Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارس نیوز،

سیدعلیرضا مصباحی دبیر انجمن راینولوژی ایران، در خصوص مهم‌ترین دغدغه‌های پزشکان جراحی پلاستیک، اظهار داشت: در حال حاضر ورود افراد غیرمتخصص به اعمال جراحی زیبایی از اصلی‌ترین دغدغه‌های پزشکان این حوزه به شمار می‌رود.

وی با بیان اینکه دلیل ورود این افراد به حوزه زیبایی سه علت دارد، گفت: گروه اول بسیاری از پزشکانی که تخصص‌شان در این حوزه نیست به جراحی‌های زیبایی وارد شده‌اند که ورود و دخالت نابجای آنها باعث بروز عوارض بسیاری برای افراد جامعه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دومین عامل سیستم نظارتی ضعیف وزارت بهداشت است و برخورد قانونی و جدی با این افراد صورت نمی‌گیرد.

دبیر انجمن راینولوژی ایران افزود: وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی موظف هستند نظارت بیشتری بر فعالیت مراکز و افراد غیرمجاز در این زمینه داشته باشند. همچنین مشاهده می‌کنیم که برخی از افراد غیرمتخصص در بیمارستان‌ها اقدام به انجام جراحی‌های زیبایی می‌کنند که لازم است مسئولان بیمارستان نیز نظارت دقیق‌تری بر فعالیت این افراد داشته باشند.

این فوق‌تخصص جراحی صورت ادامه داد: بی‌دقتی بیماران یکی دیگر از موضوعاتی است که باید به آن توجه کرد به طوری که زمانی که با فردی مواجه می‌شویم که به دلیل یک جراحی غیراصولی با عوارض مواجه شه حتی پزشک جراح خود را نمی‌شناسد لذا به افراد توصیه می‌کنیم در زمان مراجعه به پزشکان زیبایی حتماً به مجوز فعالیت آنها توجه داشته باشند.

مصباحی ادامه داد: متأسفانه برخی از افرادی که در زمینه زیبایی فعالیت می‌کنند پزشکان پروازی و پزشک‌نما هستند.

وی در توضیح واژه پزشک‌نما، گفت: پزشک‌نما به افرادی تلقی می‌شوند که اصلاً پزشک نبوده و از عدم اطلاع بیماران سوءاستفاده می‌کنند مشاهده می‌شود برخی مراکز اعلام می‌کنند که فلان پزشک از یک شهر و یک روز معین جهت معالجه بیماران به مراکز خاص مراجعه می‌کنند در صورتی که در مواردی مشاهده شده است این افراد اصلاً پروانه و مجوز مطب ندارند.

دبیر انجمن راینولوژی ایران گفت: سازمان نظام پزشکی با چندین مورد از این پزشکان برخورد کرده است و در همین راستا کمیته پیشگیری در این سازمان تشکیل شده است تا به وسیله پزشکان و بیماران این افراد را شناسایی کنیم.

مصباحی در پایان، گفت: همچنین برای مقابله با این زمینه در انجمن راینولوژی ایران کمیته اخلاق راه‌اندازی شده است.

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرودگاه شارل دوگل فرانسه به پزشک فلسطینی اجازه ورود نداد

فرودگاه شارل دوگل پاریس به جراح و پزشک سرشناس انگلیسی-فلسطینی که با خدماتش در جنگ غزه به شهرت رسید و قرار بود امروز-شنبه- در سنای فرانسه سخنرانی کند، اجازه ورود نداد.

به گزارش ایسنا، «غسان ابوسته»، پزشک انگلیسی-فلسطینی که در ماه‌های نخست جنگ غزه نقش پررنگی در مداوای مجروحان داشت، قرار بود در مجلس سنای فرانسه سخنرانی کند، اما مقامات فرانسوی در فرودگاه «شارل دوگل» پاریس به او اجازه ورود به این کشور را ندادند.

این پزشک با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توییتر سابق) نوشت: «در فرودگاه شارل دوگل هستم. به من اجازه ورود به فرانسه را نمی‌دهند. من قرار است امروز در مجلس سنای فرانسه سخنرانی کنم. آن‌ها می‌گویند آلمانی‌ها را به مدت یک سال از ورود به اروپا منع کرده‌اند.»

اواخر فروردین بود که پلیس برلین برق سالن یک کنفرانس سه‌روزه با محوریت جنگ غزه و حمایت‌های تسلیحاتی آلمان را قطع کرد. ابوسته هم که قرار بود در این کنفرانس سخنرانی کند، اعلام کرد اجازه ورود به این کشور را پیدا نکرده و مأموران فرودگاه پس از ساعت‌ها بازجویی، او را از ورود به آلمان منع کرده‌اند.

این پزشک انگلیسی-فلسطینی در آن زمان در گفت‌وگو با یک رسانه عربی گفت: «از من دعوت شد تا در کنفرانسی در برلین درباره کارم در بیمارستان‌های غزه در جریان تجاوزات (رژیم صهیونیستی) صحبت کنم، اما دولت آلمان به‌زور از ورود من به این کشور جلوگیری کرد... این همدستی آلمان با کشتار جاری را نشان می‌دهد.»

ابوسته که حالا از ورود به فرانسه هم منع شده، در پیام توییتری خود نوشت اروپا صدای شاهدان نسل‌کشی در غزه را ساکت می‌کند و در همین حین، رژیم صهیونیستی مشغول کشتار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • هر ۱۰ روز یک پزشک خودکشی می‌کند
  • وزیر اسبق بهداشت: طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • طرح اجباری پزشکان برداشته شود
  • دلیل منع ورود پزشک فلسطینی به اروپا
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • ممانعت فرانسه از ورود پزشک فلسطینی به خاک این کشور
  • فرودگاه شارل دوگل فرانسه به پزشک فلسطینی اجازه ورود نداد