Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > فناوری - همراه با افتتاح مرکز آزمایش خودروهای خودران در سنگاپور اعلام شد که سه شهر این کشور تا سال 2022 مجهز به اتوبوس‌های خودران خواهند شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت، در حالیکه اتوبوس‌های بدون راننده در لاس وگاس و میشیگان ساخته شده و در حال ساخت هستند، آنها در آینده نزدیک به سنگاپور پا خواهند گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال آزمایش‌های اولیه نخستین اتوبوس خودران(مناسب برای 80 مسافر) سنگاپور قصد دارد تا سال 2022، شبکه‌ای از اتوبوس‌های بزرگ و ون‌های کوچک را در سه شهر مستقر کنند.

سنگاپور سال‌هاست که در زمره کشورهای پیشگام در زمینه فناوری خودروهای بدون راننده قرار دارد که به خوبی با ماموریت این کشور برای تصاحب اولین "شهر هوشمند" در جهان متناسب است.

سنگاپور فقط همین امسال یک خودروی پلیس خودران راه‌اندازی کرد و به "اسکانیا" اجازه داد تا کامیون‌های خودران را در جاده‌های این کشور آزمایش کند و به شرکت خودروسازی پژو برای آزمایشات خودروی بدون راننده خود چراغ سبز نشان داد.

در حال حاضر با افتتاح مرکز خودرو خودران، این کشور در تلاش است تا تولیدکنندگان بیشتری را جذب کند و طبق گفته‌های دولت، حدود شش شرکت که هنوز نامشان اعلام نشده، آمادگی خود را برای آزمایش فناوری خود در این تشکیلات اعلام کرده‌اند.

اتوبوس‌هایی که قرار است در سه شهر سنگاپور به کار گرفته شوند نیز مراحل آزمایش خود را در این مرکز طی می‌کنند.

مسافران قادر خواهند بود با استفاده از گوشی‌های هوشمند خود اتوبوس‌ها را فرا بخوانند.

سنگاپور در حال حاضر باید در چند رقابت از جمله آزمایش اتوبوس خودران در چین تحت عنوان "Baidu" و آزمایشاتی در هلسینکی فنلاند شرکت کند.

یک خودروی خودران که همچنین با نام خودروی رباتیک و به طور غیر رسمی با نام‌های خودروی بی‌راننده و خودروی خودگردان نیز شناخته می‌شود، نوعی وسیله نقلیه خودکار است که می‌تواند با قابلیت‌های یک خودروی سنتی، انسان‌ها را جابجا کند.

مانند همه وسایل نقلیه خودکار، یک خودروی خودران قادر است با احساس‌کردن محیط اطراف، خود را در آن ناوبری کند.

انسان ممکن است مقصدی را برای خود برگزیند، اما لازم نیست که هیچ کار مکانیکی بر روی خودرو، برای حرکت به سمت مقصد انجام دهد.

خودروهای خودران، جهان را با تکنیک‌هایی همچون رادار، لیدار، جی‌پی‌اس و بینایی رایانه‌ای احساس می‌کنند.

سامانه‌های کنترل پیشرفته، اطلاعات به دست آمده را تفسیر می‌کنند و با استفاده از آن‌ها مسیرهای ناوبری مناسب، موانع و علامت‌های مربوطه را شناسایی می‌کنند.

وسایل نقلیه خودکار معمولا می‌توانند نقشه‌های خود را به‌روزرسانی کنند؛ از این رو این وسایل می‌توانند حتی در محیط‌های کاملا ناشناس نیز به خوبی حرکت کنند.

۵۴۵۴

کلید واژه‌ها : خودروهای خودران -

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۳۷۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!

جدیدترین ماموریت فضایی سرنشین‌دار چین، چندین نمونه بذر را به زمین آورده است.

به نقل از چاینا دیلی، با بازگشت فضاپیمای سرنشین‌دار «شنژو ۱۷»(Shenzhou-17)، گروه جدیدی از نمونه‌های آزمایشی علمی از ایستگاه فضایی «تیانگونگ»(Tiangong) چین به زمین رسیدند که شامل بذرهایی برای آزمایش‌های پرورش گیاه هستند.

بذرهای علوفه از جمله یونجه و جو که توسط «مؤسسه دامپروری و علوم دارویی لانژو»(LIHPS) زیر نظر «آکادمی علوم کشاورزی چین»(CAAS) ارائه شده ‌بودند، ۱۱ ماه در معرض پرتوهای فضایی در ایستگاه فضایی تیانگونگ قرار گرفتند.

پس از بررسی‌های اولیه در «مرکز فناوری و مهندسی بهره‌برداری از فضا» زیر نظر «آکادمی علوم چین»(CAS)، بذرها برای بررسی‌های تجربی به یک گروه پژوهشی از موسسه دامداری و علوم دارویی لانژو سپرده شدند.

«یانگ هونگشان»(Yang Hongshan) دانشمند ارشد این گروه پژوهشی گفت: پژوهشگران، آزمایش‌های جوانه‌زنی را روی بذرها آغاز کرده‌اند و آزمایش‌های اصلاحی را نیز انجام خواهند داد تا به محصولات جدید با کارآیی بالاتر، کیفیت بهتر و مقاومت بیشتر دست یابند.

وی افزود: انتظار می‌رود که نتایج این پژوهش، روحیه رقابتی چین را در زمینه علم و فناوری کشاورزی به طور قابل توجهی افزایش دهند و از توسعه پایدار کشاورزی در این کشور حمایت کنند.

گروه پژوهشی، سه گونه جدید یونجه و یک گونه جدید جو را از طریق پرورش در فضا با موفقیت کشت کرده‌اند. این گونه‌ها به طور گسترده در روند تولید استفاده شده‌اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • چند نوع تست لاستیک وجود دارد؟
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • به زودی؛ آغاز خدمات دهی اتوبوس‌های عمومی به شهروندان کارون+فیلم
  • راه‌اندازی سیستم پرداخت بدون تماس در حمل‌ونقل عمومی آتن
  • چین با بذرهای فضایی کشاورزی می‌کند!
  • واژگونی مرگبار یک ال ۹۰ در رشت
  • کشف دو خودروی سرقتی در شاهرود/ تویوتای میلیاردی به صاحبش بازگشت
  • ببینید | کامیون بستنی بدون راننده!
  • تحلیل کارشناسی بحران مسافربری جاده‌ای؛«واردکننده راننده اتوبوس می‌شویم!» | ثبت ساعت یک روش بی‌فایده و پرهزینه است
  • فداکاری بانوی روستایی برای نجات جان راننده خودرو سانحه دیده