Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-29@20:29:55 GMT

بی‌اعتنایی توتال به خروج سرمایه نروژی‌ها

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۹۹۴۸۰

بی‌اعتنایی توتال به خروج سرمایه نروژی‌ها

خروج احتمالی صندوق سرمایه‌گذاری دولتی نروژ از سرمایه‌گذاری در غول نفت و گاز فرانسوی توتال به‌تدریج صورت خواهد گرفت و به این ترتیب بعید است به قیمت سهام این شرکت لطمه بزند.

مدیرعامل توتال اظهار کرد خروج احتمالی صندوق سرمایه‌گذاری دولتی نروژ از سرمایه‌گذاری در غول نفت و گاز فرانسوی توتال به‌تدریج صورت خواهد گرفت و به این ترتیب بعید است به قیمت سهام این شرکت لطمه بزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاتریک پویان در نشست سالانه توتال در پاریس به سهامداران گفت: می‌توانم به شما بگویم که به شکل روشن مدیران صندوق سرمایه گذاری دولتی نروژ را به خوبی می‌شناسم. آنها سهام توتال را به شکلی نخواهند فروخت که به ریزش قیمت سهام این شرکت منجر شود. وی در ادامه افزود: این اقدام مدتی طول خواهد کشید بنابراین نسبت به تاثیری که بر قیمت سهام توتال خواهد داشت نگران نیستم.
طبق آمار تامسون رویترز، مدیریت سرمایه گذاری بانک نورجس حدود ۱.۶ درصد سهم توتال را در اختیار دارد.
نایب رئیس بانک مرکزی نروژ که بر صندوق سرمایه‌گذاری تریلیون دلاری نروژ نظارت دارد، در ماه نوامبر به رویترز گفت این صندوق به دنبال کاهش سرمایه‌گذاری در شرکت‌های نفت و گاز است.
تصمیم صندوق سرمایه‌گذاری دولتی نروژ برای عدم سرمایه‌گذاری در شرکت‌های نفت و گاز مورد حمایت بانک مرکزی این کشور قرار گرفته است، اما همچنان به تایید وزارت دارایی نیاز دارد. این صندوق تصمیم دارد به تدریج سهام نفت و گاز را واگذار کند. سرمایه‌گذاری‌های سوخت فسیلی حدود ۶ درصد یا معادل ۳۷ میلیارد دلار از دارایی‌های این صندوق را تشکیل می‌دهد.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۹۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از سایت باشگاه پرسپولیس، در روزهای اخیر مطالب نادرستی درباره دخالت و اعمال نظر مدیران باشگاه پرسپولیس در تخصیص سهام ترجیحی به کارکنان و پیشکسوتان باشگاه منتشر شده است.

در این ارتباط به اطلاع می‌رساند؛ مطابق ماده یک آئین‌نامه نحوه واگذاری سهام ترجیحی، حداکثر ۵ درصد از سهام شرکت می‌تواند در قالب فروش سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان شرکت واگذار شود.

مواد قانونی در این ارتباط وجود دارد و در دسترس عموم است. تاکنون ۹۵ درصد سهام باشگاه پرسپولیس در قالب عرضه بلوکی و عرضه عمومی از محل افزایش سرمایه به بخش خصوصی واگذار شده است.

درخواست برای تخصیص سهام ترجیحی به اعضای باشگاه (حداقل دارای یک سال سابقه بیمه‌ای نزد باشگاه) نیز انجام شده است و سازمان خصوصی سازی سقف سهام اعطایی به هر فرد را مشخص می‌کند. در این ارتباط سازمان خصوصی‌سازی افراد شاغل در باشگاه با حکم مشاور را نیز اصلاً در زمره کارکنانی که به آن‌ها سهام تعلق می‌گیرد قرار نداد.

حسب اطلاع این باشگاه با توجه به حضور شرکت پیشکسوتان کهن و با تصمیم مقام‌های ذیربط، امور سهام مربوط به پیشکسوتان نیز از آن طریق در حال پیگیری است و تاکنون در خصوص اسامی و نحوه شناسایی پیشکسوتان، مکاتباتی با باشگاه صورت نگرفته است.

در نهایت تصمیم‌گیری درباره سهم بندی و نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان، سازمان خصوصی‌سازی و هیأت واگذاری است. باشگاه پرسپولیس نیز مانند تمام مراحل قبلی، مجری دستورالعمل ابلاغی در جهت انجام تکالیف مربوط به خود خواهد بود.

کد خبر 6092083

دیگر خبرها

  • موفقیت بانک ملی ایران در جذب سرمایه اجتماعی با پرداخت تسهیلات خرد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • قرارگاه تولید مسکن ارزان‌قیمت در برنامه صندوق ذخیره فرهنگیان است
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟