Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش سرویس حوادث جام نیـوز، مرد جوان که پس از 3 سال سکوت در یک پرونده قتل، سال گذشته دستگیر شده است، به زودی محاکمه می شود.

 

 ساعت 6 عصر نخستین روز بهمن ماه سال 92 ماموران کلانتری 161 ابوذر در جریان کشته شدن مادر و دختری در طبقه دوم ساختمانی در خیابان زمزم، خیابان طاهری قرار گرفتند.
ماموران در گام نخست پی بردند که یکی از بستگان این خانواده با حضور در جلوی ساختمان این مادر و دختر متوجه بوی گاز از داخل ساختمان شده و آتش نشانان با حضور در خانه در برابر جسد سحر 24 ساله و دخترش یلدا 3 ساله روبرو می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ماموران در این مرحله پی بردند که شوهر قربانی که راننده کامیون است وقتی در برابر تماس های بی پاسخ همسرش قرار می گیرد نگران شده و از یکی از بستگانش می خواهد برای سرکشی به خانه اش مراجعه کند که در برابر این سناریوی مرموز قرار می گیرد.

 


بدین ترتیب تیمی ازماموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران همراه بازپرس کشیک قتل در صحنه حاضر می شوند و تحقیقات ابتدایی نشان از آن داشت که پارگی شیلنگ گاز به صورت عمدی باعث مرگ این مادر و دختر شده است اما کارشناسان پزشکی قانونی پس از اقدامات فنی روی جسد قربانیان حادثه از خفه شدن سحر ویلدا از سوی عامل جنایت خبر دادند.


بدین ترتیب ماموران اداره 10 پلیس آگاهی تهران به دستور بازپرس سجاد منافی آذر از شعبه سوم دادسرای امور جنایی تهران برای ردیابی عامل جنایت وارد عمل شدند.


کارآگاهان در این مرحله پی بردند ه همسر قربانی که راننده کامیون است و بیشتر روزها در جاده ها به سر می برد همیشه پول زیادی در خانه می گذارد و این درحالی بود که در بررسی قتلگاه این مادر و دختر هیچ پول و طلایی نبود و همین کافی بود تا فرضیه قتل برای سرقت در دستور کار ماموران قرار گیرد.


در ادامه تحقیقات کارآگاهان پی بردند که یکی از بستگان مقتول که مصطفی 30 ساله است روز جنایت در تهران بوده و در نزدیکی قتلگاه این مادر و دختر مشاهده شده است و همین کافی بود تا روز 27 مرداد ماه این مظنون به قتل از سوی ماموران دستگیر شود.


مصطفی ابتدا خود را بی گناه می دانست اما ساعت 11 روز 28 مرداد پس از 878 روز سکوت راز این جنایت را فاش کرد.


مصطفی در اعترافاتش گفت: می دانستم شوهر سحر به خاطر کارش بیشتر اوقات در خانه نیست و از وضعیت مالی خوبی برخوردارند برای سرقت خانه شان شدم با طراحی سناریو قتل ابتدا مادر و دختر کوچولو را به قتل رساندم و سپس اقدام به سرقت کردم و با بریدن شیلنگ گاز سعی داشتم ماجرای قتل را پنهان نگه دارم که پس از دو سال دستم رو شد.

 

این مرد پس از پایان مراحل تحقیق در پرونده اش به زودی در دادگاه کیفری استان تهران محاکمه خواهد شد.
گفت و گو با قاتل بی رحم
سابقه داری؟
نه


اهل کجایی؟
یکی از شهرهای شمالی کشور


ازدواج کردی؟
بله دو فرزند دختر و پسر دارم.


شغل؟
آشپز هستم.


سحر را از کجا می شناختی؟
سال 91 بود که در یک مراسم عروسی وقتی در آشپزخانه بودم با سحر که یکی از بستگان دورمان است روبرو شدم و از همان موقع بود که دلباخته زن جوان شدم.


می دانستی سحر شوهر و بچه دارد؟
بله می دانستم و چندبار تلفنی با او حرف زدم اما وقتی فهمید به او علاقه دارم دیگر جواب تلفن هایم را نداد.


روز حادثه چه شد؟
مدتی بود که خانواده سحر به تهران سفر کرده بودند و من به خاطر فوت پسر عمویم به تهران آمده بودم و با اطلاع از اینکه شوهر سحر در خانه نیست برای دیدنش به سراغش رفتم وقتی سحر در را باز کرد وارد خانه شدم و مثل یک میهمان از من پذیرایی کرد که در یک لحظه شیطان مرا تسخیر کرد و تصمیم گرفتم به رابطه شوم با زن جوان گرفتم که سحر در برابرم مقاومت کرد وقصد داشت با جیغ و فریاد اهالی ساختمان را با خبر کند که ترسیدم و دستانم را روی دهانش گذاشتم که دیدم دیگر نفس نمی کشد.


دخترش را چرا کشتی؟
یلدا کوچولو مرا دیده بود و اگر پلیس می آمد مرا حتما لو می داد به همین خاطر او را نیز خفه کردم.


از خانه سحر سرقت کردی؟
قصد خارج شدن داشتم با صندوقچه ای روبرو شدم و دیدم طلا و پول زیادی داخل آن است به همین خاطر پول و طلاها را برداشتم و برای گمراه کردن پلیس اقدام به بریدن شیلنگ گاز کرده و از خانه خارج شدم.


پس ازقتل کجا رفتی؟
طلاها را فروختم و با پولی که به دست آورده بودم به شهرمان برگشتم و در این مدت در کنار خانواده ام زندگی می کردم.


فکر می کردی دستگیر شوی؟
نه، با گذشت 3 سال فکر نمی کردم پلیس مرا شناسایی کند.


عذاب وجدان نداشتی؟
از همان روز نخست عذاب وجدان داشتم اما به خاطر خانواده ام نمی توانستم کاری کنم.


اگر کسی با خانواده ات این کار را می کرد چه کاری می کردی؟
(مصطفی سرش را پایین انداخت و در جواب به این سوال سکوت کرد).

رکنا

110

منبع: جام نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • طلاق از شوهر به‌خاطر خیلی خوب‌بودن!
  • فرار زن جوان از دست مرد شیطان‌صفت | مرا به بیابان‌های اطراف شهر کشاند و...
  • مرگ؛ ایستگاه پایانی دو قاتل | اتفاق شیرین برای یک محکوم به قصاص که تا یک قدمی چوبه دار قرار گرفت اما ...
  • مویس در تشریح علت افت وست هم: ما دیگر رایس، بهترین هافبک کشور را در اختیار نداریم
  • اعتراف مهناز افشار درباره روزهای تلخ بعد از مهاجرتش | داغ بودم و نمی‌فهمیدم
  • بیوه شدن دختر ۲۳ ساله در شب عروسی/ ۲۰ بار مچ شوهرم را با زن‌های غریبه گرفتم
  • قتل زن میانسال در دعوای مادر و دختری | دختر جوان تا یک‌قدمی چوبه دار رفت
  • مجازات دختر‌ی که باعث مرگ مادر معتادش شد
  • وقتی تیراندازی در عروسی پروازهای فرودگاه خرم‌آباد را لغو کرد