Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد > صنعت - ایرنا نوشت: مسئول دفتر خاورمیانه یک شرکت خودروساز چینی با بیان اینکه ایران می تواند به بزرگترین شریک خودرویی این کشور تبدیل شود،گفت:صنعت خودروسازی چین در چند دهه گذشته توانسته از نداشتن به داشتن و سپس به فناوری بالا ارتقا یابد و این مهم را مدیون اخذ فناوری های برتر از برندهای معتبر و برتر خودرویی جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


'جیاندونگ هان'- Jiandong Han در نخستین روز از نمایشگاه بین المللی خودروی تهران در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: چینی ها موفق شدند در پنج دهه گذشته به این سمت و سو حرکت کرده و در نهایت به جایگاه کنونی خود برسند؛ امری که در آغاز با انتقال تدریجی فناوری ها به شرکت های سازنده چینی آغاز شد و بتدریج توانستند آن را توسعه دهند.

این مسئول چینی خاطرنشان کرد: در یک دهه اخیر نیز چین توانسته با رشدی چشمگیر بر برندهای خودرویی خود تمرکز کرده و آنها را توانمند کند و امروز از طریق همانها وارد بازارهای جهانی شود.
مسئول دفتر خاورمیانه شرکت 'بایک موتور چین' با اشاره به برنامه ریزی این شرکت برای توسعه حضور در بازار بزرگ ایران، تصریح کرد: از نظر چینی ها، فناوری خودرویی در ایران کامل است و ایرانی ها از سابقه و توانمندی بالایی در این صنعت برخوردارند.

وی گفت: این شرکت و بسیاری دیگر از شرکت های چینی درصددند تا با انجام همکاری مشترک از توانمندی بالای مهندسان و خودروسازان ایرانی برای حضور در بازار بیش از 400 میلیونی اطراف و همسایگان ایران نیز بهره برده و این کشور را به هاب صادراتی محصولات خود تبدیل کنند.

جیاندونگ هان تصریح کرد: استراتژی شرکت متبوعش، ارتقای تحقیق و توسعه، افزایش تولید و فروش، بومی سازی تولید خودرو در ایران، اعمال مدیریت محلی بر تولید و انتقال فناوری ها است تا به این ترتیب ضمن افزایش تولید و اشتغالزایی، ایران را به هاب خدمات رسانی به کشورهای منطقه بدل کنیم.

وی گفت: موقعیت استراتژیک ایران در منطقه و بازار بزرگ خودرویی آن، عامل اصلی حضورمان در ایران و این نمایشگاه است؛ بازار ایران قوی و نوپاست و می تواند به بزرگترین شریک خودوریی چین تبدیل شود.
این مقام چینی همچنین نمایشگاه بین المللی خودروی تهران را نمایشگاهی مهم در منطقه برای عرضه خودروهای با فناوری بالا و روز جهان توصیف کرد.

 دومین نمایشگاه بین المللی خوردوی تهران روز گذشته با مشارکت 48 شرکت داخلی و خارجی از 16 کشور در محل نمایشگاه بین المللی شهر آفتاب گشایش یافت.

در این نمایشگاه شرکت های خودرویی از کشورهایی نظیر آلمان، فرانسه، چین، هند، اتریش، کره جنوبی، ژاپن، ترکیه، انگلیس، اسپانیا، ایتالیا، تایوان و ... در کنار شرکت ها و خودروسازان ایرانی به عرضه و ارائه تولیدات خود پرداخته اند. 
این نمایشگاه در فضایی به وسعت 6 هزار و 500 مترمربع از تا جمعه آینده - 10 آذرماه- همه روزه از ساعت 10 تا 18 پذیرای علاقه مندان است.

 

3535

منبع: خبرآنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۷۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی صفاری‌نیا، رئیس پارک فناوری پردیس گفت: نمایشگاه اینوتکس در سال گذشته شاهد حضور بیش از ۱۰۰هزار بازدیدنوآوریکننده بوده است و با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در بخش‌های مختلف نمایشگاه پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از سال گذشته از این نمایشگاه بازدید کنند.

وی افزود: توسعه همکاری و مشارکت بین بازیگران کلیدی زیست بوم نوآوری و فناوری کشور، جذب سرمایه برای استارت‌آپ‌ها، شرکت‌ها و نیز معرفی فرصت‌های نوین سرمایه گذاری، شبکه سازی و تولید محتوای ناب آموزشی؛ از اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه اینوتکس است.

صفاری‌نیا با اشاره به حضور بیش از ۳۰۰ سخنران در ۴ رویداد کنفرانسی نمایشگاه اینوتکس وتشریح سایر برنامه‌ها و رویداد‌های این نمایشگاه پرداخت و افزود: امسال میزبان رویداد جایزه بین‌المللی فارس Fares awards در حوزه تبلیغات هستیم که میهمانان عالی‌رتبه‌ای را از کشور‌های مختلف در خود جای داده است.

رئیس پارک فناوری پردیس با تشریح بخش‌های مختلف نمایشگاه به برگزاری اولین دوره رویداد ملی صنایع خلاق کشور به نام مانوین در کنار نمایشگاه اینوتکس اشاره کرد و افزود: با هدف توجه به صنایع فرهنگی و هویت‌ساز، اولین دوره رویداد مانوین همزمان با نمایشگاه اینوتکس برگزار می‌گردد. هدف از این رویداد معرفی فرصت‌های بکر حوزه فرهنگی و خلاق کشور است.

به گفته رئیس پارک فناوری پردیس نمایشگاه اینوتکس امسال توجه ویژه‌ای به فناوری‌های تحول‌ساز دارد و در سیزدهمین دوره آن طبق برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، شاهد رونمایی از ده‌ها محصولی خواهیم بود که برای اولین بار در کشور رونمایی خواهند شد و در ادامه در دسترس صنایع و مردم قرار می‌گیرند.

صفاری‌نیا تصریح کرد: رویداد استیج به عنوان یکی از بخش‌های اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ شاهد حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی است. استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی برگزار می‌شود.

وی افزود: در رویداد ایستگاه آینده نیز با حضور ۱۰۰ تن از فعالان حوزه نوآوری به آینده بازار‌ها و صنعت‌هایی، چون لندتک، لجستیک، هوش مصنوعی، خرده‌فروشی و بلاکچین پرداخته و نقش متغیرهایی، چون نسل زد و برند کارفرمایی در این آینده بررسی می‌شود.

صفاری‌نیا اینوتکس را یک نمایشگاه متفاوت معرفی کرد و گفت: اینوتکس به دنبال نمایشی متفاوت و امیدوار کننده از قابلیت‌ها و توانمندی‌های تیم‌های جوان، نوآور و آینده‌ساز در کشور و جهان است.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،  نمایشگاه اینوتکس با بیش از ۲۰ رویداد جانبی در تاریخ ۱۸ الی ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۴۰۰ شرکت فناور و نوآور در ‍پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از رکوردشکنی فیزیکدانان تا از آب باتری ساختن چینی‌ها
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطا می‌شود
  • امتیاز ویژه برنامه اعزام به خارج از کشور در «ایران هلث» اعطاء می‌شود
  • حضور ۱۱۰ شرکت در نمایشگاه بین‌المللی صنعت پخش ایران
  • اعطای امتیاز ویژه به شرکت‌های برتر حاضر در «ایران هلث»
  • اجتماع ۱۳۰ هزار نفری فناوران کشور در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴
  • چری در نمایشگاه خودروی پکن ۲۰۲۴ با رویکرد «اکوسیستم متنوع»
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • فراخوان اولین سالانه تبادل عکس ایران منتشر شد
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران