Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: معاون رئیس شورا در امور نظارت شورای شهر تهران، ری و تجریش از بازگرداندن کاربری سوله‌های بحران به کاربری اصلی خبر داد و گفت: متاسفانه شاهد برخی بی‌انضباطی ها در حوزه کمک‌های شهرداری درگذشته هستیم.

به گزارش خرداد افشین حبیب‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به بازگرداندن سوله های مدیریت بحران به کاربری اصلی آنها ازجمله سوله ای که دراختیار برنامه خندوانه گذاشته شده بود گفت: سوله‌های بحران با هدف مشخصی و برای امدادرسانی در شرایط بحرانی طراحی شده بودند و قرار بود به محل دپوی اقلام امدادی و نه سایر کاربری‌ها بدل شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سوله‌های بحران در مناطق مختلف به گونه‌ای ایجاد شده بودند که در مواقع بحران افراد می‌توانستند دسترسی سریع‌تری به اقلام امدادی داشته باشند گفت: بخصوص ایجاد سوله بحران در کوچه‌های صعب‌العبور و بافت‌های فرسوده و یا خیابان‌های کم عرض می‌توانست بسیار گره‌گشا باشد؛ اما متاسفانه بهره‌برداری از آنها به غیر واگذار شده است که این مساله خارج از اهداف و فلسفه ایجاد سوله‌های بحران بود؛ البته ما خندوانه را مقصر نمی‌دانیم بلکه این مسئله متوجه شهرداری تهران و واگذارکنندگان این سوله‌ها است نه خندوانه. که از قرارمعلوم ارتباط معنا داری درواگذاری این سوله ویکی از مسئولین شهرداری تهران درسازمانهای وابسته وجوددارد که اگر این موضوع صحت داشته باشد پیگیری جدی خواهیم کرد.

معاون نظارت شورای شهر تهران، ری و تجریش با بیان اینکه خوشبختانه سوله‌های مدیریت بحران درحال تحویل و بازگردانی آن به کاربری اصلی است و قطعا بازگردانی سایر سوله‌ها در دستور کار قرار دارند، گفت: به جهت برخی تصمیم‌گیری‌های غیرمسوولانه که البته در سایر حوزه‌ها نیز مشاهده می‌شود، شاهد این بی‌انضباطی‌ها در واگذاریها هستیم. به نظر بنده شهرداری باید درارائه کمک ها باحساسیت بیشترعمل کند؛ چرا که دارایی شهرداری متعلق به عموم شهروندان تهرانی است و هرگونه کمکی باید با اطلاع رسانی و شفافیت کامل صورت گیرد تا مردم بدانند مدیریت شهری چگونه ازاموال آنها حراست می کند و نباید به گونه‌ای عمل شود که مردم در فرآیند نحوه ارائه این کمکها قرار نگیرند.

وی اظهار کرد: همچنین در حوزه کمک‌های مالی نیز موارد مختلفی وجود دارد که ما به عنوان نماینده مردم در حوزه وظایف نظارتی شورا در حال پیگیری هستیم و از شهردار محترم تهران می‌خواهیم تمام کمک‌های انجام شده در سنوات گذشته را شفاف و بی پرده با مردم تهران درمیان گذاشته و در گزارشی که قرار است ارائه شود بگنجانند و از این به بعد نیز کمک‌های شهرداری و همچنین کمک‌هایی که درگذشته صورت گرفته، درسایت شهرداری به اطلاع مردم برسد.

حبیب‌زاده با بیان اینکه مردم مطمئن باشند که در نظارت بر رعایت حقوق آنها کوتاهی نکرده و اجازه تضییع حقوق آنها را نمی‌دهیم، گفت: همه موارد را بر حسب گزارشات مردمی وسیستمی پیگیری می‌کنیم.

وی افزود: برخی سازمانها نیز اعلام می دارند در راستای وظایف ذاتی خود کمکهایی را به موسسات مختلف نموده‌اند مانند کمک 950 میلیون تومانی سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به ساخت فیلم  ماجرای نیمروز که پس از اخذ گزارش اعلام نمودند این کمک صورت گرفته اما پس ازفروش فیلم مبلغ به حساب شهرداری بازگشته است.

  عضو شورای شهر تهران ادامه داد: درصدور پروانه های ساختمانی نیز که باگزارش تخلفات متعدد درعدم رعایت طرح تفصیلی مواجه هستیم، موارد درحال احصاء و بررسی و درصورت اثبات آن در حال ارجاع به کمیته تخلفات می باشیم.

وی گفت: در خصوص واگذاری املاک به برخی شرکت‌های کارگزاری نیز درحال جمع آوری مدارک ومستندات می باشیم وحتما به آنهارسیدگی خواهدشد.

برچسب ها: بی‌انضباطی ، کمک‌ ، شهرداری تهران ، سنوات

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۷۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: پیشنهاد می‌کنم بازرسی کار در کشور توانمندسازی شود، در این راستا ادارات نیز مکلف به فعال کردن واحد HSE شوند و در کنار مدیریت بحران استان قرار گیرند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، منصور شیشه‌فروش امروز _پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت_ در همایش اهمیت، نقش و جایگاه HSE در مدیریت شهری با تقدیر از مدیریت شهر اصفهان که در مدیریت بحران و در حوزه پیشگیری پیشگام است، اظهار کرد : بخشی از حوادث ریشه طبیعی دارند، در کشور بیش از ۴۲ حادثه طبیعی که سابقه وقوع داریم شناسایی شده است.

وی با بیان اینکه بخشی از حوادث انسان ساخت هستند که می‌توان اقداماتی را در راستای کنترل و پیشگیری آن انجام داد، افزود: نوروز ۸۵۰ نفر و در تعطیلات عید فطر ۱۵۰ نفر در جاده‌های کشور جان باختند که بر اساس گزارش علت بیش از ۸۰ درصد این حوادث، خطای انسانی است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: هر فردی در پازل مدیریت بحران باید نقش خود را بداند و نباید در کنترل حادثه‌ها ناامید شد و هیچ موضوعی نمی‌تواند مانع مسائل ایمنی شود.

وی ادامه داد: در مدیریت بحران نباید بی‌تفاوت شد، زیرا بی‌تفاوتی نقطه عطفی در رخ دادن حادثه است.

شیشه‌فروش با بیان اینکه حادثه‌ای نیست که در اصفهان رخ دهد و آن را مستند سازی نکرده و پیرو آن دستورالعمل نداده باشیم، افزود: وظیفه ما در مدیریت بحران پیشگیری است و ابزاری که در این مسیر داریم، آموزش است، در نهایت نیز باید حوادث رخ داده را در کمترین زمان کنترل کرد و در ادامه بازسازی را در دستور کار قرار داد.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته ۵۶ نفر به دلیل حوادث ناشی از کار فوت کردند که نیمی از آمار فوتی‌ها به کارگاه‌های ساختمانی اختصاص داشته است تصریح کرد: مشکلاتی همچون فرونشست در اصفهان وجود دارد که باید برای ایمنی شهر در برابر این پدیده پیش بینی‌هایی انجام شود، در این راستا مطالعات فرونشست زمین در کارگروهی در استان انجام می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به انجام مطالعات هدایت و جمع آوری آب‌های سطحی توسط شهرداری اصفهان گفت: مطالعه ایمنی بازار با موضوع حریق انجام و در یونسکو به‌عنوان مطالعه برتر شناخته شده است.

وی با تقدیر از شهرداری اصفهان برای استقرار و پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE و تشکیل کارگروهی با این موضوع اظهار کرد: شناسایی سازه‌های آسیب پذیر در برابر حوادث در دست انجام است از ۴۳۰ ساختمان شناسایی شده، ۵۰ ساختمان رفع عیب شده است.

شیشه‌فروش با یادآوری مدیریت بحران در دوران شیوع کرونا و روش مشارکت جمعی در آن روزها گفت: مدیریت بحران در دوران شیوع کرونا درس آموز است و باید تجارب آن مستند سازی شود، روزهایی که صنایع هم به کمک آمدند، در جایی که خود صنایع کمترین فوتی را بر اثر کرونا داشتند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه ۱۰ هزار واحد صنعتی در استان داریم که با چند نفر نیرو نمی‌توان بازرسی آنها را عملیاتی کرد افزود: باید ساختار در وزارت کار تغییر کند ، پیشنهاد می‌کنم بازرسی کار در کشور توانمند سازی شود، در این راستا همه ادارات نیز مکلف به فعال کردن واحد HSE شوند و در کنار مدیریت بحران قرار بگیرند .

وی گفت : آمادگی داریم جلسه مشترکی با حضور صنایع بزرگ و شهرداری و یا مشارکت اداره کار در راستای تبیین مسائل استان با تمرکز بر حوزه HSE برگزار کنیم.

کد خبر 750045

دیگر خبرها

  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می‌شود
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود
  • خسارت سیل به حدود ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی
  • خسارت ۳۰۰ تا ۴۰۰ روستای خراسان جنوبی در اثر سیلاب
  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد
  • تمایل ماتیاس سوله به ماندن در یوونتوس و فعالیت زیر نظر تیاگو موتا
  • لزوم ورود دستگاه قضایی به خریدهای خارجی زاکانی
  • کمیته استیناف هم شکایت پرسپولیس از آلومینیوم را رد کرد
  • رد شکایت پرسپولیس علیه آلومینیوم
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE