Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نخستین اظهارنظر منفی یک مقام بلندپایه روسیه درباره توافق کاهش تولید نفت، وزیر اقتصاد این کشور گفت کاهش تولید اوپک و غیراوپک به رشد اقتصادی روسیه در اکتبر لطمه زده است.

ایران آنلاین /ماکسیم اورشکین گفت به دلیل اینکه توافق کاهش تولید اوپک، ما تاثیر مستقیم منفی از تولید نفت و همچنین تاثیرات غیرمستقیم مربوط به فعالیت سرمایه‌گذاری اندک به دلیل محدودیتهای تولید داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درست پس از اینکه این توافق برای نخستین بار در ماه مه تمدید شد، اورشکین گفته بود که این توافق موثر واقع شده و روسیه آماده است برای همیشه با قیمت نفت ۴۰ دلار در هر بشکه یا پایین‌تر از آن سر کند.

در آن زمان بازار متقاعد نشده بود که کاهش تولید موثر واقع شده، اما اکنون که نفت بالای ۶۰ دلار در هر بشکه معامله می‌شود، به نظر می رسد روسیه برای حمایت از تمدید ۹ ماهه توافق تا پایان سال ۲۰۱۸ تردید دارد. در حالی که قیمتهای نفت در محدوده ۶۰ تا ۶۵ دلار در هر بشکه قرار دارد، صحبتها و گمانه‌زنی‌هایی وجود دارد مبنی بر این که روسیه ممکن است از توافق کنار بکشد یا تلاش کنند گرفتن تصمیم درباره تمدید توافق یا اعلام آن را به تاخیر بیاندازد زیرا اعلام تمدید توافق را بر خلاف بسیاری از تولیدکنندگان ضروری نمی بینند.

بعلاوه شرکتهای نفتی روسیه تمایل چندانی برای تمدید توافق ندارند و استدلال می کنند که کاهش تولید آنها تنها به نفع سایرین بوده است، در حالی که شرکت‌های روسی ناچار شده‌اند از پروژه‌های جدیدی که سرمایه‌گذاری بالایی در آنها داشته‌اند عقب بکشند.

طبق گزارش رسانه‌های روسی، شرکت‌های نفتی بزرگ روسیه در نشستی که اخیراً با الکساندر نواک، وزیر انرژی این کشور داشتند درباره تمدید ۶ ماهه پس از پایان مدت توافق در مارس سال ۲۰۱۸ گفت‌وگو کرده‌اند و همه به جز شرکت گازپروم نفت اعلام کردند که آماده تمدید توافق هستند. نواک قرار است دوباره با نمایندگان شرکت‌های نفتی دیدار کند و اعلام کرده که روسیه اواخر ماه جاری موضع خود را در نشست رسمی اوپک که ۳۰ نوامبر در وین برگزار می‌شود، مشخص خواهد کرد.

/ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۹۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیرحسین میرآبادی، رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری گفت: حوزه سلامت متشکل از صنایع تجهیرات پزشکی و دارو یکی از موضوعات جذاب همکاری های بین المللی است و همواره در تعاملات بین المللی شاهد طرح همکاری از سوی کشورها در مذاکرات هستیم.

میرآبادی ادامه داد: نکته بسیار مهمی که در شعار سال بارها و به صورت شفاف مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار گرفته مسئله رشد تولید و در سال جدید جهش تولید است. اما تولید نیازمند بازار است و زمانی رشد و جهش اتفاق می افتد که بازارهای بزرگتری داشته باشیم. 

وی افزود: تولیدکنندگان همیشه به دنبال بازارهایی هستند که بتوانند ظرفیت های تولیدی خود را افزایش دهند و یکی از مهمترین آن بازارهای بین المللی است.

میرآبادی درباره بازارهای بین‌المللی، توضیح داد: این بازارها از این جهت مهم هستند که حضور یک کالا در بازارهای بین المللی شرایطی هچون استاندارهای خاص، کیفیت ویژه، خدمات پس از فروش و ضمانت لازم داشته و حتی در بعد طراحی صنعتی و زیبایی باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

وی اضافه کرد: همچنین سبد محصولاتی که به عنوان توانمندی عرضه می شود سبد بزرگتری خواهد بود و شانس موفقیت در شکل گیری تعاملات اقتصادی بالاتر خواهد رفت.

میرآبادی بر عرصه‌های بین‌المللی تاکید کرد و گفت: اگر بتوانیم برای شرکت‌های حوزه تجهیزات پزشکی فضایی را جهت حضور فعال‌تر در عرصه بین‌المللی فراهم کنیم درحقیقت با دسترسی به بازارهای جدید با افزایش تولید روبه رو خواهند شد و از طرفی الزامات بازار ایجاب می کند که شرکت‌های تولیدی کیفیت محصولات را ارتقا داده و نتیجه اولیه آن بهبود وضعیت اقتصادی شرکت‌ها و در نهایت کمک به اقتصاد دانش بنیان کشور است. 

وی ادامه داد: به همین منظور در تعاملات با کشورهای مختلف، ورود به حوزه های سلامت و تجهیزات پزشکی را دستور کار قرار دادیم که پیشتر آن کشورها مورد توجه قرار نمی‌گرفتند و بررسی های ما نشان داده بیشتر آنها جذاب، بزرگ و دارای فرصت‌های طلایی هستند.

میرآبادی بر اهمیت نمایشگاه ایران هلث تاکید کرد و گفت: نمایشگاه ایران هلث به عنوان بزرگترین رویداد کشور در حوزه تجهیزات پزشکی یکی از محفل های موثر برای توسعه همکاری ها و ایجاد تعاملات بین المللی مبتنی بر فناوری های حوزه سلامت است.

وی افزود: این سازمان با دعوت از مهمانان خارجی برای حضور در نمایشگاه و همچنین پشتیبانی از شرکت‌های دانش بنیان برای شکل دادن ارتباطات خارجی و ایجاد زمینه برای ورود به بازارهای صادراتی جدید با تعامل با دستگاهای مختلفی که در حوزه بین الملل کار می کنند تلاش نموده تا برغنای نمایشگاه افزوده تا شرکت‌های حاضر در نمایشگاه بتوانند از فرصت ایجاد شده حداکثر استفاده را ببرند.

این مسئول حوزه فناوری ادامه داد: یکی دیگر از حوزه های حمایتی و تقویت بعد بین المللی این سازمان، اعطای امتیاز ویژه و الویت به شرکت‌های برتر حاضر در نمایشگاه ایران هلث در برنامه های اعزام به خارج از کشور در سال جاری در قالب اعزام‌های مستقل یا حضور در پاویون ایران در نمایشگاه های خارجی خواهد بود.

میرآبادی در پایان افزود: ایران هلث به عنوان مهمترین رویدادی که در حوزه تجهیزات پزشکی برگزار می‌شود بستر بسیار خوب برای تعامل با فعالان اقتصادی این حوزه هست و مشارکت در نمایشگاه قطعا ارزش افزوده‌ای را برای شرکت‌ها به همراه خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد
  • نقش کلیدی کارگران در رونق اقتصادی
  • سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود
  • خودرو جایزه کم مصرفان برق/ توافق نفتی آمریکا و چین
  • فیاضی: مجلس آینده باید مشکلات کارگران را تا حد امکان کاهش دهد
  • تخصیص ۴۰ درصد از سود شرکت‌های پتروشیمی به تکمیل زنجیره ارزش
  • (ویدئو) حمله پهپادهای اوکراینی به تاسیسات نفتی روسیه
  • صادرات خودرو به اوراسیا کلید می‌خورد
  • قهر شرکت پخش فرآورده‌های نفتی سبزوار به ضرر بردسکن است
  • فیلم| حملۀ اوکراین به تأسیسات نفتی روسیه