Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@13:25:19 GMT

امروز دشمن به‌صورت زیرپوستی کار می‌کند

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۶۷۵۳۴

امروز دشمن به‌صورت زیرپوستی کار می‌کند

جانشین فرماندهی سپاه کربلا با بیان اینکه امروز دشمن به‌صورت زیرپوستی و نامحسوس در خانه‌ها، کوچه‌ها و خیابان‌های ما دارد کار می‌کند، گفت: همه‌ی پیشرفت‌ها را مدیون دینمان هستیم. دین اسلام به ما اعتمادبه‌نفس داد و تمام این توفیقات را برای ما ایجاد کرد به همین دلیل امروز دشمن می‌خواهد دین‌زدایی کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از تنکابن24، سرهنگ حسین محمدرضایی در یادواره‌ی شهدای ورزشکار شهرستان تنکابن اظهار کرد: با توجه به اینکه ما در یک جامعه انقلابی زندگی می‌کنیم؛ این انتظار است که در این جامعه، انقلابی نیز رفتار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه عزمت و استقلال انقلاب با کمک همه مردم کسب‌شده و در ادامه مسیر نیز همگی باید همکاری کنند.


وی با بیان اینکه به هر فردی نمی‌توان انقلابی گفت بلکه باید دارای مشخصات و ویژگی‌های خاص باشد، گفت: یکی از مؤلفه‌ها و مشخصات فرد انقلابی داشتن غیرت است. غیرت یعنی اینکه انسان نسبت به اموری که مقدس، محبوب و باارزش است حساس باشد و زمانی که این مقدسات در معرض تهدید و تعرض قرار گرفت، حساسیتش را نشان دهد.

جانشین فرماندهی سپاه کربلا ادامه داد: یکی از اقسام غیرت، غیرت ملی است یعنی انسان نسبت به ملت و جامعه خودش، غیرت داشته باشد و نسبت به ارزش‌ها، افتخارات ملت خودش و پشتوانه‌های فرهنگی و تمدنی کشورش بی‌تفاوت نباشد و از مواضع آن‌ها با جان، مال و دل خودش دفاع بکند.

این مسئول با تأکید بر اینکه غیرت ملی با ملی‌گرایی کاملاً متفاوت است، متذکر شد: ملی‌گرایی یعنی انسان صرفاً فقط نسبت به داشته‌های خودش تعصب داشته باشد اما نسبت به اعتقادات و ارزش‌های ملت‌های دیگر حساس نباشد.

سرهنگ رضایی غیرت ملی را محدود به مسائل نظامی و میدان جنگ ندانست و یادآور شد: هر کس برای پیشرفت و تعالی کشورش تلاش کند، فرد باغیرتی است.

وی با بیان اینکه استراتژی امروز دشمن ترویج فساد، فحشا و منکرات در جامعه ما است، عنوان کرد: می‌خواهند خودِ مردم با دست خودشان این نظام، انقلاب و استقلالش را متلاشی کنند.

جانشین فرماندهی سپاه کربلا در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به نقش ورزشکاران در سلامت جسم و روح جامعه، بیان کرد: کمک به سلامت جامعه یعنی نهایت علاقه‌مندی به مملکت و آب‌وخاکمان.

این مسئول همچنین با اشاره به رشادت‌های دوران دفاع مقدس، اظهار کرد: ما در دوران دفاع مقدس توانستیم انقلابمان را به دنیا صادر کنیم و امروز در جهان می‌درخشیم و به ایرانی بودنمان می‌بالیم.

سرهنگ رضایی با بیان اینکه امروز نظام سلطه از همه داشته‌ها و ظرفیت‌های خود بر علیه ما استفاده می‌کند، تصریح کرد: امروز دشمن به‌صورت زیرپوستی و نامحسوس در خانه‌ها، کوچه‌ها و خیابان‌های ما دارد کار می‌کند.

وی در ادامه سطوح دیگری از غیرت را نام برد ازجمله غیرت نسبت به خانواده که مقدس‌ترین نهاد است و غیرت نسبت به دین و اعتقادات که بالاترین سطح غیرت است.

جانشین فرماندهی سپاه کربلا با اشاره به اینکه امروز دشمن می‌خواهد دین‌زدایی کند، گفت: همه‌ی پیشرفت‌ها را مدیون دینمان هستیم. دین اسلام به ما اعتمادبه‌نفس داد و تمام این توفیقات را برای ما ایجاد کرد به همین دلیل امروز دشمن می‌خواهد دین‌زدایی کند.

این مسئول در پایان تلاش دشمن را برای پاک کردن متن جامعه از دین عنوان کرد و گفت: اگر دشمن دین را از ما بگیرد، ما را خلع سلاح کرده و هرگز اجازه چنین کاری را نخواهیم داد.     انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۷۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دختران حق دارند شادی کنند/ هجمه دشمن روی دختران ایران است

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آن‌ها شادی کنند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام پورثانی در رویداد دختر ایران که رویدادی برای روایتگری پیشرفت‌های ایران است، افزود: دانش آموزان ما سال‌ها از ما جلوتر هستند. وقتی در فضای مدرسه اقدامات معلمان را می‌بینیم در می‌یابیم که اقدامات تربیتی و آموزشی برخی از معلمان از جنس چندین نسل قبل است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: امروز وقتی در مدرسه حاضر می‌شویم می‌بینیم که فضای دانش‌آموزان فضایی است که سال‌ها با ما متفاوت است. دانش آموز می‌بیند معلمش اصلاً صحبت‌هایش را درک نمی‌کند و او را بی‌جا قضاوت می‌کند.

وی با بیان اینکه قطعاً اثرپذیری دختران از مادران زیاد است؛ گفت: دختری که امروز یار و یاوری ندارد و کسی به او اهمیت نمی‌دهد. دختری که امروز در جنگ روایت‌ها چندان بر سر سفره روایت‌های ما و مدرسه نمی‌نشیند طبیعی است که پای روایت دشمنان ایران بنشیند.

پورثانی گفت: وقتی چنین دانش آموزی فضایی هم برای تخلیه هیجاناتش ندارد در هنگام بروز حوادث و اعتراضات، برای تخلیه هیجان خود به خیابان می‌آید و به شبیه سازی آنچه که در ذهن خود پرورش داده بود اقدام می‌کند. در سال ۱۴۰۱ من معاون پرورشی در شهر مشهد بودم؛ در آن زمان می‌دیدم که دختر ما زیست مشترکی با مشاوران و مدیران و معلمانش نداشته و مشاور و معلم او هم نتوانسته بودند درکی از زیست دختر دانش آموزش داشته باشند.

وی با طرح این سوال که امروز کدام معلم و مشاور است که یک ساعت با دانش آموز صحبت کند و حرف‌هایش را بشنود، گفت: ما باید اردو‌هایی برگزار کنیم که اگر دختران در اردوگاهی حضور پیدا می‌کنند بدون حضور نامحرم و بدون حجاب باشند تا علاوه بر سپری کردن اوقات فراغت، تماماً به گفتگو بپردازند.

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه دختران ایران حق دارند شادی کنند، گفت: گاهی از مسئولان می‌پرسم شما دخترانتان را به کجا می‌برید تا آن‌ها شادی کنند؟ ما نیاز به فضا‌های مناسبی برای شادی دختران و سپری کردن اوقات فراغتشان داریم.

وی گفت: نقطه قوت انقلاب اسلامی در دنیا اتفاقاً اهمیت دادن به نقش زن و دختر ایرانی است. جمهوری اسلامی می‌خواهد دختر ایرانی کنشگر باشد. اما ما نتوانستیم به خوبی این موضوع را برای دختر ایرانی بازگو کنیم؛ در حالی که جهان غرب برعکس، دختر را کالایی مصرفی می‌بیند، اما به بهترین شکل تبلیغاتی این نگاه به دختر و زن را تزئین می‌کند.

پورثانی افزود: رویداد دختر ایران رویدادی برای بیان روایت صحیح از دختران ایران است. روایتی صحیح از نقشی که دختر می‌تواند داشته باشد. روایتی که می‌گوید دختر ایرانی سال‌ها در چه جایگاهی بوده و امروز می‌تواند در ایران عزیزمان در چه جایگاهی قرار بگیرد. روایتی که بیان می‌کند اسلام هم چگونه به دختر نگاه می‌کند و چه جایگاهی برای او در نظر می‌گیرد.

وی با بیان اینکه امروز روایتگری بر عهده ما است، گفت: در ۶۰۰ هزار مدرسه دخترانه باید این وظیفه روایتگری پیشرفت ایران و دختر ایرانی را انجام دهیم. در کنار آن هم ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا است.

پورثانی خاطر نشان کرد: باید از تشکل‌های دانش‌آموزی همچون اتحادیه انجمن‌های اسلامی تشکر کنیم؛ در حالی که امروز همه هجمه‌ها بر روی دختران عزیز ایران ماست؛ این تشکل‌ها پای کار آمدند. اگر ما وظایف خود را به خوبی انجام ندهیم؛ جامعه ایرانی به همان سرنوشت بی عفتی و بی حیایی دچار می‌شود که برخی از جوامع مسلمان امروز به آن دچار شدند.

دیگر خبرها

  • موضوع حجاب و عفاف از برنامه دشمن و مقابله جبهه کفر برابر حق است
  • اظهارات سردار رادان درباره چرایی طرح حجاب: چشم مردم به بی‌حیایی عادت کند، غیرت گرفته می‌شود
  • مقابله با هجمه‌های دشمن در گرو بصیرت‌افزایی است
  • دشمن جنگ فرهنگی علیه ایران راه انداخته است
  • سردار رادان: چشم مردم وقتی به بی‌حیایی عادت کند، آرام آرام غیرت گرفته می‌شود
  • سردار رادان : چشم مردم وقتی به بی حیایی عادت کند، آرام آرام غیرت گرفته می شود/ ما باید از مادران آینده صیانت کنیم
  • سخنان سردار رادان درباره اجرای طرح حجاب «نور»/ «چشم مردم وقتی به بی‌حیایی عادت کند، آرام آرام غیرت گرفته می شود»
  • (ویدئو) خنده‌های زیرپوستی عباس جدیدی هنگام سخنرانی علیرضا دبیر
  • دختران حق دارند شادی کنند/ هجمه دشمن روی دختران ایران است
  • پای کار آمدن مردم شرط موفقیت در عرصه‌های مختلف