Web Analytics Made Easy - Statcounter

دخترها در حل مشکلات به شکل گروهی، بهتر از پسرها هستند. این ادعا بر اساس اولین مطالعه جهانی بررسی توانایی‌ها اعلام شده است.

ایران آنلاین /نتایج جدیدترین مطالعه سازمان همکاری‌ و توسعه اقتصادی نشان می‌دهد دخترها در نمایش مهارت‌ها و حل مشکلات مشارکتی از پسرها بهتر هستند.

 

 دخترها در حل مشکلات به شکل گروهی، بهتر از پسرها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ادعا بر اساس اولین مطالعه جهانی بررسی توانایی‌ها اعلام شده است.

تحلیل‌گران در این مورد می‌گویند دختران برای کار و فضاهای کاری بهتر تجهیز می‌شوند و این توانایی را دارند که خود را با روش‌های مدرن تطبیق بدهند.

سازمان همکاری و توسعه اقتصادی که با انجام تست‌های PISA توانایی‌های علمی دانشجویان و دانش‌آموزان را مورد ارزیابی قرار می‌دهد، 125 هزار دانش آموز 15 ساله را انتخاب کرد تا با این آزمون دریابد تا چه حد توانایی حل مشکلات همراه یکدیگر را دارند.

در همه 52 کشوری که در این آزمایش شرکت کرده بودند، دخترها کار خود را بهتر از پسرها انجام دادند.

خوزه آنجل گوریا، دبیر سازمان همکاری و توسعه اقتصادی می‌گوید تاکید بیشتر باید بر پیشرفت توانایی حل مشکلات به طور گروهی بین بچه‌ها باشد.

به طور میانگین در انگلستان دانش‌آموزان دختر حدود یک نیمسال از همکلاسی‌های پسر خود در حل مشکلات مشارکتی پیش هستند.

این تحقیق نشان داده‌ است دخترها وقتی پای نمایش مهارت‌ها به میان می‌آید 1.6 بیش از پسرها در اجرای توانایی‌های خود موفق هستند./ایندیپندنت

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۱۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • تکریم معلم تکریم دانایی و بزرگداشت کارگر تکریم توانایی است
  • مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست
  • در رئال باور داریم تیمی بهتر از ما وجود ندارد
  • توانایی پرداخت مزایای کارگران شهرداری دهدشت فراهم نیست
  • طبقه‌بندی مشاغل در واحدهای تولیدی زنجان به طور ویژه پیگیری شود
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • ضرورت برگزاری جشنواره فیلم اقوام ایرانی با قدرت و کیفیت
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از دو واحد تولیدی در ارومیه
  • اقراریان، عضو شورای شهر تهران: خروج 7 عضو شورا از صحن به معنای قهر کردن نبود/ تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند