Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبعات خروج از اتحادیه اروپا و ناامیدی مردم از بهبود اوضاع موجب کاهش رشد اقتصادی انگلیس شده است.

 

بودجه پاییزی اعلام شد. «فیلیپ هموند» وزیرخزانه‌داری انگلیس بودجه این کشور را به مجلس عوام ارائه کرد: بودجه‌ای با کسری 39 و نیم میلیارد پوندی...
کسری بودجه انگلیس در ماه گذشته میلادی، به ۸ میلیارد پوند افزایش پیدا کرد که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از رشد ۷ درصدی حکایت دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کسری بودجه‌ای که البته برای کارشناسان اقتصادی قابل انتظار بود و آنها این مسئله را از قبل برآورد کرده بودند. در این شرایط، فیلیپ هاموند برای جبران کسری بودجه گرفتن وام ۵۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون پوندی را در دستور کار خود قرار داده است. سیاستی که انگلیس را در سال‌های آینده، به شدت به اخذ وام متکی خواهد کرد.
در این میان شاید بتوان کسری بودجه انگلیس و روند رو به رشد آن را به برگزیت ربط داد. به هرحال این کسری بودجه بر روی چالش‌های پیش‌رو انگلیس در بحبوحه برگزیت تاکید دارد؛ ضمن اینکه افزایش نرخ تورم در این کشور به دنبال کاهش ارزش پوند از بعد برگزاری رفراندوم برگزیت، منجر به کاهش بودجه خانوارها و افزایش هزینه‌های خدمات و بدهی در انگلیس شده است.
گفتنی است در راستای مهار تورم افسار گسیخته؛ بانک انگلیس نرخ بهره را افزایش داد اما این موضوع منجر به سقوط ارزش پوند شد. بانک انگلیس اعلام کرده تا دوره خروج انگلیس از اتحادیه اروپا نرخ بهره به تدریج افزایش داشته باشد اما این مسئله یعنی قرار گرفتن افزایش بهره بانکی در دستور کار بانک انگلیس، وضعیت بدهی خانوارها را بحرانی‌تر خواهد کرد و پیش‌‌بینی از رشد اقتصادی انگلیس در دوره پسابرگزیت، همچنان ضعیف ارزیابی می‌شود.
انگلیس قبل از رأی به برگزیت امیدوار بود تا پایان این دهه، به سرریز بودجه دست پیدا کند اما اکنون این امر با تداوم اجرای سیاست ریاضت اقتصادی نه تنها تحقق نیافته بلکه انگلیسی‌ها باید دست به جیب هم شوند. در این شرایط طبیعی است که مردم انگلیس امیدی به بهبود وضعیت افتصادی کشورشان نداشته باشند.
هاموند قول داده که ظرف ۲ سال آینده، برای هماهنگی برنامه‌های برگزیت ۳ میلیارد پوند (معادل ۳.۹ میلیارد دلار) کنار بگذارد. کنار گذاشتن پول با وعده مخالفان اتحادیه اروپا در انگلیس و حزب محافظه کار این کشور که همه‌پرسی خروج از اتحادیه اروپا را 17 ماه پیش برگزار کردند، همخوانی ندارد. آنها به مردم وعده داده بودند با خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، پول انگلیسی‌ها به آنان خواهد رسید و همه پولی که بابت بودجه این اتحادیه داده می‌شود، به انگلیسی‌ها خواهد رسید اما جالب اینجاست که اکنون مردم این کشور، علاوه بر سهم شان در بودجه اتحادیه اروپا تا سال 2019، باید برای خروج از اتحادیه نیز پول کنار بگذارند. در این شرایط، طبیعی است که مردم انگلیس امیدی به بهبود وضعیت افتصادی کشورشان نداشته باشند.

.......................................................................
مصطفی عبدلی

 

 

 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۰۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است

استاندار اردبیل گفت: در دولت سیزدهم سرانه درآمد مردم استان اردبیل نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، سید حامد عاملی عصر چهارشنبه در مراسم بزرگداشت مقام معلم و دومین گردهمایی دبیران بازنشسته و پیشکسوت عرصه تعلیم و تربیت اردبیل، اظهار داشت: فضیلت معلم و شرافت آن به فعالیتی است که در راستای تعلیم و تربیت نسل آینده و تعیین مسیر زندگی سعادتمند انجام می‌دهد.

وی تصریح کرد: فضیلت کار معلم، فضیلت معنوی و از جنس ارزش‌گذاری جایگاه رفیع انسان‌ها است و باید این شأن و منزلت را برای همیشه حفظ کرد.

استاندار اردبیل گفت: معلمان ما تلاش می‌کنند تا فرزندان این مرز و بوم را در بهترین شرایط و با فضیلت‌ترین مسیر تعالی داده و عمر خود را در این راه صرف کنند.

عاملی افزود: هر چند مشکلات معیشتی، اقتصادی و برخی تنگناها معلمان و سایر اقشار را رنج می‌دهد اما سختی کار آنها و قداست و شرافت کار معلم با مسائل مادی و پرداختی های اندک قابل قیاس نیست.

وی به وضعیت استان و ضرورت رشد اقتصادی و رفع چالش‌ها در سال های اخیر اشاره کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه استان اردبیل دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های بی‌نظیری بوده اما در مسیر رشد اقتصادی در جایگاه 25 کشور قرار گرفته بود در حالی که هم در بخش کشاورزی، هم گردشگری و هم صنعت و معدن ظرفیت‌های بی‌نظیری در این استان وجود دارد.

استاندار اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: بالاتر از همه این ظرفیت‌ها منابع انسانی است که به دست همین معلمان پیشکسوت تربیت و تعالی یافته و امروز در سنگر خدمت‌رسانی حاضر هستند و باید از این ظرفیت بی‌نظیر و بی‌بدیل بهترین بهره را برد.

عاملی اولویت تکمیل زیرساخت‌ها را در تولید ثروت برای استان و بهبود معیشت آن یادآور شد و اضافه کرد: مهمترین زیرساخت ارتباطات زمینی، هوایی و ریلی بوده که در این راستا اقدامات و فعالیت‌های خوب و پیگیرانه‌ای انجام شده است.

وی بیان کرد: راه آهن اردبیل – میانه بعد از سال‌ها انتظار قرار است نیمه اول امسال به بهره‌برداری برسد و انتظار می‌‌رود این مسیر ریلی تا پارس‌آباد و از آنجا برای اتصال به روسیه و هلسینکی ادامه پیدا کند.

استاندار اردبیل در ادامه سخنان خود یادآور شد: در توسعه بزرگراه‌ها نیز فعالیت‌های خوبی انجام شده به طوری که در دولت سیزدهم سال اول 52 کیلومتر، سال دوم 85 کیلومتر و امسال نیز 60 کیلومتر بزرگراه به بهره‌برداری خواهد رسید.

عاملی از کاهش کنسلی پروازها به مقصد فرودگاه اردبیل تا 17 مورد در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: تمام زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری‌های نوین فراهم است و این استان به فیبر نوری و شبکه ایمن ارتباطی متصل شده است.

وی از اتمام گازرسانی خط دوم تا پایان شهریورماه و احداث 10 پست برق‌رسانی و اجرای طرح جامع آبرسانی به اردبیل و سایر شهرها خبر داد و گفت: تدارک همه این زیرساخت‌ها با پیگیری مستمر مدیران دولت سیزدهم انجام شده و یا در مرحله اتمام است.

استاندار اردبیل از تزریق 17 هزار میلیارد تومان منابع برای پروژه‌های زیربنایی و اقتصادی استان خبر داد و افزود: تکمیل سه سد، آبگیری آنها و تکمیل پایاب خداآفرین با ظرفیت افزایش تولید 500 هزار تن محصولات کشاورزی از دیگر رویکردها و برنامه‌های اجرایی در سال‌های اخیر بوده است.

عاملی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: قرار است 15 بنگاه اقتصادی با ظرفیت اشتغال بیش از یک‌هزار نفر در این استان راه‌اندازی شود که امسال پنج کارخانه به مجموع باشگاه هزارتایی‌ها افزوده خواهد شد.

رییس شورای برنامه‌ریزی استان از تکمیل زنجیره توسعه صنعت گردشگری، احداث چندین هتل پنج ستاره و سایر مجموعه‌های تاریخی و نوسازی بناهای تاریخی خبر داد و اضافه کرد: همه این تلاش‌ها انجام می‌شود تا سرانه درآمدی مردم این استان افزایش یابد که در سال‌های اخیر این افزایش ملموس بوده و قطعا این روند با قوت و قدرت ادامه پیدا می‌کند.

به گزارش تسنیم، در این گردهمایی برنامه‌های متنوع برگزار و از بازنشستگان و پیشکسوتان آموزش و پرورش به ویژه معلمانی که نسبت به تربیت اساتید، پزشکان و چهره‌های برجسته اردبیلی اقدام کرده بودند به همراه فرزندانشان تقدیر و تجلیل شد.

انتهای پیام/131

 

دیگر خبرها

  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • اقرار مقام ارشد نظامی انگلیس به ضعف دفاعی این کشور در برابر حملات موشکی
  • قدرت چانه‌زنی؛ عامل اصلی تخصیص بودجه
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • گفت‌وگو بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه
  • کاهش تنش‌ها در منطقه محور تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان
  • سرانه درآمد مردم اردبیل افزایش یافته است
  • تورم بیشتر برای انگلیسی‌ها در سایه کنترل‌های جدید برگزیتی