Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسلام آباد - ایرنا - سخنگوی ارتش پاکستان گفت که حل مشکل اعتراضات مردمی علیه تغییر قانون ختم نبوت، وظیفه دولت است و ارتش، دخالتی در این موضوع نمی کند.

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا با شکست مذاکرات بین نمایندگان دولت پاکستان و جمعی از معترضان به حذف قانون «سوگند به ختم نبوت» از فرم های نمایندگی مجلس و تداوم اعتراضات، پلیس با تظاهر کنندگان درگیر شده و این اعتراضات به روز هجدهم رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دولت تاکنون نتوانسته با معترضان به توافقی دست یابد و متحصنان در اطراف اسلام آباد در تحصن به سر می برند که این مهم منجر به درگیری میان مردم و نیروی انتظامی این کشور شد.
ژنرال آصف غفور سخنگوی ارتش پاکستان روز پنجشنبه در این خصوص گفت:حکومت هر تصمیمی در خصوص این اعتصاب بگیرد ارتش به آن احترام خواهد گذاشت و حل این مشکل به عهده دولت است.
وی گفت: ما متوجه مشکلی که سبب شده پایتخت پاکستان شاهد اعتصاب 18 روزه حزب لبیک یا رسول الله باشد هستیم و به دلیل مشکلات متعددی که از بسته شدن معابر، خیابان‌ها و مغازه‌ها به وجود آمده، امیدواریم که این مشکل زودتر حل شود.
سخنگوی ارتش پاکستان اضافه کرد:اعتقاد داریم که باید این اعتصاب با مذاکره به پایان رسیده و برای پایان دادن به آن هیچ خشونتی صورت نگیرد.
وی تصریح کرد: ارتش و دولت پاکستان برای ایجاد امنیت پایدار در کشور دوشادوش هم ایستاده‌اند و در اموری که به دولت پاکستان مربوط می‌شود، تابع نظرات آنها هستیم.
وزیر کشور پاکستان پیشتر در این خصوص اعلام کرد: همانقدر که اعضای حزب لبیک یا رسول الله (ص) به موضوع خاتمیت پیامبر گرامی اسلام، حساس هستند ما نیز به عنوان دولتمردان این کشور حساس هستیم، ولی نمی‌توان به این بهانه استعفای وزیران را درخواست کرد.
احسن اقبال اضافه کرد: موضوع خاتمیت پیامبر گرامی اسلام(ص) در پاکستان نیازی به قانون ندارد و همه مردم و پارلمان این کشور از این موضوع دفاع می کنند.
وزیر کشور پاکستان با انتقاد از برگزارکنندگان این اعتصاب گفت: آنها مردم را تحریک کرده و خود به مشکل دامن می‌زنند.
وی افزود: زمان زیادی به تولد نبی گرامی اسلام(ص) باقی نمانده است آیا مسئولان این اعتصاب می‌خواهند به برگزاری باشکوه مراسم عیدالنبی(ص) خدشه‌ وارد کنند؟
وی از علمای پاکستان خواست تا به این قضیه ورود کرده و پیش از آنکه اختلاف میان دولت و اعتصاب کنندگان منجر به خشونت شود موضوع را حل و فصل کنند.
به گزارش ایرنا، مجلس ملی پاکستان روز جمعه هفته گذشته در مصوبه ای قانون سوگند به ختم نبوت در فرم ثبت نام نامزدهای مجلس را به حالت قبلی خود بازگرداند.
جمعی از اعضای تحریک لبیک یا رسول الله پاکستان به رهبری خادم حسین رضوی این روزها در اعتراض به حذف قانون «سوگند به ختم نبوت» از فرم نامزدهای مجلس ملی، اطراف اسلام آباد پایتخت این کشور چادر زده و برکناری وزیر قانون و دادگستری کشور را خواستار شدند.
فضای این روزهای اسلام آباد در پی اعتراض گروه‌های مذهبی به حذف سوگندنامه ختم نبوت از فرم نامزدهای مجلس ملی بیش از گذشته امنیتی شده است.
اگرچه پس از اعتراض احزاب سیاسی، دولت قانون سوگند ختم نبوت پیامبر (ص) را برای نامزدهای نمایندگی مجلس ملی اصلاح کرد، طرفداران گروه‌های مذهبی به اعتراض خود در این خصوص ادامه می دهند.
پیش از این نیز در هفته های گذشته جمع زیادی از گروه‌های مذهبی که از شهرهای دور و نزدیک نظیر لاهور و راولپندی خود را به اسلام آباد رسانده بودند، با برپایی تظاهرات، در بزرگراه محمدعلی جناح اسلام آباد چادر زدند.
تدابیر امنیتی در اطراف منطقه قرمز اسلام آباد نیز تشدید شده و تمامی مسیرهای منتهی به این منطقه با کانتینرهای بزرگ مسدود شده است.
همچنین تعداد زیادی از نیروهای پلیس و نیروهای موسوم به رنجرز در اطراف منطقه قرمز اسلام آباد مستقر شده اند.
دوشنبه هفته جاری نیز درگیری پلیس با معترضان پس از به گروگان گرفته شدن چند تن از نیروهای پلیس از سوی تحصن کنندگان در اسلام آباد رخ داد.
نیروهای پلیس برای آزادی نیروهای خود، به تحصن کنندگان حمله کردند که در این تهاجم نیروهای پلیس از گاز اشک آور استفاده کردند. تحصن کنندگان نیز با سنگ و چوب از خود دفاع کردند.
بر اساس گزارش منابع رسانه ای، تعدادی از نیروهای پلیس با لباس شخصی در بین تحصن کنندگان بودند که از سوی تحصن کنندگان شناسایی و گروگان گرفته شدند.
این رسانه ها اعلام کردند: در آن درگیری 16 نیروی پلیس و ده ها تحصن کننده زخمی شدند.
هرچند دادگاه اسلام آباد احسن اقبال وزیر کشور را به دلیل بسته شدن خیابان های اصلی پایتخت، احضار کرد.
قاضی با انتقاد شدید از دولت بخاطر بی توجهی به دستور دادگاه برای بازگشایی خیابان های اصلی پایتخت و پایان دادن به تحصن، خواستار پاسخگویی مسئولان شد.
وزیر کشور نیز به دادگاه اعلام کرد که دولت برای جلوگیری از بروز تنش و درگیری، روند مذاکره با تحصن کنندگان را دنبال می کند.
آساق**6125**سیدبهادر حسینی**انتشاردهنده: 1577**حسن حسین زاده

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۸۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی

«علی انتظاری» رییس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به حضور گسترده نیروهای نظامی آمریکا در دانشگاه‌های این کشور برای سرکوب اعتراضات در حمایت از مردم فلسطین اظهار کرد: آمریکا دارای یک «نظام رسانه‌ای» است که در دوره‌ای بسیار دقیق و حساس عمل می‌کرد و هیچ شبهه‌ای را بی‌پاسخ باقی نمی‌گذاشت اما در حال حاضر کارآمدی این نظام را از دست داده است.

وی با بیان اینکه این اعتراضات قابل پیش‌بینی بود، ادامه داد: در حال حاضر شرایطی به وجود آمده که دولت آمریکا از نظر رسانه‌ای دچار شکست شده که این موضوع، مهم‌تر از اتفاقات دیگر است.

استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه آمریکا توانایی ساماندهی افکار عمومی را ندارد و این مساله بسیار مهم‌تر از اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکاست گفت: این اتفاق نشان‌دهنده شکست رسانه‌ای غرب است؛ افرادی که در این دانشگاه‌ها تحصیل می‌کنند، در واقع فرزندان سرمایه‌داران این کشور و قشر برگزیده آمریکایی هستند که از نسل‌کُشی رژیم صهیونیستی در غزه، خون‌شان به جوش آمده است.

انتظاری تصریح کرد: علی‌رغم قدرت و گنبد آهنین رسانه‌ای و همچنین نظام کنترل شدید در آمریکا، شاهد بروز چنین اعتراضاتی هستیم که در نوع خود، از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی با بیان اینکه واقعیت آزادی در آمریکا، آزادی ذاتی نیست و فقط احساس آزادی وجود دارد گفت: هر زمانی که دولت آمریکا احساس خطر کند، آزادی منتفی می‌شود؛ شعارهای معترضان در آمریکا خیلی ملایم است و حتی معترضان در شعارهاشان موجودیت آمریکا را زیر سوال نمی‌برند اما با این وجود، دولت‌مردان حتی در این سطح را هم برنمی‌تابند.

کد خبر 6090000 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • ماجرای تیراندازی در دولت‌آباد چه بود؟
  • ماجرای تیراندازی در دولت آباد چه بود؟
  • سخنگوی وزارت خارجه : معاهده حقابه ایران و افغانستان در حال اجراست
  • تیراندازی در دولت آباد برای زمین گیر کردن سارقان
  • فیلم| دانشجویان آمریکایی در کدام دانشگاه‌ها تحصن کردند؟ -۲
  • هشدار تند کرملین به توقیف‌کنندگان غربی دارایی‌های روسیه
  • دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد
  • دانشگاه واشنگتن دانشجویان را به اخراج و تعلیق تهدید کرد