Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: بانک های عامل باید نسبت به مشکل در جذب و پرداخت نشدن تسهیلات طرح رونق تولید به طرح ها و واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی که از ابتدای امسال مصوب شده است، پاسخگو باشند.

به گزارش ایرنا، اقبال عباسی روز یکشنبه در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید این استان تصریح کرد: بانک ها و دستگاه های اجرایی برای رفع مشکلات بیکاری و حمایت از تولید و رونق تولید در استان بیش از پیش تعامل داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری نیز در این جلسه گفت: از ابتدای امسال تاکنون 498 طرح و واحد تولیدی، کشاورزی و صنعتی این استان برای دریافت تسهیلات در قالب طرح رونق تولید در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید به تصویب رسیده است.
سید نعیم امامی اظهار کرد: 2 هزار و 9 میلیارد ریال تسهیلات طرح رونق به این تعداد طرح و واحد تولیدی از سوی بانک های عامل پرداخت می شود.
به گفته وی، از این تعداد تاکنون 89 میلیارد و 300 میلیون ریال تسهیلات طرح رونق تولید به 21 طرح و واحد تولیدی از سوی بانک های عامل پرداخت شده است.
امامی تصریح کرد: سال گذشته از محل تسهیلات رونق تولید 452 طرح و واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی، 2 هزار و 751 میلیارد ریال تسهیلات دریافت کردند.
وی گفت: سال گذشته 4 هزار و 280 میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی صنعتی و کشاورزی پرداخت شد که یکهزار و 529 میلیارد ریال از این میزان به صورت مستقیم از منابع بانکی و مابقی تسهیلات طرح رونق بود.
امامی افزود: از ابتدای تشکیل ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تاکنون (تیرماه 94 تاکنون) 216 جلسه تشکیل و 2 هزار و 398 مصوبه برای رفع مشکلات 300 طرح و واحد تولیدی صنعتی و کشاورزی تصویب شد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: 33 درصد این تعداد مصوبه اجرا و 67 درصد در دست اقدام و پیگیری است.
به گفته امامی، رفع مشکلات حمل و نقل، انرژی و فروش 4 واحد موجود کاشی و سرامیک در استان، تخصیص تسهیلات به 4 واحد موجود لوله سازی پلی اتیلن و تضمین خرید محصولات آنها از سوی جهاد کشاورزی از مهم ترین مصوبات ستاد تسهیل در استان است.
وی اظهار کرد: از مجموع واحدهای تولیدی و صنعتی در چهارمحال و بختیاری تنها 20 واحد بزرگ، 20 واحد متوسط و مابقی بنگاه و واحدهای کوچک محسوب می شود که مطابق مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تسهیلات طرح رونق با هدف رونق تولید و ثبات اشتغال در این واحدها نیز امسال به آنها تعلق خواهد گرفت.
به گزارش ایرنا، تسهیلات رونق تولید در صورتی به طرح و واحدهای تولیدی و صنعتی تعلق می گیرد که به واسطه آن حداقل 10 درصد اشتغال و 10 درصد میزان تولید افزایش یابد.
در این نشست مشکلات تقسیط بدهی، استمهال و تامین وثیقه برای 7 طرح تولیدی و صنعتی در استان بررسی و راهکار ارائه شد.
مطابق گزارش های سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری 79 درصد واحدهای تولیدی استان شامل 800 واحد فعال و نیمه فعال و مابقی تعطیل است.
خبرنگار: نرگس کریمی**انتشار:جهانبخش صفری
7361/6021

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۴۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران؛ در نشست مشترک آقای فرشاد مقیمی مدیر عامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران و آقای رجبی مشهدی مدیر عامل سازمان توانیر، همچنین بر انعقاد تفاهم نامه‌ای به مبلغ ٤ هزار میلیارد تومان وفق بند (خ) تبصره (۷) قانون بودجه سال ١٤٠٣ در جهت کمک به طرح‌های برق رسانی به شهرک‌ها و نواحی صنعتی تأکید شد.    تکمیل و بهره برداری ۲۱ پست برق دارای تفاهم نامه در سطح شهرک‌ها و نواحی صنعتی با پیشرفت فیزیکی بالای ۷۵ درصد (تا پایان سال ۱٤۰۲) با ظرفیت ٤۲۰ مگاوات و سرمایه‌گذاری حدود هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان از دیگر مصوبات این نشست مشترک بود.    این نشست مشترک با هدف چاره اندیشی برای رفع ناترازی برقِ شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور در سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • توافق برای ورود ۱۰۰ مگاوات برق برای تامین انرژی واحد‌های تولیدی
  • ۹۲ درصد متقاضیان واجد شرایط تسهیلات نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کردند
  • جلوگیری از بیکار شدن ۷۸۰۰ کارگر استان مرکزی در سال گذشته
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل احیا شد
  • بهره برداری از ۱۰۰ واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بهره برداری از یکصد واحد صنعتی و تولیدی در گلستان تا پایان سال