Web Analytics Made Easy - Statcounter

پویا اسبقی؛ مربی جوان ایرانی که به تازگی سرمربی تیم گوتنبرگ شده است.او تنها با ۳۲ سال سن توانسته است به عنوان سرمربی این تیم مطرح اروپا انتخاب شود.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

پویا اسبقی؛ مربی جوان ایرانی که به تازگی سرمربی تیم گوتنبرگ شده است. تصاویر او را ببینید باورتان نمی‌شود با این سن و سال سرمربی یکی از مطرح‌ترین تیم‌های این کشور شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پویا تنها ۳۲ سال سن دارد و حالا یکی از استعدادهای بزرگ مربیگری این کشور به حساب می‌‌آید. به همین بهانه، گفت‌وگوی با پویا اسبقی انجام دادیم.

*برای همه ایرانی‌ها خبر جالبی بود وقتی شنیدند پویا اسبقی، یک فرد ایرانی سرمربی یکی از مطرح‌ترین تیم‌های سوئد یعنی گوتنبرگ شده است. حالا خیلی‌ها دوست دارند بیشتر با شما آشنا شوند؟

سلام. ممنون از شما و همه مردم ایران. ما در کرج زندگی می‌کردیم ولی وقتی یک سال داشتم همراه با خانواده به سوئد آمدیم. حالا هم ۳۲ سال دارم. با اینکه ۳۱ سال در سوئد زندگی کرده‌ام، فارسی را بلدم. من ابتدا اقتصاد خواندم. وقتی ۲۳ سالم بود به سمت فوتبال کشیده شدم و مربیگری را آغاز کردم. اول مربی تیم زیر ۱۴ سال بودم. بعد از آن بچه‌ها کم‌کم بزرگ شدند و من مربی زیر ۱۸ ساله‌ها شدم. بعد به دسته پنجم سوئد رفتم و مربیگری کردم. فکر کنم ۴ سال قبل بود که در لیگ دسته دوم سرمربیگری کردم. سال گذشته لیگ را با تیم دارکورد که برای کردهای سوئد است، شروع کردم. بعد از مدتی به تیم آخر لیگ رفتم. فکر کنم تابستان بود. (تاریخ شروع لیگ سوئد از زمستان هر سال است) این تیم از ۱۰ بازی فقط ۵ امتیاز داشت ولی من توانستم آنها را در لیگ دو نگه دارم. خیلی با هم خوب کار کردیم.

*چه شد به گوتنبرگ ملحق شدید؟

یک ماه قبل بود. از من پرسیدند سال دیگر چه تصمیمی می‌گیری؟ باشگاه گوتنبرگ تو را می‌خواهد. این باشگاه همان‌طور که می‌دانید یکی از بزرگترین باشگاه‌های سوئد است و حتی در گذشته قهرمان یوفا کاپ شده است. این تیم توانست در آن سال تیم‌هایی مثل میلان و بارسلونا را ببرد. این بود که توافق کردیم تا با هم همکاری کنیم.

*جالب است، بدون آنکه فوتبال حرفه‌ای بازی کنید حالا یک سرمربی حرفه‌ای هستید.

من فوتبال بازی کردم. ۱۹ سالم بودم که فهمیدم بازیکن بزرگی نمی‌شوم. فقط تند می‌دویدم، همین! می‌دانستم تبدیل به بازیکن بزرگی نمی‌شوم و فوتبال را کنار گذاشتم. در سوئد می‌گویند وقتی یک در را می‌بندی، در دیگری بازی می‌شود. من در فوتبال بازی کردن را بستم و در مربیگری برایم باشد. خیلی زود شروع کردم و به خاطر همین الان مربی جوانی هستم.

*با ۳۲ سال مربیگری می‌کنید. اگر فوتبالیست بودید الان بازی می‌کردید!

(خنده) همیشه در تیم‌هایی که بودم، ۴، ۵ بازیکن تیم سن‌شان بیشتر از من بود. ولی هیچ‌وقت به خاطر این مشکلی نداشتم. من اگر بازی می‌کردم شک نکنید تا ۳۵ سالگی ادامه می‌دادم و تازه سه سال بعد مربیگری را تازه شروع می‌کردم ولی من از ۲۳ سالگی استارت کار مربیگری را زدم.

*فکر کنیم شما و تمام مربیانی که در سوئد کار می‌کنید، یک آرزوی مشترک دارید. درست است؟

سرمربیگری تیم ملی را می‌گویید؟ ببینید همه مربیانی که اینجا کار می‌کنند، آرزو دارند یک روز سرمربی تیم ملی شوند. من هم همین‌طور.

*و آرزویی برای کار در ایران دارید؟ اصلاً اطلاعاتی از کار در ایران دارید؟

نه راستش. خیلی کم درباره ایران می‌دانم. قبلاً چند بار بازی پرسپولیس و تیم ملی را دیده‌ام. همیشه بازی‌های تیم ملی در جام جهانی‌ را می‌بینم ولی خب به اندازه فوتبال اروپا وارد نیستم. ایران کشور مادر و پدرم است. من هم ایرانی‌ام. خب اگر از ایران پیشنهاد داشته باشم هیچ‌وقت نه نمی‌گویم.

*چقدر از کارلوس کی‌روش شناخت دارید؟

از نزدیک که با او آشنایی ندارم ولی مثل همه، کار او در منچستر و رئال را نگاه می‌کردم. وقتی مربی ایران شد، می‌دانستم او کار خیلی خوبی می‌کند. الان هم می‌بینید که چقدر در ایران خوب کار کرده است.

*با بازیکنان ایرانی چقدر آشنایی دارید؟ تا به حال با کسی کار کرده‌اید؟

بازی چند بازیکن ایران را در تیم‌های مختلف دیدم ولی نشد آنها را به تیم خودم بیاورم.

*سامان قدوس هم در سوئد بازی می‌کند و تیم ملی ایران را انتخاب کرده است. با او ارتباطی داری؟

با سامان حرف نزده‌ام ولی صد در‌صد بازی‌هایش را می‌بینم. تیم آنها از تیم‌های خوب سوئد است. سامان هم یکی از بهترین‌های فوتبال این کشور است. می‌خواستند او در تیم ملی سوئد باشد ولی ایران را انتخاب کرد.

منبع: پارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۱۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه گفت: خانواده مهم‌ترین نهادی است که ارزش‌های اخلاقی را به افراد آموزش می‌دهد و اگر بخواهیم یک جامعه با اخلاق داشته باشیم، باید آن را از خانه و توسط خانواده بیاموزیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد خیاط زنجانی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت _ به خبرنگاران اظهار کرد: داشتن خانواده‌ی سالم یکی از موضوعاتی است که همه‌ی افراد به دنبال راهکاری برای رسیدن به آن هستند و شرایط مثبت یا منفی درون خانواده تأثیر بسیاری در سلامت روان و همین‌طور انگیزه آنان برای فعالیت در محیط دارد.

وی افزود: داشتن خانواده سالم و ایجاد یک فضای پرانرژی در میان اعضای خانواده یکی از مهم‌ترین مسائلی است که باید به آن توجه داشته داشت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: احتمالاً به تجربه متوجه این موضوع شده‌اید که به‌هم‌ریختگی فضای خانه می‌تواند انگیزه شما را برای سایر فعالیت‌ها نیز تحت تأثیر قرار دهد و درعین‌حال وجود فضای مثبت یا گذراندن یک آخر هفته مطلوب انرژی شما برای فعالیت در هفته آینده را نیز دوچندان خواهد کرد. به همین خاطر می‌توان گفت که داشتن یک خانواده سالم در سایر جنبه‌های زندگی هریک از اعضا نیز اثرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه بر این خانواده نقش مهمی در سلامت روان اعضا ایفا می‌کند. اعضای یک خانواده سالم معمولاً سطح سلامت روان بالاتری دارند و مشکلاتی مانند افسردگی، اضطراب یا اعتیاد به مواد مخدر در این افراد کمتر دیده می‌شود. همچنین درصورتی‌که این خانواده‌ها با چنین مشکلاتی مواجه شوند، حمایت اعضا از یکدیگر باعث حل بحران در زمان کوتاه‌تر و با آسیب کمتر خواهد شد.

خیاط زنجانی خاطرنشان کرد: خانواده مهم‌ترین نهادی است که ارزش‌های اخلاقی را به افراد آموزش می‌دهد. خانواده می‌تواند اعضای خود را طوری تربیت کند که از انحرافات و گمراهی‌های امروزی دوری کند و در عوض یک فضای سالم به وجود بیاورد. اگر بخواهیم یک جامعه با اخلاق داشته باشیم باید آن را از خانه و توسط خانواده بیاموزیم.

وی با بیان اینکه نقش خانواده در تمام مراحل زندگی ما قابل لمس و شناسایی است گفت: خانواده اساسی‌ترین واحد جامعه است، به همین دلیل برخی از پژوهشگران خانواده را ستون فقرات یک جامعه می‌دانند، در واقع آن را نمونه کوچک شده یک جامعه قلمداد می‌کنند؛ آمار ازدواج و طلاق به همین دلیل سلامت آن جامعه را نشان می‌دهند و خانواده را یک نمونه کوچک شده از جامعه به حساب می‌آورند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه اذعان داشت: بر همین اساس با توجه به ضرورت امر کانون استان بر آن شد تا با همکاری اداره کل ورزش و جوانان اولین نشست از سلسله نشست‌های خانواده‌ی سالم با عنوان خانواده و تربیت را برگزار کند.

کد خبر 749526

دیگر خبرها

  • کنایه مورینیو به رم: مردم از من انتظار برد با تیم‌هایی را دارند که برای قهرمانی ساخته نشدند!
  • پوچتینو: من هم با پوستکوعلو به سوئد می روم
  • آغاز طرح های سالم سازی دریا در گیلان از اول خرداد
  • آنژ پوستکوعلو: فصل بعد به سوئد می روم
  • شجاعیان: در خواستگاری‌ام سر فوتبال دعوا شد!
  • آغاز عصر جدید مورایس در فوتبال ایران
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • وقتی آندره آ پیرلو فوتبال را به هنر تبدیل می‌کند / فیلم
  • آغاز دوره مربیگری فوتسال سطح یک آسیا در شهرکرد
  • بلیط فروشی بازی پرسپولیس و سپاهان آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط footballeticket.ir