Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه IT و فناوری: محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با وزیر الکترونیک و فناوری اطلاعات هند در حاشیه برگزاری اجلاس بین‌المللی فضای مجازی در دهلی نو، با اشاره به اینکه انقلاب صنعتی چهارم در حال وقوع است و فرصت اقتصاد دیجیتال را در پیش رو داریم، گفت:

کشورهای ایران و هند شباهت‌ها و تفاوت‌هایی با هم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعیت هند قابل توجه است و یک بازار بزرگ به‌حساب می‌آید و هر کسی آرزو دارد این بازار بزرگ را در اختیار داشته باشد.

به گزارش بولتن نیوز،وی به ۱۵ برابر شدن پهنای باند و ۱۰ برابر شدن کاربران اینترنت در ایران اشاره کرد و افزود:

۱۷ درصد فارغ‌التحصیلان ایران در رشته‌های IT هستند و حجم بازار ICT در ایران سه برابر شده است. ضمن اینکه در برابر یک واحد سرمایه‌گذاری بخش دولتی، سه برابر بخش خصوصی سرمایه‌گذاری در این حوزه وجود دارد.

آذری جهرمی با دعوت از شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران هندی برای حضور در ایران، اعلام کرد که علاوه بر آن ۲۳ هزار استارت‌آپ در ایران هستند و ۱۳۰ هزار ایرانی در کار ایجاد اپلیکیشن مشغول هستند.

عضو کابینه دولت دوازدهم، ایران را قربانی حملات سایبری دانست و افزود:

ما برنامه ویژه‌ای برای حفاظت از کودکان داریم و کارهای مهمی در زمینه دفاع سایبری انجام داده‌ایم

وزیر ارتباطات و فناور اطلاعات با تأکید بر ایجاد یک نهاد بین‌المللی تصمیم‌گیر در حوزه فضای مجازی همچون سازمان ملل، افزود:

در واقع یکی از دلایل این امر تهدیداتی چون تروریسم، افراط‌گرایی، نفرت پراکنی و پورنوگرافی کودکان است که در فضای مجازی باید کنترل شود. ضمن اینکه حوزه‌های همکاری و ایجاد منافع مشترک زیادی در این حوزه با همکاری سالم وجود دارد که ایجاد یک نهاد رسمی به آن کمک می‌کند.

وی بزرگ‌ترین تجربه در زمینه‌ی همکاری با برنامه‌نویسان دیگر کشورها را از آن هند دانست و اظهار امیدواری کرد که در سه حوزه امنیت سایبری، فری‌لنسینگ و دولت الکترونیک با این کشور تبادل تجربیات کنیم.

آذری جهرمی به ارائه پیشنهادی مبنی بر تشکیل کارگروهی مشخص از سمت دو کشور پرداخت و گفت: «این کارگروه باید ظرف سه ماه آینده به بررسی راه‌های همکاری مشترک بپردازند و پس از آماده کردن نقشه راه همکاری، شما به ایران سفر کنید.»

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۰۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، این همایش سه روزه که از ۲۶ اردیبهشت ماه در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می شود از یک سو تحقیقات بنیادین در زمینه کارکردهای شناختی مغز و از طرف دیگر استفاده از این یافته‌ها در بهبود عملکرد مغز، حول سه محور روانشناسی و شناخت، علوم اعصاب و فناوری های عصب شناختی را مد نظر دارد.

در این رویداد بین المللی موضوعاتی همچون آموزش و پرورش شناختی، ارزیابی شناختی، بازتوانی شناختی، رسانه و شناخت، روانشناسی شناختی، زبان‌شناسی شناختی، شناخت اجتماعی، طراحی وشناخت، فلسفه ذهن، تحریک مغزی، علوم اعصاب شناختی، علوم اعصاب شناختی بالینی، نقشه برداری مغز و تصویربرداری عصبی، علوم اجتماعی محاسباتی، مدل‌سازی شناختی و هوش مصنوعی، واسط مغز رایانه و فناوری عصبی مورد بررسی و تبادل نظر قرار می‌گیرد.

برگزاری این همایش می تواند در توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و به کارگیری دستاوردهای آن در زمینه های مربوطه و همچنین تبادل اطلاعات و تجربیات در این حوزه میان استادان و دانشجویان نقش مهمی را ایفا کند.

در دهمین همایش بین المللی علوم شناختی محققانی از کشورهای مختلف از آسیا، اروپا و امریکا به صورت آنلاین حضور دارند و اساتید برجسته درخصوص هوش مصنوعی، تشکیل و بازیافت حافظه، تحریک بصری هیپوکمپ برای درمان آلزایمر، تحریک مغزی، بررسی شبکه های اجتماعی بر سلامت روان و توانمندی شناختی سخنرانی و آخرین یافته ها و اطلاعات علمی و تحقیقاتی را به اشتراک می گذارند.

در مدت برپایی این همایش چندین غرفه در حوزه های مختلف شناختی نیز دایر می‌شود.

کد خبر 6087626 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • ایجاد سامانه اعلام بار مجازی راهگشای مشکلات حمل‌ و نقلی مهریز است
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • ایران و سریلانکا همکاری در سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی را گسترش می‌دهند
  • ایجاد شهرک فناوری در خراسان شمالی با همکاری پارک علم و فناوری
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود