Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان:معاون قرآن و عترت وزارت ارشاد در خصوص وضعیت کتاب در کشور گفت: کتاب‌های خوب همیشه طالب دارد و خواننده آنها را می‌خواند، اگر الان یک کتاب‌فروشی را مشاهده می‌کنید که خلوت است به خاطر نبود کتاب خوب نیست.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، عبدالهادی فقهی‌زاده معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بعدازظهر امروز پنج‌شنبه(2آذرماه) به کتاب گردی در خیابان‌های انقلاب رفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براساس این گزارش فقهی‌زاده در خصوص تاثیر حضور مسئولان در عرصه کتاب و کمک به ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در بین مردم، گفت: این تصور را باید واقعی کنیم، بنده یک کتاب دوست حرفه‌ای هستم به این معنا که بیش از سی سال تقریبا به طور متناوب ولی منظم به کتاب‌ فروشی‌های تهران، قم و مشهد مراجعه می‌کنم.

وی ادامه داد: بدانید که کتاب‌های خوب همیشه طالب دارد و خواننده آنها را می‌خواند، اگر الان یک کتاب‌فروشی را مشاهده می‌کنید که خلوت است به خاطر نبود کتاب خوب نیست، که امروز برخی از علاقمندان کتاب‌ها را به روش‌های جدیدی همچون اینترنت یا کتاب‌خوان‌ها خریداری می‌کنند.

معاون قرآن و عترت تاکید کرد: بعضی‌ها تبلیغ خوبی در مورد کتاب نمی‌کنند و این موضوع باعث کم‌فروغ شدن خرید کتاب می‌شود، بنابراین تبلیغ کتاب باید بیشتر شود و از مراکز ارتباطی همچون صداوسیما و سایر رسانه‌ها استفاده کنیم.

فقهی‌زاده یادآور شد: مقالات نقدی در خصوص کتاب نیز می‌تواند توچه مردم به یک کتاب را جلب کند، کتاب‌های خوب در فرصت کوتاهی به چاپ‌های مجدد می‌رسد و این نشان می‌دهد که با ایجاد زمینه‌های مثبت و صحیح می‌توان کتاب‌های خوب بیشتری تولید کرد.

وی افزود: حمایت از مولفان و نویسندگان نیز می‌تواند در این زمینه کمک کند، البته مراکز انتشاراتی نباید فراموش شود، در طول تاریخ ایران معلاصر انتشاراتی‌ها جزء فرهنگ عمومی کشور بودند و بیشترین انگیزه‌ها در انتشارات متمرکز بوده است.

معاون قرآن و عترت با بیان اینکه یک عامل مهم که کتاب خوانی را دفع کرده است چاپ کتاب‌های کم مایه و در سطح پایین است، تصریح کرد: در این میان قیمت هم تاثیر دارد اما نه تاثیر آنچنانی که مردم کتاب نخرند زیرا کتاب یک کالا ارزشی است که نباید انتشاراتی‌ها به خاطر آن ضرر کند.

فقهی‌زاده در پایان گفت: اگر کتاب‌های خوب نوشته و توزیع شود و ارزیابی‌های مناسب را داشته باشیم تصور می‌کنم طالبان واقعی کتاب حاضر خواهند بود قیمت کتاب را پرداخت کنند.

پایان پیام/523

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۴۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با تاکید بر آگاهی‌بخشی و فرهنگسازی موضوع محیط زیست در جامعه گفت: مردم باید از جنبه‌های شرعی به موضوع محیط زیست به ویژه حرمت آلوده کردن و تخریب محیط زیست آگاه باشند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله محمدجواد فاضل لنکرانی در دیدار با مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: محیط زیست به عنوان یک مسأله جهانی باید مورد توجه جدی مسئولان کشورمان قرار داشته باشد. 

وی با بیان اینکه همه انسانها برای حفظ امنیت و سلامت خودشان باید مسائل زیست محیطی را رعایت کنند، افزود: آگاهی بخشی و فرهنگسازی در این رابطه باید در اولویت برنامه‌ها قرار داشته باشد.

رئیس مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) با اشاره به اهمیت و جایگاه محیط زیست در آموزه‌های دینی و قانون اساسی، گفت: تاکنون آنگونه که باید و شاید نسبت به مسأله محیط زیست فرهنگسازی نشده است.

وی بر ضرورت آشنا کردن کودکان با مسأله محیط زیست تأکید کرد و افزود: بر اساس عقل و شرع، حفظ و تقویت منابع ملی و سرمایه‌های خدادادی برای نسل‌های آینده ضرورت دارد. 

آیت الله فاضل لنکرانی با بیان اینکه مسأله محیط زیست باید هرچه بیشتر از نظر فقهی مورد توجه قرار بگیرد، تصریح کرد: قطعا مردم باید از جنبه‌های شرعی این موضوع به ویژه مسأله حرمت آلوده کردن و تخریب محیط زیست آگاه باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی کانون نهج‌ البلاغه در دانشگاه‌ها تصویب شد
  • انتخاب وزارت علوم به میزبانی بخش دانشگاهی سی و دومین دوره نمایشگاه قرآن
  • جنبه‌های شرعی حفاظت از محیط زیست به مردم بازگو شود
  • برگزاری مرحله استانی مسابقات قرآن و عترت و نماز به میزبانی شهر کهک
  • موزه پبده از بی نظیرترین موزه‌های کتب و نسخ خطی قرآن کریم
  • ثبت رکورد پرمخاطب‌ترین روز سال برای «ملت» و «باغ کتاب»
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • کمرنگ‌شدن نشریات تخصصی نوجوانان از عوامل افت شعر نوجوانان است
  • بررسی سیر تحول هنرهای قرآنی/ اهمیت نگاه میراث فرهنگی به هنر قرآنی
  • چرا شعر نوجوان مورد توجه نیست؟