Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از خانه ملت؛محمد شریعتمداری، در خصوص نشست مشترک با فراکسیون مستقلین ولایی مجلس شورای اسلامی، اظهارداشت: در این جلسه سوالات تخصصی مختلفی را مطرح کردند که پاسخگویی به برخی از آنها به جلسات دیگر موکول شد.
 
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در برخی از حوزه ها پاسخ‌های لازم به نمایندگان داده شد، گفت: یکی از مهم‌ترین این موارد دغدغه جدی نمایندگان در خصوص موضوع مدیریت بر واردات بود که به ماده ۲۲ قانون دائمی کردن برخی از مفاد قوانین برنامه سنواتی که در آنجا دولت تنها مجاز است با وضع تعرفه با واردات مقابله کند و ممنوعیت واردات از اختیارات دولت نیست اشاره شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به اینکه امیدواریم در اصلاحات بعدی مجلس شورای اسلامی در خصوص اختیارات دولت در زمینه ممنوعیت واردات در این زمینه اقدام کند، ادامه داد: تا زمانی که این اصلاحات انجام شود با استفاده از تعرفه حداکثر تلاش می‌کنیم در مورد برخی از کالاهایی که تولید داخلی دارند محدودیت هایی اعمال شود.
 
شریعتمداری اضافه کرد: لیست بالغ بر ۶۹۰ قلم کالا را تقدیم هیات وزیران کرده‌ایم تا با تصویب دولت بتوانیم حمایت بیشتری از تولید داخلی به وسیله تعرفه داشته باشیم.
 
وی با تاکید بر اینکه دیگر موضوع مطرح شده دیگر در خصوص توجه بیشتر به معادن بود که در این جلسه تهیه نقشه راه چهار ساله توسعه معدنی کشور را تشریح کردیم تا نمایندگان مردم در مجلس در جریان این مسئله قرار بگیرند و این نقشه راه را به کمیسیون‌ها ارائه کرده‌ایم تا نمایندگان نظرات خود را انتقال دهند، عنوان کرد: توضیحی در خصوص تهیه سند استراتژی توسعه صنعت ایران و مسیر طی شده برای رسیدن به آن ارائه شد.
 
وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه در خصوص تو سعه شهرک‌های صنعتی و نقش سازمان‌های توسعه‌ای مانند ایدرو در توسعه مناطق محروم و روستایی نمایندگان دغدغه داشتند، خاطرنشان کرد: برنمه‌های دولت دوازدهم در این زمینه در جلسات آینده برای نمایندگان تشریح می‌شود.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۱۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی

به تازگی گمرک ایران لیست دریافت کنندگان ارز و واردکنندگان عمده کشور را منتشر کرده در حالی که قرار بود بانک مرکزی از فهرست مذکور رونمایی کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد 100 وارد کننده اصلی کشور طی سال 1402 را با جزئیات تهیه کرده است. شرکت های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران،وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب اهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر این لیست قرار دارند.

به گزارش تسنیم، در این لیست واردات شرکت بازرگانی دولتی حدود 42 درصد و کالای ترخیص شده شرکت پشتیبانی امور دام 53 درصد کاهش یافته است. اما واردات شرکت ماهیدشت کرمانشاه حدود 112 درصد و ترخیص اقلام مرتبط با وزارت دفاع 123 درصد افزایش یافته است. واردات شرکت فولاد مبارکه تقریبا نصف شده اما ترخیص اقلام مرتبط با شرکت خدمات حمایت کشاورزی 52درصد زیاد شده است.

در فهرست برترین های واردات 1402 واردات شرکت توسعه کشت و صنعت اکسون 236 درصد افزایش یافته است.

به گزارش تسنیم،چندی قبل بانک  مرکزی اعلام کرده بود؛ جزییات ارز تخصیص یافته و تامین شده برای شرکتهای مختلف را منتشر خواهد کرد. جزئیات این فهرست میتواند تا حدودی وضعیت اولویت دهی تخصیص ارز  به شرکتها و بنگاههای اقتصادی را شفاف کند. این درحالی است که هنوز خبری از فهرست بانک مرکزی نیست و گمرک وضعیت واردات سالهای 1402 و 1401  صد شرکت بزرگ را منتشر کرده که از این طریق میتوان یک براورد اولیه از میزان ارز دولتی و نیمایی تخصیص یافته به این شرکتها در دست داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واردات گوشت گرم گوسفندی به استان یزد، همین هفته
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید
  • کالا‌های وارداتی که دلارشان ارزان ماند؛ اما تورمشان قد کشید/ رانت ارزی به سود مردم یا وارداتچی ها؟
  • گمرک لیست دریافت‌کننده‌های ارز را منتشر کرد
  • دو راهکار کاهش ارزبری واردات بی رویه موبایل
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۲۴ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک / یک میلیارد دلار برای مدیران خودرو! + اسامی
  • گمرک به جای بانک مرکزی، شفاف سازی کرد/ ۶۶ میلیارد دلار برای ۱۰۰ واردکننده/ لیست دقیق دریافت کنندگان دلار ۲۸۵۰۰ تومانی را منتشر کنید
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک با وجود وعده بانک مرکزی