Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، پس از آنکه روز دوشنبه حزب دموکراتیک آزاد آلمان اعلام کرد از مذاکرات تشکیل دولت ائتلافی خارج خواهد شد، تلاش‌های آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان، برای ایجاد اکثریت در پارلمان این کشور با شکست روبرو شد. اکنون ادعاهایی درباره احتمال پایان یافتن دوره صدراعظمی آنگلا مرکل مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حزب دموکراتیک آزاد آلمان در ساعات پایانی روز یکشنبه اعلام کرد از مذاکرات ائتلاف با احزاب اتحاد دموکرات مسیحی، اتحاد سوسیال مسیحی و سبزها خارج خواهد شد. در صورتی که این ائتلاف حاصل می‌شد، 393 کرسی از 709 کرسی در پارلمان در اختیار دولت جدید قرار می‌گرفت. این در حالی است که اکنون احزاب باقی مانده تنها 44 درصد از کرسی‌های پارلمان را در اختیار دارند.

پس از شکست مذاکرات ائتلاف، ممکن است برای نخستین بار در تاریخ آلمان، دولتی اقلیتی شکل گیرد و یا انتخابات جدید برگزار شود.

کریستیان لیندنر، رئیس حزب دموکرات آزاد آلمان، در جمع خبرنگاران گفت احزابی که در این مذاکرات شرکت می‌کردند موفق نشدند به نقطه نظرات مشترکی برسند.

لیندنر گفت: «ما این مذاکرات را برای بررسی شرایط، و نه تشکیل دولت، انجام داده ایم. مذاکرات اولیه باید در نهایت نشان دهد آیا احزاب می‌توانند به اعتماد و نظرات مشترک دست یابند یا خیر.»

یکی دیگر از اعضای حزب دموکرات آزاد آلمان، آنگلا مرکل را مسئول شکست این مذاکرات دانست.

این عضو در مصاحبه‌ای گفت: «این مذاکرات از ابتدا دچار بی‌نظمی بسیاری بوده اند. این مذاکرات بی‌برنامه و فاقد سازماندهی بودند. صدراعظم برای این مشکلات راه حلی معرفی نکرد؛ بلکه تمامی این مسائل به طور دائم به تعویق می‌افتاد. به این ترتیب، آنگلا مرکل مسئول است.»

این سیاست‌مدار افزود در هفته گذشته، این مذاکرات به طور فزاینده‌ای با مشکل مواجه شده بود و در نهایت روز پنجشنبه به طور کامل به بن‌ بست خورد.

وی متذکر شد: «مرکل هر روز مسئله مهاجرت و سیاست اتحادیه اروپا را نادیده می‌گرفت و انتظار داشت آن‌ها خود به خود حل شوند.»

با این‌حال، حزب سبزهای آلمان برای ادامه مذاکرات به منظور تشکیل دولت جدید، اعلام آمادگی کرده است. یکی از رئیس‌های این حزب به خبرنگاران گفت: «اگر مذاکرات دیگری برگزار شود، ما آماده شرکت در آن‌ها خواهیم بود.»

وی افزود این‌که آیا آلمان دولتی اقلیتی تشکیل خواهد داد و یا انتخابات زودهنگام برگزار خواهد کرد تنها در حد گمانه‌زنی است.

پایان دوران مرکل

کاتیا کیپینگ، رئیس حزب چپ آلمان، معتقد است شکست مذاکرات ائتلاف، نشان دهنده پایان دوران مرکل خواهد بود.

وی گفت: «به هر صورت، می‌توان گفت در آن شب، روند پایان دوره مرکل آغاز شد.»

یک تحلیلگر سیاسی آلمانی اظهار کرد شکست این مذاکرات نه تنها پایان صدراعظمی مرکل را نشان می‌دهد، بلکه تغییری اساسی در سیاست آلمان ایجاد خواهد کرد.

این تحلیلگر در گفتگو با اسپوتنیک گفت: «در حقیقت، می‌توان گفت از آنجا که مرکل نتوانست دولتی با ثبات تشکیل دهد، پایان دوره وی رقم خورد.»

واکنش‌های بین‌المللی

امانوئل مکرون، رئیس جمهور فرانسه، اعلام کرد کشورش از تشدید شرایط در آلمان در پی شکست مذاکرات بر سر تشکیل دولت ائتلافی راضی نیست.

وی در مصاحبه‌ای گفت: «ما به تنش در آلمان علاقه‌ای نداریم.»

کمیسیون اروپا همچنین پس از انتشار خبرها درباره شکست این مذاکرات، ابراز امیدواری کرد آلمان یکپارچه و با ثبات باقی بماند.

سخنگوی کمیسیون اروپا در این‌باره گفت: «ما اطمینان داریم روند قانونی در آلمان، پایه ثبات و پیوستگی که همواره بخشی جدانشدنی از سیاست این کشور بوده است را ارائه خواهد داد.»

انتهای پیام/

 

خطر پایان صدراعظمی آنگلا مرکل در آلمان

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۴۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال

 یک مقام ارشد سیاسی حماس به آسوشیتدپرس گفت که این گروه سیاسی نظامی حاضر است با یک آتش‌بس پنج ساله یا بیشتر با اسرائیل موافقت کند؛ در صورت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی، سلاح‌های خود را روی زمین گذاشته و به یک حزب سیاسی تبدیل خواهد شد.

به گزارش صدای ایران ، خلیل الحیه در مصاحبه‌ای که روز چهارشنبه با این خبرگزاری در استانبول انجام داده همچنین تاکید کرد که حماس آمادگی دارد به سازمان آزادی‌بخش فلسطین بپیوندد تا یک دولت واحد برای غزه و کرانه باختری تشکیل شود. 

به نوشته یورونیوز،  این گروه فلسطینی قبلا همواره تاکید کرده که مبارزه خود را تا زمان نابودی اسرائيل ادامه خواهد داد.

الحیه که از مقام‌های بلندپایه حماس به شمار می‌رود که در مذاکرات برای آتش بس و تبادل گروگان‌ها حضور داشته در این مدت گاهی لحن تند و مخالف و گاهی هم بیان آشتی‌جویانه‌ای داشته است. 

او در بخش دیگری از این مصاحبه تاکید کرد که «حماس آمادگی دارد حدود کشور فلسطینی را بر اساس قطعنامه‌های بین‌المللی که تاکید دارد باید در امتداد مرزهای پیش از جنگ ۱۹۶۷ تشکیل شود، بپذیرد.»

وی در خصوص اینکه اگر چنین اتفاقی بیفتد چه سرنوشتی در انتظار حماس خواهد بود گفت: «آن‌وقت شاخه نظامی ما منحل می‌شود. تجربیات افرادی که با اشغالگران جنگیدند چه شده است؟ وقتی به استقلال رسیدند و حقوق خود را کسب کردند به احزاب سیاسی تبدیل شدند و نیروهای مبارز هم به ارتش ملی پیوسته‌اند.»

طی سال‌ها، حماس گاهی موضع عمومی خود را نسبت به احتمال تشکیل کشور فلسطینی در کنار اسرائیل تعدیل کرده است. اما برنامه سیاسی آن هنوز رسما بر شکل گیری کامل فلسطین از از رودخانه تا دریا (من النهر الی البحر) است؛ منطقه‌ای از رود اردن تا دریای مدیترانه که شامل اسرائيل نیز می شود.  

الحیه نگفت که آیا استقبال آشکار او از راه حل دو کشوری به منزله پایان دادن به درگیری فلسطین با اسرائیل است یا گامی موقت به سوی هدف اعلام شده این گروه برای نابودی اسرائیل.

تشکیلات خودگردان فلسطین امیدوار است که یک کشور مستقل در کرانه باختری، شهر قدس شرقی و غزه ایجاد کند، مناطقی که اسرائیل در جنگ ۱۹۶۷ در خاورمیانه تصرف کرد. در حالی که جامعه بین المللی به شدت از چنین راه حل دو کشوری حمایت می‌کند، دولت تندرو بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، آن را رد می کند.

اسرائیل می‌گوید که از زمان آغاز جنگ، اکثر گردان‌های اولیه حماس را منهدم کرده است، اما چهار گردان باقی‌مانده در رفح مخفی شده‌اند. اسرائیل استدلال می‌کند که حمله به رفح برای پیروزی بر حماس ضروری است.

الحیه اما می‌گوید که چنین حمله‌ای نمی‌تواند به نابودی حماس بینجامد. او گفت که تماس‌ها بین رهبری سیاسی خارج و رهبری نظامی در غزه بدون وقفه در جریان است و تماس‌ها، تصمیم‌گیری‌ها و جهت‌گیری‌ها با مشورت  بین دو گروه انجام می‌شود. 

جنگ غزه نزدیک به هفت ماه طول کشیده و مذاکرات آتش بس متوقف شده است. جنگ با حمله مرگبار ۷ اکتبر به جنوب اسرائیل آغاز شد که در آن گروه حماس حدود ۱۲۰۰ را کشتند. در مقابل اسرائيل عملیات نظامی گسترده‌ای را در سراسر نوار غزه آغاز کرد، حملاتی که تاکنون جان بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را گرفته و باعث آوارگی ۸۰ درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفری این باریکه شده است.

دیگر خبرها

  • رسمی؛ درو مک اینتایر با WWE تمدید کرد
  • اعتراض علیه سیاست‌های ضد اسلامی دولت آلمان در هامبورگ
  • اپل کاربران را از اپل آی دی بیرون می اندازد
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟
  • شکست سنگین دورتموند مقابل لایپزیش/ بایرن مونیخ پیروز شد + فیلم
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • علی‌اف: فعالیت مرکز نظارت مشترک روسیه و ترکیه به پایان رسید
  • دولت صنعا از سرگیری مذاکرات با عربستان را تکذیب کرد
  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • سریع ترین شناگر ایران رکورد ۱۰۰ متر آزاد را شکست