Web Analytics Made Easy - Statcounter

میانمار و بنگلادش روز پنج‌شنبه (امروز) توافقی را برای بازگشت مسلمانان «روهینگیا» که مجبور شدند از خشونت‌های ارتش میانمار در استان «راخین» به بنگلادش فرار کنند، امضا کردند.

خبرگزاری فارس: بنا به گزارش رسانه های غرب، میانمار و بنگلادش، توافقی را برای بازگشت مسلمانان روهینگیا به میانمار به امضا درآورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میانمار و بنگلادش روز پنج‌شنبه (امروز) توافقی را برای بازگشت مسلمانان «روهینگیا» که مجبور شدند از خشونت‌های ارتش میانمار در استان «راخین» به بنگلادش فرار کنند، امضا کردند.

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس»، میانمار خبر امضای این توافق را اعلام کرد اما جزئیاتی درباره تعداد آوارگان روهینگیا که اجازه بازگشت به خانه‌هایشان در میانمار را دارند، فاش نکرد.

بیش از 620 هزار مسلمان روهینگیا از 25 آگوست سال جاری میلادی از میانمار به سمت بنگلادش فرار کردند.

آوارگان روهینگیایی که وارد بنگلادش شدند، می‌گویند که سربازان و بودائی‌ها در میانمار خانه‌هایشان را به آتش کشیده‌ و نظامیان به سمت آن‌ها تیراندازی کرده‌‌اند.

دفتر «آنگ سان سو چی» رهبر دوفاکتوی میانمار می‌گوید که توافق در خصوص «بازگشت آوارگان از استان راخین» توسط مقامات کابینه در«نایپیداو» پایتخت میانمار به امضا درآمده است.

طبق توافق، آوارگان روهینگیا می‌بایست اسناد مربوط به اقامت خود را ارائه کنند تا مجوز بازگشت به کشورشان را پیدا کنند، اما تعداد اندکی از مسلمانان روهینگیا اسناد اقامت دارند.

نخست‌وزیر بنگلادش گفته است: «ما به مذاکرات دوجانبه با میانمار ادامه می‌دهیم تا این اتباع میانماری (روهینگیا) بتوانند به کشورشان بازگردند. درخواست من از میانمار است که اتباع خود را خیلی زود از بنگلادش بازپس گیرد».

روهینگیایی‌ها در کمپ آوارگان بنگلادش در خصوص این توافق بسیار زیاد ابراز تردید کردند و یکی از آن‌ها گفت: «آن‌ها خانه‌های ما را سوزاندند، آن‌ها زمین‌ها و گاوهای ما را گرفتند. آیا اینها را بازمی‌گردانند؟»

یکی دیگر از آن‌ها اینگونه گفت: «من اصلاً خوشحال نیستم. اول اینکه، من می‌بایست بدانم آیا آن‌ها ما را با هویت روهینگیا پذیرش می‌کنند».

چندین دهه است که مسلمانان روهینگیا با رفتارهای تبعیض‌آمیز دولت خود که اکثریت آن را بودایی‌ها تشکیل می‌دهند، مواجهند.

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۳۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند

روز گذشته یک عضو هیأت رئیسه مجلس از امضای بیانیه‌ای در حمایت از بازگشت طرح گشت ارشاد خبر داد.

به گزارش انتخاب، علی کریمی فیروزجائی در نشست علنی یکشنبه، ۹ اردیبهشت ماه مجلس شورای اسلامی بیانیه بیش از ۱۶۰ تن از نمایندگان با موضوع تقدیر و تشکر از فرماندهی محترم فراجا و مردم عزیز ایران اسلامی در همراهی با اجرای طرح عفاف و حجاب را قرائت کرد.

با این اوصاف، به نظر می‌رسد بیش از ۱۰۰ تن از نمایندگان مجلس حاضر به حمایت از طرح «نور» نشده اند.

دیگر خبرها

  • لازارینی: امیدوارم اسرائیل مانع سفر یکشنبه من به غزه نشود
  • سفرنامه| اولین قبرستان مسلمانان در ایران؛ اینجا جسد مردگان پوسیده نمی‌شود؟/ عکس
  • دیدار شیخ الازهر و رئیس جمهور بوسنی و تاکید بر اتحاد مسلمانان
  • ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از «طرح نور» را امضا نکردند؟
  • بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس بیانیه حمایت از طرح «نور» را امضا نکردند
  • موج گرمای کم‌ سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • زلنسکی برای آمریکا چه نقشه‌ای دارد؟/ تعهداتی «با تاریخ، با امضا»!
  • تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در محکومیت برخورد آمریکا با دانشجویان
  • آوارگان فلسطینی اینگونه از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا تشکر کردند | ببینید
  • ببینید | قدردانی آوارگان فلسطینی از دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا