Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی آذربایجان غربی گفت: نیاز به ارائه آموزش‌ها و مهارت‌هایی در حوزه‌ مرزها، تجارت و بازرگانی مشهود است که امید می‌رود دانشگاه علمی-کاربردی بتواند با در قالب تفاهم نامه و برگزاری پودمان‌هایی در رفع این نیاز مهم گام بردارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، علیرضا رادفر صبح امروز در نشست رئیس دانشگاه جامع علمی-کاربردی با روسای مراکز آموزشی علمی-کاربردی که در سالن جلسات هتل آنا برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه جامع علمی-کاربردی اظهار داشت: ضرورت امروز دانش‌آموختگی در کشور ارائه مهارت‌های شغلی متناسب با رشته تحصیلی است تا دانشجویان بتوانند پس از فارغ‌التحصیلی جذب بازار کار شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه بسیاری از صنوف در کشور نیاز به ارتقاء علمی و آشنایی بیشتر با دنیای کسب‌وکار دارند گفت: خوشبختانه دانشگاه‌های علمی-کاربردی این انعطاف‌پذیری را دارند که بتوانند رشته‌های متناسب با نیازهای هر منطقه را در برنامه تحصیلی خود بگنجانند.

رادفر عنوان کرد: امروز نیاز به این داریم که دانش‌آموخته بتواند در بازار کار جذب شوند و این تنها با مهارتی کردن آموزش‌ها ممکن خواهد بود.

وی با اعلام آمادگی برای مکلف کردن دستگاه‌های اجرایی آذربایجان غربی به‌منظور امضای تفاهم‌نامه همکاری علمی با دانشگاه جامع علمی-کاربردی افزود: نیاز استان به ارائه آموزش‌ها و مهارت‌هایی در حوزه‌های مربوط به مرزها، تجارت و بازرگانی مشهود است که امید می‌رود دانشگاه علمی-کاربردی بتواند با برگزاری پودمان هایی در جهت رفع این نیاز مهم گام بردارد.

معاون سیاسی-امنیتی و اجتماعی استاندار آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلاتی که در بحث صنایع و کارگاه‌های تولیدی استان وجود دارد و سبب رکود در این حوزه می‌شود نداشتن مهارت‌های شغلی لازم در بین مدیران صنایع است چراکه اغلب صنایع به دست مالکین آنها مدیریت می‌شوند و مالکین لزوماً آشنایی کافی با جنبه‌های مهارتی و مدیریتی را ندارند.

وی اظهار داشت: امروز تعداد مقالات علمی که در کشور ارائه می‌شود افزایش‌یافته است اما متأسفانه اقدامی برای عملیاتی کردن بسیاری از آنها انجام نشده که ضروری است دانشگاه جامع علمی-کاربردی در این حوزه نیز ورود و نسبت به پیاده‌سازی داشته‌ها و یافته‌های مقالات در مهارت‌آموزی‌های خود اقدام کند.

انتهای پیام/

R41361/P1486/S6,48/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۷۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان

ایسنا/لرستان اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، مصطفی شهبازی‌پاچال، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه (زنبور عسل) مجهز به سنسور بیهوشی، از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، ثبت شد.

مصطفی شهبازی‌پاچال ششم اردیبهشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از ظرفیت‌های لرستان، زنبورداری و تولید عسل است و اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

وی با بیان اینکه نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است وتلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود، گفت: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، با بیان اینکه رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است و این یک ضعف است و رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود، تصریح کرد:دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال  ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌ کردن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین ۴۰ تا ۵۰ درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود.

این دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان گفت:اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • امضا دو تفاهم نامه علمی در همایش ملی تحول دیجیتال
  • ثبت اختراع کاربردی دانشجوی دانشگاه لرستان
  • ایران و پاکستان در اجرایی کردن توافقات همکاری دوجانبه مصمم هستند
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد