش یک مدیر تجاری با اعتمادبه‌نفس و ارتباطات عالی است. اما از ثروتش بپرسید و به‌وضوح معذب بودنش را حس می‌کنید. این پسر ایرلندی می‌گوید: "مردم زیاد این سؤال را می‌پرسند و همیشه به دنبال یک جواب خیلی جالب‌اند، من چیزی برایشان ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"



"مردم می‌پرسند زندگی‌ات چگونه تغییر کرد؟ و انتظار دارند از سرگرمی‌های لوکس و جدید برایشان بگویم." اما دوست دارد در اوقات فراغتش به دویدن برود.

جان بیان گذار یک تجارت نرم‌افزاری در ایالات‌متحده به نام "Stripe” است که اکثر افراد حتی نامش را هم نشنیده‌اند.



شرکت اپل از فناوری Stripe استفاده می‌کند

 او با برادر 29 ساله‌اش "پاتریک" شرکت را اداره می‌کند که سومین میلیاردر خودساخته در جهان است. "ایوان اشپیگل" 27 ساله و یکی از بنیان‌گذاران Snapchat بین این دو برادر قرارگرفته است.

این شرکت در سال 2011 تأسیس شد و ازآن‌جهت شناخته‌شده نیست که چیزی برای فروش به مصرف‌کنندگان ندارد. در عوض دستگاه‌های نرم‌افزاری‌اش شرکت‌های سراسر جهان را قادر می‌سازد راحت‌تر پرداخت‌های آنلاین را قبول و وب‌سایتشان را اداره کنند.

سال گذشته با بیش از صد هزار مشتری جهانی، ارزش شرکتش را 9.2 میلیارد دلار اعلام کرد. این یعنی جان و پاتریک هر یک حداقل 1.1 میلیارد دلار سرمایه‌دارند. برای دو برادری که در روستایی در ایرلند بزرگ‌شده و هر دو از دانشگاه خارج شدند، چندان هم بد نیست.

این دو برادر از نوجوانی برنامه نویسان مشتاقی بودند که در روستای کوچکی در "تیپراری" واقع در غرب ایرلند بزرگ شدند.



جان (چپ) و برادرش پاتریک قبل از رفتن ب دانشگاه میلیونر شدند

پس از اتمام دبیرستان، انتخاب دانشگاه نشانه‌ای از جاه‌طلبی آن‌ها بود. به کالجی در ایرلند یا انگلیس راضی نبودند. بنابراین هر دو تصمیم گرفتند در مؤسسات عالی آمریکا تحصیل کنند.

بااینکه هیچ آشنا یا روابط خانوادگی در آمریکا نداشتند، پاتریک توانست در سال 2007 در رشته ریاضیات از دانشگاه ماساچوست پذیرش بگیرد. دو سال بعد، جان هم از دانشگاه هاروارد پذیرش گرفت.

جان می‌گوید: "مسلماً این مسیر برای من راحت‌تر بود، زیرا پاتریم قبل از من آن را انجام داده بود. ما دنبال ماجراجویی بودیم. و هر دو بسیار درس‌خوان بودیم. بنابراین رفتن به یک دانشگاه عالی در آمریکا همیشه وسوسه کننده بود."



دفتر مرکزی Stripe در سانفرانسیسکو است و دفتر اروپایی آن در دوبلین واقع است

اما قبل از آغاز دانشگاه، این دو برادر به لطف اولین جسارتی که در شروع کار خود به خرج دادند، میلیونر شدند. آن‌ها یک شرکت نرم‌افزاری راه انداختند که به تجارت‌های کوچک و تجار اجازه می‌داد در سایت eBay راحت‌تر به معامله بپردازند.

این شرکت که درنهایت "Auctomatic” نامیده شد، در سال 2008 به مبلغ پنج میلیون دلار فروخته شد. سپس این دو برادر توجه خود را به Stripe معطوف کردند. اندکی بعد هر دو از دانشگاه انصراف دادند تا بتوانند شرکتشان را در "سیلیکون ولی" در کالیفرنیا راه‌اندازی کنند.

جان می‌گوید: "ممکن است بخواهید بدانید کدام بخش از راه‌اندازی یک کسب‌وکار آنلاین دشوار است. ایجاد محصولی که مردم به آن نیاز دارند و تبلیغات قسمت آسان‌کار بود که از پسش برآمدیم. اما پول گرفتن از مردم از طریق اینترنت بسیار دشوار بود."

"ایلان ماسک" رئیس تسلا نیز یکی از سرمایه‌گذاران Stripe است



"به یاد دارم که به پاتریک گفتم: مگه چقدر سخت است؟ شاید باید امتحانش کنیم؟"

بدین ترتیب شروع به ایجاد نرم‌افزاری کردند که به تمام شرکت‌ها اجازه می‌دهد راحت‌تر پرداخت‌های آنلاین را جمع‌آوری و بخش‌هایی از وب‌سایتشان را اداره کنند.

جان می‌گوید: "تنها 5 درصد از هزینه‌های مصرف‌کنندگان جهان به‌صورت اینترنتی پرداخت می‌شود. می‌خواهیم این رقم افزایش یابد. ما به رشد اقتصاد اینترنتی فکر می‌کنیم. با ادامه رشد اقتصاد اینترنتی، Stripe نیز رشد خواهد کرد."

در حال حاضر Stripe 750 کارمند دارد که 500 نفر در سان‌فرانسیسکو و 150 نفر در خارج از آمریکا و در دفاتر دوبلین، لندن، پاریس و برلین مشغول به کار هستند.

جان که عنوان رئیس شرکت را دارد، بیشتر زمان روزانه‌اش را صرف امور خارجی شرکت مانند معاملات فروش و مشارکت می‌کند، درحالی‌که پاتریک در مور داخلی مانند مسائل مهندسی فعالیت دارد.

این دو برادر باهم در یک آپارتمان در سانفرانسیسکو زندگی می‌کنند. فقط نباید از آن‌ها پرسید میلیاردر شدن چه حسی دارد.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۱۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاهیان آزادی‌خواه در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه امیرکبیر در تجمع دانشجویان در حمایت از جنبش دانشجویان امریکا ضمن تشکر از دانشجویان و اساتید انقلابی دانشگاه برای حضور در این تحصن نمادین، گفت: این تحصن نمادین در به اعتراض به اهانت به ساحت علم و عالم است.

وی ادامه داد: بعد از هجوم وحشیانه عوامل صهیونیستی و استکباری به ملت ستمدیده فلسطین که در این چند ماه رخ داد و شاهد شهادت هزاران تن از فرزندان ستم دیده فلسطین بودیم، یک موج بیداری در سطح دنیا برپا شده و امروز هم در کشور‌های شرقی و هم در کشور‌های غربی شاهد این هستیم که آزادی خواهان دنیا و به‌ویژه دانشگاهیان در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند.

رهایی اظهار کرد: موج اعتراض آن‌ها به ستم‌هایی است که بر مردم فلسطین وارد می‌شود و این اعتراضشان را در جای جای دنیا مطرح می‌کنند و از این جنبه جای خوشبختی است.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: این موج بیداری در دنیا شکل گرفته است و امروز دیگر عوامل صهیونیستی نمی‌توانند موج مظلومیت بر پا کنند بلکه موج وحشی‌گری آن‌ها در سطح دنیا مطرح می‌شود.

رهایی با بیان اینکه در این جریانات دنیا با خوی استکباری آن‌ها و مظلومیت مردم فلسطین آشنا شده است، خاطر نشان کرد: در کنار آن عوامل پلیس و دولت آمریکا برخورد‌های زشت و وحشیانه‌ای با دانشجویان و دانشگاهیان و اساتید این کشور دارند و این رفتار در برخی کشور‌های دیگر مانند کانادا و استرالیا در حال تکرار است و به ساحت علم و عالم توهین می‌شود و به وحشیانه‌ترین شکل ممکن با افراد صاحب علم و عمل برخورد می‌شود.

رهایی اضافه کرد: دولت‌های غربی که همیشه در پشت چهره لیبرال منشی و آزادی‌خواهی، دولت‌ها و کشور‌هایی مانند ایران را محکوم کرده، ولی امروز خوی اصلی خود را نشان می‌دهند و هر نوع ندای آزادی‌خواهی را به وحشیانه‌ترین شکل سرکوب می‌کنند.

رئیس دانشگاه امیرکبیر این امر را وجه مثبتی دانست که برای همه دنیا نمایان شده است و افزود: امروز همه مردم دنیا این خوی وحشی‌گری را مشاهده می‌کنند و دنیا در پشت چهره آزادی‌خواهی و آزادی‌طلبی استکبار را می‌بینند.

وی ابراز امیدواری کرد که این چنین حرکت‌هایی تا حد زیادی چهره مظلومیت مردم فلسطین را نشان دهد چرا که دنیا به نحوی از مردم فلسطین دفاع می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • قتل برادر با شلیک گلوله/ کشف میلیاردها تومان چک خون‌آلود در جیب مقتول
  • دانشگاهیان آزادی‌خواه در سراسر دنیا به پا خاسته‌اند
  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • ۲۰ شهری که بیشترین میلیاردر‌های جهان را دارد
  • فرار سرمایه‌ها از اسرائیل ادامه دارد
  • نیروهای امنیتی ما در بدترین شرایط اجازه ورود به دانشگاه‌ها را ندارند
  • کشف جسد جوان ۲۸ ساله پلدختری در دره‌شهر
  • جسد جوان ٢٨ ساله پلدختری در دره‌شهر کشف شد
  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است