Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از کارخانجات شرکت فاکس‌کان در شهر ژنگژو چین، با به کار گیری بیش از ۳ هزار دانش آموز دبیرستانی برای کارآموزی، نیروی کار ارزان خود برای خط تولید آیفون ۱۰ را تامین می‌کرده است. این کارآموزان ۱۶ ساله بعضا تا ۶۰ ساعت در هفته در تولید قطعات مورد نیاز شرکت اپل مشارکت می کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شش نفر از دانش آموزانی که در کارخانه های فاکس‌کان کار کرده اند در مصاحبه با نشریه فاننشیال تایمز گفته اند که «مدرسه هایشان با عنوان کسب تجربه کاری آنان را مجبور به کار کردن در کارگاه های تولیدی این شرکت» کرده اند. این در حالی است که وظایف محول شده به این دانش آموزان، هیچ ارتباطی با رشته تحصیلی آنان نداشته است.

در ماه های پیش از ورود آیفون ۱۰ به بازارهای جهان، گزارش های ضد و نقیضی از علت تاخیر در ارائه آن به بازار وجود داشت. شایعات اصلی بر محور فناوری تشخیص چهره در این تلفن های هوشمند بود.

در حالی که برخی گزارش ها بر تاخیر در حمل و نقل و تحویل سنسورهای تشخیص چهره تاکید داشتند، شایعاتی نیز از تلاش برای کم کردن دقت این فناوری برای سرعت بخشیدن به روند تولید سخت می گفت.

به گزارش مرکز «حقوق کودک و مسئولیت اجتماعی شرکتها» بیشترین میزان استفاده از کارگران کودک در چین در میان کارخانجات صنایع الکترونیک و صنایع نساجی است.

اسکات رازل، مدیر اجرایی برنامه آموزش روستایی در دانشگاه استنفورد با تاکید بر اینکه استفاده از کودکان برای نیروی کار ارزان تنها به شرکت فکس‌کان محدود نمی شود و کل چین با این مساله روبروست گفت: «کودکان در این دوره های کارآموزی چیزی یاد نمی گیرند و اگر چین با منابع انسانی خود به همین صورت بد و نابرابر برخورد کند، یزودی سقوط خواهد کرد.»

علاوه بر این دانش آموزانی که در خط تولید آیفون ۱۰ بکار گرفته شده اند معمولا بیشتر از ساعت کاری مجاز کار کرده اند. یک دانش آموز دختر ۱۸ ساله به فایننشیال تایمز گفته است که وی و همکلاسی هایش روزانه ۱۱ ساعت در خط تولید گوشی های اپل ۱۰ کار کرده اند. او می گوید: «اگر نمی ماندم (در کارخانه فاکس ‌کان) نمی توانستم از مدرسه فارغ التحصیل شوم اما دیگر توان جسمانیم اجازه نمی داد.» وی ادامه می دهد: «مادرم گفت اگر نمی توانی تحمل کنی شاید بهتر است که مدرسه را رها کرده و برای پدرت کار کنی.»

شرکت اپل این گزارش را تائید کرده اما افزوده که کار اضافه بر ساعت مجاز این دانش آموزان «داوطلبانه» بوده است.

فاکس‌کان نیز که یکی از بزرگترین تولید کنندگان قطعات رای شرکت های بزرگ کامپیوتر و قطعات الکترونیکی نظیر اپل، بلک بری، گوگل، سونی، نوکیا، مایکروسافت است، با تائید این گزارش، کار کردن دانش آموزان در این خط تولید را داوطلبانه خواند. این شرکت افزود که این کارآموزان نمی بایست بیش از ۴۰ ساعت در هفته کار کنند.

برخی کارکنان فاکس‌کان به نشریه فایننشیال تایمز گفته اند که معمولا این شعبه شهر ژنگژو هر ساله در ماه های اوت تا دسامبر که شلوغ ترین فصل کاری آن است تعداد زیادی دانش آموز را برای خط تولید خود بکار می گیرد. این کارکنان همچنین افزودند که معمولا تعداد ۳۰۰ هزار کارگر این کارخانه می توانند ۲۰ هزار آیفون در روز تولید کنند اما امسال در ماه های مذکور میزان تولید آیفون ۱۰ بسیار بیشتر از این مقدار بوده است.

منبع: ایران

انتهای پیام/

افشای ماجرای سوء استفاده از کودکان در شرکت سازنده موبایل

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۷۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم

بهنام خسروی معاون امور صنایع صمت چهارمحال و بختیاری گفت: شرکت دانش بنیان در شهرکرد با تولید انبوه توانسته نیاز کشور به محور چرخ خودرو یا همان اکسل را به روش دانش بنیان تأمین کند.

وی افزود: این شرکت با درجه دانش بنیان یک، سالانه ۴۰۰ هزار اکسل گروه خودرو‌های پژو را برای شرکت ایران خودرو تولید می‌کند.

خسروی با اشاره به اینکه دستگاه هیدرو فورمیک هم در همین شرکت ساخته شده است، گفت: در این روش قطعه‌های فلزی با فشار سیال تغییر حالت می‌دهند.
وی اظهار کرد: برای این طرح نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

بیشتر بخوانید

ساخت ضدیخ جایگزین نمک جاده در چهارمحال و بختیاری

خسروی گفت: پس از تحریم ها، شرکت پژو فرانسه از تحویل مستقیم این قطعه خودداری کرد که صنعتگران شهرکرد با کمک دانشگاه صنعتی اصفهان، طی سه سال تحقیق و توسعه موفق به کسب دانش هیدرو فورمیک شدند.

استفاده از مواد اولیه داخلی، ایجاد ارزش افزوده، قیمت به صرفه و کیفیت همتراز اروپا از مزیت‌های اکسل ایرانی است که سالانه مانع خروج حدود ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور می‌شود. در دنیا این دانش نوین در صنایع هوا فضا و موشکی هم کاربرد بسیاری دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت
  • جشنواره نوجوان خوارزمی در مهرستان و خاش
  • شکایت کاربران از هشدارهای آیفون
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو پژو در چهارمحال و بختیاری + فیلم
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!
  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • برگزاری پویش دانش‌آموزی «معلم خوب من»
  • باغ هنر با ۲ رویداد «امید فردا» و «تصویر یک پایان» آغاز شد