Web Analytics Made Easy - Statcounter

اجتماع > آموزش - رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در پاسخ به پرسش همشهری مبنی بر اینکه بسیاری از مدارس کشور ناایمن هستند و شما چه برنامه‌ای برای ایمن‌سازی مدارس دارید، گفت: در برنامه ششم توسعه، ۳میلیارد دلار برای تخریب‌ و بازسازی، مقاوم‌سازی و ایمنی سامانه گرمایشی و سرمایشی مدارس کشور پیش‌بینی شده که اگر این اعتبار و اعتبارات سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور تخصیص پیدا کند همه مدارس کشور تا پایان برنامه ششم توسعه ایمن می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدتقي نظرپور با بيان اينكه طرح مقاوم‌سازي و تخريب و بازسازي مدارس كشور از سال85 آغاز شده، توضيح داد: از سال85 تا مهر امسال 64هزار و 171كلاس درس تخريب و بازسازي شده است. همچنين 6هزار و 222كلاس درس در دست تخريب و بازسازي است و 61هزار و 540كلاس درس نيز نيازمند تخريب و بازسازي است. مقاوم‌سازي حدود يك‌هزار و 230كلاس درس در حال اجراست؛ البته در بحث مقاوم‌سازي موفق نبوديم و 25درصد كلاس‌ها مقاوم‌سازي‌ شده‌اند، در تخريب و بازسازي حدود50درصد و در مقاوم‌سازي حدود 25درصد كارها انجام شده است.

نظرپور در پاسخ به پرسش همشهري در خصوص موفق نبودن سازمان نوسازي مدارس در امر مقاوم‌سازي مدارس گفت: در جريان مقاوم‌سازي 2مشكل وجود دارد؛ يكي اينكه مدرسه‌ها نبايد تخريب شود، در تخريب و بازسازي دانش‌آموزان در مدرسه حضور ندارند، ولي در مقاوم‌سازي دانش‌آموزان سركلاس درس هستند. امكان انتقال دانش‌آموزان به شيفت دوم مدرسه ديگر هم وجود ندارد. وي توضيح داد: درواقع خطر جدي احساس نمي‌شود تا سراغ مقاوم‌سازي برويم، ولي در تخريب و بازسازي خطر را خيلي جدي احساس مي‌كنيم. در زلزله كرمانشاه شما مي‌بينيد كه ما اعتبار نداشتيم مدارس فرسوده را تخريب و بازسازي كنيم و زلزله آنها را تخريب كرد.

نظرپور تصريح كرد: براي تخريب و بازسازي مدارس به 11هزار ميليارد تومان و براي مقاوم‌سازي مدارس هم به 5هزار ميليارد تومان اعتبار نياز داريم. براي ايمن‌سازي سامانه گرمايشي و سرمايشي مدارس هم به 747ميليارد تومان اعتبار نياز است.

وضعيت مدارس مناطق زلزله‌زده كرمانشاه

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش با اشاره به تخريب 78مدرسه در قالب 415كلاس درس در زلزله كرمانشاه گفت: براي احداث اين مدارس به ۷۵ ميليارد تومان و براي خريد تجهيزات، احداث سرايداري و محوطه‌سازي اين مدارس نيز به۴۰ميليارد تومان نياز داريم.

نظرپور توضيح داد: 16مدرسه با ۲۰۰ كلاس درس نيز در زلزله متحمل خسارت جزئي شده كه شامل ۴مدرسه در ثلاث باباجاني، ۶مدرسه در سرپل‌ذهاب، ۳مدرسه در قصرشيرين و ۳مدرسه در گيلانغرب است كه تعميرات اين مدارس ۳ميليارد تومان اعتبار مي‌خواهد.

معاون عمراني وزير آموزش و پرورش از جايگزيني موقت كانكس به جاي كلاس‌هاي درس تخريب شده خبر داد و افزود: براي ۴۱۵مدرسه‌اي كه تخريب شده‌اند، ۱۳۰كانكس با همكاري خيرين تهيه شده كه عمدتا به روستاها كه دانش‌آموزان كمتري دارند، انتقال داده شده‌است.

به‌گفته رئيس سازمان نوسازي مدارس كشور، خيرين ساخت ۳۵پروژه با ۱۳۰كلاس درس را در مناطق زلزله‌زده تعهد كرده‌اند؛ ‌افزون بر آن تفاهمنامه‌اي نيز با ستاد اجرايي فرمان امام(ره) براي بازسازي مدارس مناطق روستايي داريم.

آماده‌سازي ۳۲هزار بسته نوشت‌افزار براي دانش‌آموزان زلزله‌زده

مديرعامل كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان گفت: ۳۲هزار بسته لوازم‌التحرير براي توزيع بين دانش‌آموزان مناطق زلزله‌زده كرمانشاه آماده شده است. عليرضا حاجيان‌زاده افزود: هر زلزله در كنار آثار تخريبي كه دارد، آثار روحي و رواني نيز دارد كه اين آثار براي كودكان و نوجوانان به‌مراتب بيشتر از بزرگسالان است و بر همين اساس نياز به امدادرساني فرهنگي، عاطفي و روحي براي كودكان و نوجوانان وجود دارد.

وي با بيان اينكه از همان روز اول زلزله‌ اقداماتي را براي بازسازي روحيه دانش‌آموزان مناطق زلزله‌زده شروع كرديم، توضيح داد: كمپ‌هاي گروهي تشكيل شده و در آنها بازي‌هاي گروهي، ايجاد نشاط و تحرك، نمايش عروسكي، قصه‌گويي، كارگاه نقاشي و اهداي جوايز انجام مي‌شود. همچنين كتابخانه‌هاي سيار نيز به منطقه اعزام شده‌اند.

به گفته حاجيان‌زاده همچنين۲۰هزار جلد كتاب از انتشارات كانون پرورش فكري كودكان و نوجوانان، ۵ هزار عروسك دارا و سارا و هزار عروسك ديگر براي توزيع بين بچه‌هاي مناطق زلزله‌زده ارسال شده است. 2كاميونت نمايشي نيز به مناطق زلزله‌زده فرستاديم و گروه فتيله‌اي‌ها برنامه اجرا كردند و آمادگي اعزام دوباره را دارند. اجراي نمايش‌هاي سيار عروسكي و قصه‌گويي و تئاتر براي كودكان و نوجوانان فراهم شده است.

پيش از اين نيز وزير آموزش و پرورش پس از بازديد از مناطق زلزله‌زده غرب كشور از توزيع كتب درسي بين دانش‌آموزان زلزله‌زده خبر داده بود.

در همین زمینه: ۱۶۴هزار کلاس، جان دانش‌آموزان را تهدید می‌کند تخریب و بازسازی ۶۰ مدرسه پایتخت در سال جاری

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۰۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است

ایسنا/آذربایجان غربی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان‌غربی گفت: سرانه فضای آموزشی در استان وضعیت مناسبی ندارد و نیازمند تخصیص اعتبار برای احداث و تکمیل مدارس استان هستیم.

یاسر رهبردین، ۸ اردیبهشت ماه در آئین تودیع و معارفه مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی که در سالن اجتماعات این اداره کل برگزار شد، با بیان اینکه تکمیل مدارس نیمه تمام اولویت استان است، افزود: آذربایجان‌غربی، استانی طولی است و ۳۴ درصد مردم در روستاها ساکن هستند لذا توجه به مدارس در روستاها جزو اولویت‌های استان است. 

وی با بیان اینکه تاکنون اعتبارات خوبی جهت تکمیل مدارس و احداث مدارس جدید تخصیص یافته است، خواستار توجه ویژه به استان با تخصیص اعتبارات ملی، جهت احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام شد. 

رهبردین با بیان اینکه در دولت سیزدهم اقدامات خوبی در بحث احداث و تکمیل مدارس نیمه تمام انجام شده است، گفت: نیاز است جهت جبران کمبود سرانه فضای آموزشی بیش از این تلاش شود. 

علی مطهری، مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی نیز در این مراسم افزود: در دولت سیزدهم، ۱۰۳۴ کلاس درس به کلاسهای درس استان اضافه شده است. 

وی با بیان اینکه ۱۷۰۰ کلاس درس استان نیمه تمام است، اضافه کرد: برای رسیدن به میانگین کشوری در سرانه فضای آموزشی، احداث ۵ هزار کلاس درس نیاز استان است. 

مطهری از افزایش نزدیک به ۴ برابری مشارکت خیرین نسبت به سنوات گذشته در امر مدرسه سازی خبرداد و افزود: آذربایجان غربی جزو ۴ استان اول نیازمند گسترش فضای فیزیکی است لذا شتاب گرفتن مدرسه سازی امری ضروری است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه شعار محوری آموزش و پرورش، تحول است، گفت: لازمه تحول، تامین نیروی انسانی، فضا و تجهیزات آموزشی و محتواست اما از ارکان اساسی توسعه، پیشرفت و تحول در آموزش و پرورش، توسعه فضا و تجهیزات آموزشی است. 

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه ساز استان نیز از تعهد خیرین برای ساخت ۷۷ مدرسه با ۴۱۶ کلاس درس در جشنواره خیرین مدرسه ساز امسال خبرداد و افزود: برای ساخت این تعداد کلاس درس به هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است. 

آخوندیان تصریح کرد: در جشنواره خیرین سال ۱۴۰۱، ۸۹ مدرسه با ۴۴۵ کلاس درس با اعتبار ۴۳۸ میلیارد تومان تحویل آموزش و پرورش شد. 

به گزارش ایسنا، در این مراسم از زحمات قهرمان رحمانی، مدیرکل سابق تقدیر و پیام صدقی به عنوان مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس آذربایجان‌غربی معرفی شد.


انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • انتقاد معاون استاندار از آپارتمان‌سازی در قم
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • برپایی نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان مدارس شبانه‌روزی کردستان
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • طرح تغییر زمان آغاز و پایان سال تحصیلی به کجا رسید؟