Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابرکوه گفت: جهت اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در ابرکوه، بیش از 3میلیارد و 300 میلیون ریال تسهیلات به متقاضیان کشت زعفران پرداخت شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی فاتحی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابرکوه، در گفتگو با خبرنگار سرو ابرکوه در خصوص اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی در شهرستان، اظهار کرد: از آنجا که ابرکوه در سال های اخیر با کاهش شدید بارندگی و کمبود آب روبرو بوده است، تغییر الگوی کشت یکی از راهکارهای کارشناسی شده و اساسی برای جلوگیری از برداشت های بی رویه آب از سفره های زیر زمینی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج ابرکوه، ادامه داد: در این راستا کشت زعفران در شهرستان یکی از راهکارهای مورد نظر است که به دلیل تعداد کم دفعات آبیاری در طول سال، پاسخگوی کاهش نزولات جوی در ابرکوه است.

وب با تأکید بر مشکل کشاورزان شهرستان در خصوص نبود نقدینگی و درآمد کافی جهت کشت گیاهان کم آبخواه، افزود: ناحیه مقاومت بسیج ابرکوه در این خصوص اقدام به پرداخت تسهیلات بانکی به متقاضیان کشت زعفران کرده است.

فاتحی تصریح کرد: به همین منظور با هدف اجرایی کردن طرح های اقتصاد مقاومتی، از سال 92 تا کنون مبلغ سه میلیارد و 315 میلیون ریال تسهیلات به 31 بسیجی پرداخت شده است.

انتهای پیام/ ف

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۷۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد

مسعود ایرانی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل گفت: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

وی افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

وی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها رسالت مهمی برعهده دارند
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • اعزام ۹۷ گروه جهادی در هفته بسیج سازندگی به مناطق کم برخوردار/اجرای ۱۱۰ برنامه به مناسبت هفته بسیج سازندگی در کازرون
  • یادواره شهدای کارگر مازندران برگزار شد
  • چرا بانک‌ها از پرداخت تسهیلات مسکن طفره می‌روند؟/ فرار بانک ها از تله وام مسکن
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن