Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - رئیس دومین کنگره بین المللی عفونت در پیوند و سرطان با اشاره به اینکه شیوع عفونت ها، بسته به نوع پیوندها متفاوت است، گفت: شیوع عفونت در پیوندهای روده باریک و پانکراس بیشترین میزان است.

دکتر مسعود مردانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا اظهار کرد: پیوندهای کبد، قلب و ریه از لحاظ شیوع عفونت در رتبه بعدی قرار دارند و شیوع عفونت در پیوند کلیه کمتر این پیوندها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اینکه تمام پیوند اعضا در کشور انجام می شود، افزود: بیماران پیوندی با تعداد زیادی از عفونت های میکروبی، قارچی و ویروسی روبرو هستند که می تواند جان آنان را تهدید کند.
فوق تخصص بیماری های عفونی با اشاره به اینکه پیوند مغز استخوان از نوع آلوژنیک با درجه بالایی از عفونت همراه است، ادامه داد: در پیوند مغز استخوان از نوع اتولوگ که از خود فرد گرفته می شود، مقدار عفونت کمتر است.
رئیس دومین کنگره بین المللی عفونت در پیوند و سرطان افزود: در صورتی که پیوند مغز استخوان نوع آلوژنیک با بیماری قارچی آسپرژیلوزیس مهاجم ریوی روبرو شود، در صورت عدم درمان 80 تا 90درصد می تواند منجر به مرگ فرد شود، اما با درمان مناسب مرگ و میر به میزان قابل توجهی کاهش می یابد
وی افزود: پزشکان باید با نحو برخورد مناسب با بیماران مبتلا به سرطان و پیوند که دچار عفونت می شوند را فرا بگیرند تا از میزان مرگ و میر آنان کاسته شود.

**عفونت های قارچی در بیمارستان های در حال ساخت و ساز

رئیس دومین کنگره بین المللی عفونت در پیوند و سرطان بیان کرد: برخی از عفونت های قارچی در بیمارستان ها به خصوص در بیمارستان هایی که در حال ساخت و ساز هستند، رخ می دهد.
مردانی ادامه داد: بررسی در یکی از بیمارستان های آموزشی کشور نشان داد که عفونت قارچی سینوس بعد از ساخت و ساز در حد بالایی افزایش پیدا کرد که خوشبختانه بعد اتمام روند ساختمانی این عفونت کنترل شد.
وی به راه اندازی دوره فلوشیپ بیماری های عفونی در پیوند و سرطان در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد و گفت: از هفت سال قبل فلوشیپ بیماری های عفونی در پیوند و سرطان راه اندازی شده و تاکنون شش دوره فارغ التحصیل شده اند.
فوق تخصص بیماری های عفونی، مشاوره در مورد عفونت در بیماران سرطانی و پیوند را از جمله خدمات این افراد اعلام کرد و گفت: با مداخلات مناسب آنان سبب کاهش عفونت در بیماران پیوندی شده است.
وی افزود: این کار علاوه بر تسریع در بهبود این دسته از بیماران در جلوگیری از هزینه های درمانی هم نقش موثری دارد و از مصرف بی رویه دارو در بخش پیوند هم جلوگیری می کند.

** برگزاری دومین کنگره بین المللی عفونت در پیوند و سرطان
مردانی اظهار کرد: دومین کنگره بین المللی عفونت در پیوند و سرطان با حضور محققان و پزشکان داخلی و خارجی از 8 تا 10 آذر ماه در هتل اسپینانس پالاس برگزار می شود.
وی افزود: این رویداد علمی به همت مرکز تحقیقات بیماری های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مرکز مدیریت بیماری های واگیردار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و انجمن متخصصان میکروبیولوژی بالینی و بیماری های عفونی ایران برگزار می شود .
مردانی با اشاره به اینکه در این همایش سه روزه در مورد پیشگیری و نحوه برخورد مناسب با شیوع عفونت ها در پیوند و سرطان مورد بررسی قرار می گیرد، گفت: بیان آخرین دستاوردها، تبادل نظر با صاحب نظران، ارائه یافته های علمی و مشاوره با صاحب نظران داخلی و جارجی از مهم ترین اهداف این کنگره است.
وی به حضور میهمانان خارجی در این کنگره اشاره کرد و گفت: تعدادی از میهمانان خارجی از کشورهایی مانند هلند، بلژیک، آمریکا و ترکیه در این کنگره حضور خواهند یافت.
رئیس دومین کنگره بین المللی عفونت در پیوند و سرطان بیان کرد: این کنگره دارای 14.5 امتیاز بازآموزی برای پزشکان است و به رایگان برگزار می شود.
به ورود، رشد و نمو میکروب‌ها یا انگل در زخم یا یک اندام از موجود زنده (میزبان) عفونت می‌گویند.
ارگانیسم میکروبی از بدن میزبان به عنوان منبع و محلّ رشد و نمو و تکثیر استفاده می‌کند و اغلب باعث بیماری می‌ شوند. عامل عفونت می‌تواند شامل انواع انگل، ویروس، پریون، باکتری، ویروئید و قارچ باشد.
بدن میزبان به طور طبیعی به وسیله سیستم ایمنی، آغاز به مبارزه با عامل خارجی و عفونت‌زا می‌ کند و در مراحل آغازین، پدیده التهاب را به همراه دارد.
علمی*1201*1436*خبرنگار: عبدالکریم جبارپور** انتشار:داود پورصحت*

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۷۷۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردهمایی هماهنگ‌کنندگان اهدای عضو کشور در بیمارستان فرهیختگان

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز،اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران و سمینار هماهنگ کنندگان اهدای عضو از ۴ اردیبهشت ماه آغاز شده و تا روز جمعه ۷ اردیبهشت ماه در بیمارستان فرهیختگان ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/ تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان

«سمینار هماهنگ کنندگان اهدای عضو» با حضور دکتر ناصر سیم فروش، دکتر محسن نفر، دکتر علیرضایی، دکتر دهقانی و دکتر حمیدرضا غلامرضایی در بیمارستان فرهیختگان برگزار شد. حدود ۳۰۰ نفر از هماهنگ کنندگان اهدای عضو در بیمارستان فرهیختگان گرد هم آمدند.

اهداء عضو در ایران به دو صورت انجام می پذیرد از «اهداء کننده زنده» و «از اهداء کننده مرگ مغزی». اهدای ارزشمندی که در تراز بخشیدن حیات و زندگی به انسانهاست و فراتر از هر بخششی است. سمینار «هماهنگ کنندگان اهدای عضو» تشکیل شده از کسانی هستند که در این مسیر خیر گام برداشته اند و هماهنگی بین اهداء کنندگان عضو و خانواده های آنها را ایجاد و تسهیل می نمایند و که بخش مهمی در فرایند پیوند عضو محسوب می شود.

البته در روزهای آتی نیز در خصوص هماهنگی با گیرندگان اهدا عضو نیز مباحثی ادامه خواهد داشت.

بخش دیگر مربوط به کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران» در روز چهارشنبه قدردانی از بزرگان و پیشکسوتان نفرولوژی و پیوند کلیه خواهد بود. کسانی که عمر گرانبهای خود را صرف درمان و آموزش و تعلیم و تربیت در این حیطه کرده اند.

در تمامی روزهای این مراسم -تا ۷ اردیبهشت ماه- مسائل علمی و به روز در حوزه های نفرولوژی، اورولوژی، پیوند کلیه در پنل های مختلف توسط اساتید ارائه می شود. شرکت در این همایش رایگان بوده و دارای امتیاز بازآموزی است. افراد برای ثبت نام می توانند به سامانه آموزش مداوم پزشکی کشور با شناسه بازآموزی ۱۹۸۴۰۶ اقدام کنند.

انتهای پیام /

کد خبر: 1228352 برچسب‌ها دانشگاه آزاد اسلامی

دیگر خبرها

  • علائم سرطان روده بزرگ را بشناسیم
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • سندرم ناخن زرد چیست؟
  • انجام ۱۰ عمل اهدای عضو در خوزستان در ۵ روز
  • از اولین پیوند کلیه در ایران تا حس و حال اهداکنندگان
  • دومین روز از اولین کنگره سراسری پیوند کلیه انجمن علمی پیوند کلیه ایران در بیمارستان فرهیختگان
  • گردهمایی هماهنگ‌کنندگان اهدای عضو کشور در بیمارستان فرهیختگان
  • رتبه نخست ایران در پیوند کلیه در خاورمیانه
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه